120 Comments

  1. mia

    tarikh 22-25/12 ada kosong x?berapa harga untuk 4 hari 3 malam?

    Reply

    • hi Mia,
      tarikh tersebut masih kosong.
      untuk 4 hari 3 malam rm600.
      untuk rundingan sila talifon 0126902417

      Reply

  2. hi Mia,
    tarikh tersebut masih kosong.
    untuk 4 hari 3 malam rm600.
    untuk rundingan sila talifon 0126902417

    Reply
  3. liza

    tarikh 7, 8 9 hb dec 2012 masih kosong lagi tak n brapa charge. tq

    Reply

    • Hi Liza,
      Tarikh tersebut masih kosong,
      Untuk rundingan harga sila talipon
      012-3152022 / 012-6902417
      Tq..

      Reply
      • mohd zaini

        salam,
        saya nak tanya 3hari 2 malam berapa ye..
        ada kosong pada tarikh 2-4 nov 2013.

        Reply
        • Zainol's Homestay Langkawi

          Wslm mohd zaini,
          Utk tarikh 2-5 Nov 2013 telahpun penuh. Mungkin ada cadangan bertukar ke tarikh lain?

          Maaf bagi pihak kami dan terima kasih kerana berminat utk menginap di Zainol’s Homestay. πŸ™‚

          Reply
  4. lisa

    Kami sekeluarga menginap di homestay ini pada cuti raya haji yg lalu. Bersih dan selesa. Yg penting..Mmg sgt dekat dgn shopping area dan kedai mkn. Highly recommended!!! Mmg berbaloi.

    Reply
  5. norhuda syahirah

    salam.. nk tny.. 13/11 nie ada kosong x?? tuk 3d2n..

    Reply
  6. murnie

    tarikh 12 sept 2013 – 18 sept 2013.. (7 hari 6 mlm.) berape charge dia?? tq.

    Reply

  7. untuk sebarang maklumat lanjut sila kunjungi blog rasmi kami http://www.greatlangkawi.blogspot.com/

    Kami menggalakkan anda menghubungi kami secara sms/email dan call.
    Zainol recently posted..Why We Love Langkawi: Part 3My Profile

    Reply
  8. zainol

    maaf norhuda. 13 nov dah penuh hingga 16 nov. Tq

    Reply
  9. Puan Izan bt Mohamad

    tarikh 15-17 Nov.2012 berapakah harga….

    Reply
  10. zainol

    Maaf puan izan. Tarikh tersebut dah penuh. Harga spt yg tertera. Tq

    Reply
  11. Mohd Fikri

    nak penginapan utk 6 dewasa, c/in 11.01.13 dan /out 14.01.13

    Reply
  12. zainol

    En Fikri…tarikh tu masih available.Utk maklumat lanjut,boleh hubungi 012-3152022 / 012-6902417. Tq

    Reply
  13. Noraliza

    Salam… boleh tau, berapa buah rumah available untuk homestay. Saya akan bawa family yang besar dan perlukan 2 buah rumah , pada 17-19 Disember 2012.

    Reply
  14. zainol

    Salam Noraliza. Unfortunately, tarikh tersebut dah pun penuh.

    Reply
  15. Noor

    Assalam….homestay untuk 4h3m mash ada pada tarikh 17hb – 20hb Dis 2012…

    Reply
  16. zainol

    Salam Noor. Maaf.. Homestay kami dah pun penuh utk tarikh tu. Tq

    Reply

  17. Tarikh terdekat yang masih available (18-30 november 2012), (14-17 december 2012) dan (22-25 december). Segera hubungi kami untuk tempahan.

    Reply
  18. ahmad

    bilik ada aircond tak?

    Reply
  19. ahmad

    13 november mmg x available ke?
    Nak 2 malam

    Reply
  20. Zainol

    Salam Ahmad. Yea…bilik aircond. Tp tarikh 13 nov mmg dah penuh.

    Reply
  21. alan

    salam…17-19/12 masih ada kosang tak?

    Reply
  22. Zainol

    Alan…homestay kami hanya available untuk tarikh 17 dan 18 dec.Tapi tarikh 19 dec telahpun penuh.

    Reply
  23. Rohaya

    salam, ada kosong lg x pd 20-21 Nov (3d2n). brape rate yer?

    Reply
  24. Zainol

    Kami menasihatkan anda hubungi pihak zainol homestay terlebih dahulu untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang kekosongan tempat penginapan. Sila sms kepada nombor tertera beserta nama penuh setelah membuat bayaran deposit. Ini bagi mengelakkan sebarang kekeliruan berlaku serta memudahkan pihak anda. Thanks πŸ˜€

    Reply

    • ada mslah ker? πŸ™‚
      admin recently posted..RnR HomestayMy Profile

      Reply
      • Zainol

        Xda masalah, hanya untuk memudahkan pengguna. πŸ˜€ thanks admin

        Reply
  25. raihan

    assalamualaikum,nak tanya rumah available x dari 7-9 disember 2012

    Reply

  26. Raihan;
    Masih ada kekosongan untuk tarikh tersebut.
    Sila hubungi kami utk maklumat lanjut.
    Thanks.

    Reply

  27. Kekosongan yang masih ada untuk Disember 2012:

    1. 7-9 Disember 2012
    2. 13-16 Disember 2012
    3. 21-25 Disember 2012

    Hubungi kami untuk tempahan.
    Thanks
    Zainol recently posted..Why We Love Langkawi: Part 4My Profile

    Reply
  28. Lynn

    Krismas ni masih ada kekosongan?
    25-27 dis.

    Reply
  29. Zainol

    Maaf Lynn… Tarikh tersebut dah pun penuh. Tq

    Reply
  30. Siti Rohani Yaakob

    Ada x lagi kekosongan utk 19/12 – 21/12 (Package 3H2M) brp rm?

    Reply
  31. Zainol

    Untuk tarikh 19-21 disember masih ada kekosongan.
    Minta Cik/Puan Rohani menghubungi (sms/call) Kak Syu (nombor tertera) untuk maklumat lanjut / tempahan.
    Terima kasih

    Reply
  32. shazana

    Salam, nk tanya untuk 12hb Dec hingga 14hb Dec still ade kosong lagi tak….

    Reply
  33. Zainol

    Shazana
    Maaf, untuk 12-14 Disember sudah pun penuh.
    Terima kasih kerana berminat dgn homestay kami.

    Tarikh yang masih ada kekosongan untuk bulan disember adalah 19/12/2012 – 26/12/2012

    Reply
  34. zulkifli muda

    salam, nak tanya untuk 27hb nov hingga 29hb nov 2012 masih ada kosong lagi tak

    Reply
  35. Zainol

    Salam, maaf utk tarikh yg ditanyakan oleh en zulkifli, 27-28 november telahpun penuh. Namun sekiranya en zulkifli masih boleh pertimbangkan, utk tarikh 29 nov – 2 dec masih lagi kosong. Sekiranya berminat bolehlah hubungi pihak kami. Thanks

    Reply
  36. razi

    assalam ,untuk 18-21/12 (4h3m) masih kosong tak? berapa harga ? tq…

    Reply
  37. Zainol

    w’salam,
    Razi, utk tarikh tersebut sudah pun penuh.
    Maaf bagi pihak kami.
    21-25 disember sahaja yg masih kosong.
    Terima kasih.

    Reply
  38. ct shalwa

    salam…..8-10hb masih kosong x?brape harge?

    Reply
  39. Zainol

    Wslm Ct,
    Maaf, Utk tarikh 8-10 december sudah pun penuh. Terima kasih kerana berminat utk menginap di homestay. πŸ™‚

    Reply
  40. Zainol

    Untuk Januari 2013,
    Kami galakkan anda membuat tempahan/pengesahan lebih awal sekiranya berminat utk menginap di Zainol’s Homestay.

    Terima kasih kepada pengunjung2 yang menginap di Zainol’s Homestay. Komen positif anda amat dihargai mengenai homestay kami. πŸ˜€

    Reply
  41. wan afnie amalin

    salam..nk tny utk bln 12 ni ada kosong lg x…?x kisah la brp h/b..tq

    Reply
  42. Zainol

    Wsalam, terima kasih kerana berminat. Utk bulan disember, 25-27 masih lagi kosong. Sila hubungi no yg tertera sekiranya ingin membuat pengesahan πŸ˜€

    Reply
  43. dina

    salam sy nk tnye tarikh 17,18 n 19hb 1 msih ade kosong lagi x?

    Reply
  44. dina

    kalo ada sila bgatu dgn sgera..

    Reply
  45. Zainol

    17-19 masih ada kekosongan. Sila hubungi kami untuk pengesahan. Terima kasih

    Reply
  46. Zainol Homestay

    Untuk makluman:

    Bagi bulan Disember, 17-19 masih lagi ada kekosongan.
    Pihak kami juga sudah mula menerima tempahan untuk Januari – Mac 2013.

    Sila hubungi nombor telefon / email tertera sekiranya ingin membuat pertayaan / pengesahan lanjut.

    Terima kasih

    Reply
  47. Amin

    25-27 Jan 2013 ada x?

    Reply

  48. 28/12/2012 – 31/12/2012 ada lagi?
    brapa harganyer?

    Reply
  49. Zainol Homestay

    Maaf Roy, utk tarikh tersebut telahpun penuh. Terima kasih.

    Reply
  50. Zainol Homestay

    Amin, tarikh tersebut masih lagi available, sila hubungi kami utk pengesahan. Terima kasih

    Reply
  51. Zainol Homestay

    Untuk bulan Januari 2013;
    Masih terdapat kekosongan untuk pengunjung-pengunjung ke Langkawi.
    Sila hubungi kami untuk sebarang pertanyaan atau membuat sebarang pengesahan.
    πŸ˜€

    Reply
  52. aiman hilmy

    salam.. 24 – 26 mei 2013 still available x?? brape rate untuk 3d2n??

    Reply
  53. mastura

    24-25 bln ni ade 0 lg x?bp rate utk 2 hari 1 mlm?

    Reply
  54. Zainol Homestay

    Aiman;
    24-25 Januari 2013 sahaja masih ada kekosongan.
    Sekadar makluman, rate untuk 3H2M adalah RM400.00

    Mastura;
    24-25 Januari 2013 masih ada kekosongan. Sekiranya berminat, sila hubungi Kak Syu (seperti di bahagian ‘contact’) utk pengesahan.

    Terima kasih πŸ˜€

    Reply
  55. Zainol Homestay

    Mastura, rate untuk 2H1M adalah RM200.00
    Terima kasih

    Kami juga menawarkan khidmat kereta sewa seperti Toyota Avanza, Toyota Vios, Proton Wira, Kia Picanto dan banyak lagi.

    Reply
  56. Amin

    Aiman Hilmy;

    Maaf kerana tersalah info (comment di atas merujuk kepada bulan Januari 2013),….manakala untuk bulan May 2013 masih terdapat kekosongan. Sila hubungi kami untuk membuat pengesahan.
    Terima kasih πŸ˜€

    Reply
  57. Zainol Homestay

    Aiman Hilmy;

    Maaf… kerana tersalah info (comment di atas merujuk kepada bulan Januari 2013),….manakala untuk bulan May 2013 masih terdapat kekosongan. Sila hubungi kami untuk membuat pengesahan.
    Terima kasih πŸ˜€

    Reply
  58. farah

    masih kosong utk 10/2-12/2 2013(3h2m)?

    Reply
  59. Zainol Homestay

    Maaf farah, utk tarikh tersebut telahpun penuh. Terima kasih kerana berminat utk menginap di homestay kami. πŸ™‚

    Reply
  60. mohd rashidi pauzi

    check in 25/5/2013 check out 28/5/2013 ada kosong tak?

    Reply
  61. Zainol Homestay

    Mohd rashidi,
    Utk tarikh tersebut masih ada kekosongan. Sila hubungi kami utk pengesahan serta sebarang pertanyaan. Terima kasih.

    Reply
  62. Zainol Homestay

    Untuk yang bercadang ke Langkawi di saat2 akhir minggu depan,…

    23-25 January masih ada lagi kekosongan.
    Ini kerana customer yg telahpun book pada tarikh tersebut terpaksa membatalkannya kerana tidak jadi utk ke Langkawi.

    Sila buat panggilan segera utk pengesahan. πŸ˜€

    Reply
  63. faiz

    salam.28 mac hingga 30 mac ada lagi
    kekosongan ke.brpa harga

    Reply
  64. Zainol Homestay

    Faiz,
    Maaf utk tarikh tersebut telahpun penuh. T.kasih

    Reply
  65. Zainol Homestay

    Terkini,
    Sempena LIMA 2013 di Langkawi, homestay kami menerima tempahan yang agak tinggi dan pengesahan hnya dibuat bg bakal pengunjung yang telahpun menghubungi kami dari awal lagi.
    25-28 Mac masih lagi ada kekosongan.
    Sila hubungi contact no Zainol Homestay utk pertanyaan dan pengesahan.
    Terima kasih πŸ™‚

    Reply
  66. Zainol Homestay

    February 2013,
    8-9, 22-24 Masih lagi ada kekosongan.
    Jika berminat sila buat pengesahan awal memandangkan musim cuti sempena Tahun Baru Cina akan bermula.
    Terima kasih πŸ™‚

    Reply
  67. Zainol Homestay

    untuk makluman, kadar sewa homestay kami disepanjang tempoh LIMA 2013 dalam bulan Mac ada sebanyak RM250/malam.

    Terima kasih πŸ™‚

    Reply
    • Lia

      utk 28-30 mac ada kekosongan x?

      Reply
  68. Zainol Homestay

    Lia,
    Untuk 28-30 Mac telahpun penuh.
    Maaf.
    Kami masih ada kekosongan pada 25-28 Mac sekiranya berminat.

    Terima kasih

    Reply
  69. Azhar

    saya ingin booking pada 26 – 28/3/13…masih ada kekosongan x?tq

    Reply
  70. Zainol Homestay

    Maaf azhar, utk tarikh tersebut telahpun penuh. Terima kasih

    Reply
  71. zila

    ada kekosongan dari 15-18 mei 2013 x? berapa rate?

    Reply
  72. Zainol Homestay

    Zila, masih ada kekosongan. Sila hubungi kami utk pengesahan πŸ˜€ t.kasih

    Reply
  73. Zainol Homestay

    Terkini:
    Homestay kami masih lagi ada kekosongan utk tarikh 28/3/2013 – 31/3/2013 sempena LIMA 2013. Sila hubungi kami segera utk pengesahan sementara masih ada masa. πŸ™‚

    Reply
  74. min

    29 hga 31 mac msih ada kosonh

    Reply
  75. Zainol Homestay

    Min,
    Masih ada kekosongan. Sila hubungi kami utk pengesahan atau hubungi no ini utk berhubung dgn encik Salahudin 019 417 2838.
    Terima kasih

    Reply
  76. salwa

    19hb 4 ni ada kosong x?send kt no sy..0124695837

    Reply
  77. Zainol Homestay

    Salwa,
    Masih ada kekosongan utk tarikh tersebut. Sila hubungi no tertera utk pengesahan.
    Terima kasih

    Reply
  78. sara

    assalam..sy nk tnye 31may hga 2 jun ni ad ksong x? bpe hrga nye ?

    Reply
  79. Zainol Homestay

    Sara, masih ada kekosongan. Sila hubungi kami utk pengesahan. Terima kasih.

    Reply
  80. idaham

    salam
    kami nak menginap pada 30-31/5. 2 hari 1 malam.
    masih available lagi tak. berapa harganya. mintak contack number

    Reply
  81. Zainol Homestay

    Idaham,
    Masih ada kekosongan, sila hubungi Zainol Homestay utk pengesahan. Boleh tgok bahagian ‘Contact’ utk dapatkan no phone.
    T.Kasih πŸ˜€

    Reply
  82. Mohd Noor

    Salam. Syukur alhamdulillah kami sekeluarga berasa amat bertuah dpt bercuti di Pulau Langkawi tp apa yg kami nak komen ialah ttg syukurnya kami dpt menginap di homestay yg selesa & lokasi yg
    strategik. Keperluan asas lengkap & ada pakej sewa kereta. Budi bahasa & keramahan tuan rumah sejak awal proses booking lagi sehinggalah last day kami di jeti. Mmg berbaloi. Tkasih & wslm wbt.

    Reply
    • Zainol Homestay

      Terima kasih banyak kpd En Mohd Noor. Keselesaan anda dan pelanggan anda amat kami utamakan. πŸ˜€

      Reply
  83. Mardiah

    Assalamualaikum,
    kami bercadang untuk bercuti di Langkawi 3hari 2 malam pada 10-11 Ogos 2013. Kami memerlukan homestay dan 6 bilik. Apakah pada tarikh tersebut ada kekosongan? Berapa jumlah bayaran yang perlu kami sediakan?. Apakah ada pengangkutan yang disediakan dari jetty atau airport dan berapa pula bayarannya?

    Terimakasih

    Reply
  84. Zainol Homestay Langkawi

    Mardiah,
    Kami mohon maaf kerana pada tarikh tersebut homestay kami telahpun diisi.
    Terima kasih di atas minat anda bersama homestay kami.
    Homestay kami akan available bermula 15 august 2013.

    Reply
  85. Zainol's Homestay Langkawi

    Untuk makluman, homestay kami masih lagi menerima tempahan / booking sempena Hari Malaysia 16 September 2013.
    15-17 September masih ada kekosongan.
    Sila hubungi nombor yang tertera melalui Call/Whatsapp/Viber untuk pengesahan.
    Terima kasih πŸ˜€

    Reply
  86. rose

    Assallamualaikum……saya sedang mencari homestay pada 30 nov 2013 sehingga 3 dis 2013(4 hari 3 malam)….boleh ke saya booking homestay encik?berapa pulak bayarannye?terima kasih….

    Reply
  87. Zainol'S Homestay Langkawi

    Rose,
    Terima kasih kerana berminat utk menginap di homestay kami. Utk tarikh tersebut masih lagi available. Sila hubungi no tertera utk pengesahan lanjut. Terima kasih πŸ™‚

    Reply
  88. arin aziz

    memang berbaloi dekat ngan pekan kuah..kelengkapan memang sempurna,
    terima kasih.. Kalau ke langkawi pasti akan menginap disini,

    Reply
  89. siti aini

    Assallamualaikum……saya sedang mencari homestay pada 12 oct 2013 sehingga 14 oct 2013(3 hari 2 malam)….boleh ke saya booking homestay encik?berapa pulak bayarannye?terima kasih….

    Reply
  90. Zainol Homestay

    Siti Aini,
    Utk tarikh tersebut masih lagi available. Sila hubungi kami di no yg tertera utk pengesahan lanjut. Terima kasih πŸ™‚

    Reply
  91. Zamzuri

    Saya bercadang untuk ke langkawi 5th to 8th Dec 2013
    4D3N…ada kekosongngan tak pada tarikh tersebut

    Reply
  92. zainol homestay

    En Zamzuri,
    Utk tarikh tersebut telahpun ditempah. Homestay kami hanya available bermula pada 10 december. Kami mohon maaf dan mengucapkan terima kasih kerana berminat utk menginap di homestay kami. πŸ™‚

    Reply
  93. Anniza Alias

    As Salam,

    Saya akan ke Langkawi pada 28th to 30th Nov 2013
    3D2N…ada kekosongan tak pada tarikh tersebut?

    Reply
  94. zainol homestay

    Anniza,
    Utk tarikh tersebut telahpun ditempah oleh pengunjung lain. Maaf. Terima kasih kerana berminat utk manginap di homestay kami. πŸ™‚

    Reply
  95. zaki

    salam,ada xlg kekosongan tuk 1/12-3/12/2013 n berape rateny termasuk kereta sewa?

    Reply
  96. Zainol's Homestay Langkawi

    Makluman, utk 7-9 Disember 2013 homestay kami masih ada kekosongan. Sila hubungi no tertera dengan segera untuk tempahan. Musim cuti sekolah kembali lagi! Cepat sebelum terlambat.

    Reply
  97. Zainol's Homestay Langkawi

    2-5 disember 2013 masih ada kekosongan. Terima kasih

    Reply
  98. rosdi

    Saya bercadang untuk ke langkawi pada 13hb to 15n Dis. 2013
    3D2N…..ada kekosongngan tak pada tarikh tersebut

    Reply
  99. Zainol's Homestay Langkawi

    En Rosdi,
    Maaf untuk tarikh tersebut telahpun penuh. Tetapi bermula dari 2-13 December homestay kami masih lagi boleh menerima booking. Sila hubungi kami utk pengesahan. Terima kasih

    Reply
  100. Alizah

    8-10 feb depan masih kosong tak? Rate utk 3 hari 2 mlm berapa?

    Reply
  101. Zainol's Homestay

    Alizah, utk tarikh tersebut masih ada kekosongan. Rate sama seperti yang dipaparkan. Sila hubungi kami utk pertanyaan lanjut dan membuat sebarang pengesahan. T.kasih

    Reply

  102. askum. pd 30-01-14 hgga 01-02-14. ada kosong tak? dan berapa harganya?

    Reply
    • Zainol's Homestay Langkawi

      En Rizal,
      Utk tarikh tersebut masih ada kekosongan.
      Sila hubungi kami utk membuat pengesahan. πŸ™‚
      T.kasih

      Reply
      • akmar

        tarikh 5/11/2014 – 9/11/2014 masih kosong?harga untuk 5hari 4malam berapa?

        Reply
        • Zainol's Homestay

          Akmar,
          Ya. Asih ada kekosongan.
          Untuk maklumat harga bolehlah berbincang dengan kami. Sila hubungi nombor yang tertera untuk sebarang pengesahan.

          Reply
  103. Abu

    as salam…saya nak tanya tarikh untuk 30 mei 2014.4hari 3malan.berapa harga untuk tarikh tersebut?

    Reply
  104. Zainol's Homestay

    En Abu,
    Untuk tarikh tersebut masih lagi ada kekosongan. Sila hubungi kami untuk membuat pengesahan. T.kasih

    Reply
  105. Hisham

    untuk tarikh 2\12\14 hingga 5\12\14 masih ade kekosongan atau tidak. Nak tengok gambar rumah, dapur, bilik air dan outdoor dari homestay tu. Terima kasih

    Reply
  106. Selvam

    landing di langkawi jam 0830 09 Dis 2014 departure 13 Dis 2014. 4night/ 5 days. Is available? I need the rate with a van ,and without a van.

    Reply
  107. Madey

    Homestay available x pada 13-15 disember 2014?

    Reply
  108. Rizauddin

    AsSalam. Kemasukan pada 19hb-21hb Mac 2015 masih ada kekosongan lagi tak? Berapa harga untuk 2 malam? Terima kasih.

    Reply
  109. faizul

    salam.

    nak tanya..tarikh untuk 1/5/15 hingga 3/5/`5 masih kosong?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge