30 Comments

  1. marhaini

    As’kum…

    Sy dan kumpulan akan sampai di langkawi pada 10-15 Disember 2013 (5 malam 6 hari)

    boleh sy tahu untuk tarikh tersebut Homestay anda ada kekosongan atau tidak?

    Anda ada berapa unit buah homestay? kalau boleh kami nak duduk dalam group yg sama…..mohon beri fedback pada dengan segera ye…tk

    Facility tambahan :

    2 unit eksekutif van (9-12 org penumpang)
    Mesin basuh
    Parking

    Sila beri quot. dengan segera dan sekiranya kami bayar menggunakan PO University boleh tak?

    Reply

    • assalam,…maaf kerana lmbt reply…dah dpt tmpt lain ker belum?…kami dlm proses pindah ke pjabat baru,…tak sempat nk update..sila tnggalkan no fon utk senang kita brhubung….

      Reply
  2. denish

    Sy dan kumpulan akan sampai di langkawi pada 16-19 Disember 2013 (3 malam 4 hari)

    boleh sy tahu untuk tarikh tersebut Homestay anda ada kekosongan atau tidak?

    dekt dengan pantai ke? (walking distance ke?)

    Anda ada berapa unit buah homestay? saya hendak 2 buah unit homestay. kalau boleh kami nak duduk dalam group yg sama…..mohon beri fedback dengan segera ye…tk

    Facility tambahan :

    4 unit van (9-12 org penumpang)
    Mesin basuh

    Reply

    • sila lawati website kami di utk lihat pakej menarik…tarikh utk ini masih kosong.,..

      Reply

    • hi denish,…maaf kerana akak baru dpt notis psl komen ni…tktau sebab sbelom ni,akak tak dpt notis…tarikh yg denish tanya ni,masih kosong..boleh call akak 012-4572169/abg ariffin 019-5578330..
      boleh lawati website kami juga ni..
      http://www.langkawihomestay.com.my...

      Reply
  3. cikgu zura

    Salam.. Maaf saya n famili akan tiba di langkawi pd 25-27/11/2013 (3hari 2mlm)… Msih ada kosong tak… Semua ahli 15dewasa 4knk-knk… Saya nk sewa yang 6bilik… Sbb km terdiri dari 6famili….

    Facility tambahan:

    Mesin basuh
    Pengangkutan untk 13org n 7org

    Reply
  4. cikgu zura

    Salam.. Maaf saya n famili akan tiba di langkawi pd 25-27/11/2013 (3hari 2mlm)… Homestay ni tepi pantai ke??.. Msih ada kosong tak… Semua ahli 15dewasa 4knk-knk… Saya nk sewa yang 6bilik… Sbb km terdiri dari 6famili….

    Facility tambahan:
    Tempat BBQ
    Mesin basuh
    Pengangkutan untk 13org n 7org

    Reply

  5. assalam,…maaf kerana lmbt reply…dah dpt tmpt lain ker belum?…kami dlm proses pindah ke pjabat baru,…tak sempat nk update..sila tnggalkan no fon utk senang kita brhubung….sila lawati website kami di
    http://www.langkawihomestay.com.my utk lihat pakej menarik…tarikh utk ini masih kosong.,..
    homestay yusmiqa terletak area kuah,bukan tepi pntai…

    Reply

  6. salam nk tye…utk 6 bilik ade kosong x utk tarikh 4-6 hb Disember ni…harge brpe klu 3h2m….

    Reply
  7. Hidayah

    Salam.
    Saya dan keluarga akan bercuti dilangkawi pada 2-4 disember 2013. Nak tanya masih ada kekosongan ke pada tarikh ni. Kalau amsih ada boleh saya tau rate untuk 3 hari 2 malam?? Boleh tuan / puan sms kat saya di nombor 017-2754254 ( Hidayah)

    Reply

  8. 24-26 December 2013 ada kosong x?

    Reply
  9. MILLA

    Salam…boleh tak bagi quotation untuk 2 Buah rumah yang ade 6 bilik untuk pakej 3Hari 2malam?tq…

    Reply
  10. mariam

    Salam Puan

    Just nak confirmkan homestay puan ada sediakan peralatan dapur (keetle), mini ice box dan iron board ke? Sebab saya dan family akan start check in di homestay puan mulai 21 Disember – 24 Disember 2013. Mohon maklum kan segera ya puan. Thanks Puan.

    Reply
  11. Selva

    Hi… I want 2 booking ur homestay On 13 Feb until 16 Feb. How much the prize n how much hv 2 pay for booking… We r alrdy brought our flight tiket On 13 Feb Evening… Plz replY me… Thanx…

    Reply
  12. farhana

    assalamualaikum….saya n keluarga seramai 4family bekeluarga merancang untuk bercuti di langkawi pada 24mac 2014…ada tak homestay yg ada 4bilik dan lengkap dgn semua kelengkapan?

    3hari 2mlm (24-26 mac 2014)
    kenderaan yg boleh muatkan 8dewasa n 5kanak-kanak

    ni no.yg blh kak hubungi:
    0125653782(fadzilah_kakak)
    0125655391/0143574027(farhana)

    Reply
  13. nordiyana

    salam. saya ingin buat tempahan bilik pada tarikh 19/12/- 21/12/2014 bagi rumah yg ada 6 bilik. percutian keluarga lebih kurang: dewasa = 19 orang kanak2 = 5 orang.

    saya juga ingin tahu berapakah harga bagi perkhidmatan transport (beserta driver) atau sebaliknya. minta jasa baik bagi sebut harga.

    terima kasih.

    ana 0136057636

    Reply
  14. jay

    boleh saya dapatkan phone number Yusmiqa Inn utk tempahan pada bln april.terima kasih

    Reply

    • Name : Yusmida Yusuf
      Tel : 012-4572169

      Reply
  15. melisa

    call me at 017-5133289 (melisa) ,inquire for 6th feb 2014 – 8th feb 2014. waiting for the reply. 🙂

    Reply
  16. zarina zainal

    Salam. Sy dan keluarga akan ke langkawi pd 8 dis 2014 hingga 11 dis. Seramai 22 org 8 kanak kanak dan 13 dewasa.. Berapa harga utk homestay ini dan adakah kami di bemarkan utk memasak.

    Reply
  17. zurainah ujang

    Assalamualaikum.saya cikgu zurainah dari bintulu ingin ke langkawi pada 18/12-21/12. Seramai 11 dewasa dan 4 kanak2. Blh saya tahu brrapa harga homestay ni. Dan ada kemudahan transport tak?

    Reply
  18. Shobie

    Dear admin, greetings to you.

    Any vacant for a family of 12 adults and 6 children? would like to check in on the 27th/11/2014 and check out on the 30th/11/2014.

    preferable near the beach.
    we are a decent family with a good sense of hygiene.
    pls do reply me through my email. will look forward

    Reply
  19. periasamy perimalu

    SAYA NAK TEMPAH HOMESTAY 6 BILIK. BOLEH SAYA DAPATKAN HARGA DAN LOKASI HOMESTAY. 0176723249

    Reply
  20. ahmad lutfee

    masih ada kekosongan untuk tarikh 19-21 feb 2015.(3h2m) 5 keluarga dari muar johor.

    Reply
  21. anne

    saya nak homestay 4-6 bilik pada 24-26 december 2014 ada kosong ?

    Reply
  22. lynn

    As salam…sory ganggu…
    Saya sedang mencari package terbaik utk percutian keluarga ke langkawi
    Tlg bagi saya harga package terbaik utk 3 hari 2 mlm:
    -Apartment 4/5 bilik lengkap dgn alatan dapur
    – Pool
    – Kenderaan van 14 sitters
    Atau
    – Homestay

    Tarikh percutian:
    -19-21 febuari 2015( khamis-sabtu)

    Jumlah ahli keluarga:
    -15 dewasa
    -5 kanak kanak

    Tq…

    Reply
  23. Nurain

    blh bg harge tok 6 bilik pada 24 april 2015-26 april 2015.0173039455 Ain

    Reply
  24. farha

    salam,

    untuk 1/5-4/5/2015 rumah masih available tak?kalau available berapa harga ya?tq

    Reply
  25. Noor Faizura Shaari

    assalamualaikum….nak tanya 1hb 5 masih kosong tak homestay? kami nk tahu harga utk 6 keluarga…

    Reply

  26. As salam,

    boleh emailkan sy rate utk 6 bilik bagi family.

    rosnahzakaria28@gmail.com

    terima kasih
    rosnah recently posted..WWM HomestayMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.