Yusmiqa Inn

Yusmiqa Inn provide 1 unit house with 6 bedrooms, 4 bathroom and fully air conditioned. We also offers WIFI, televisyen with Astro and other appliances. We also provide transport and tour guide services. Every visitor will receive complimentary breakfast.


FacilityRateLocationContactWebsite

  • Main hall with television and Astro
  • Dining hall
  • 2 rooms ( air cond in master bedroom, ceiling fan in every room)
  • 2 bathroom
  • Kitchen with cooking appliances
  • Towel and praying mat
  • Iron board

Rate

Normal  = RM80-480 / night

Address

No 017, Kampung Belanga Pecah,
07000 Kuah, Langkawi,
Kedah

Contact

Name : Yusmida Yusuf
Tel : 019-2513411

  • Fill in this box

Map


Guest Review & Feedback

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Langkawi Homestay
Average rating:  
 0 reviews

30 thoughts on “Yusmiqa Inn

  1. As’kum…

    Sy dan kumpulan akan sampai di langkawi pada 10-15 Disember 2013 (5 malam 6 hari)

    boleh sy tahu untuk tarikh tersebut Homestay anda ada kekosongan atau tidak?

    Anda ada berapa unit buah homestay? kalau boleh kami nak duduk dalam group yg sama…..mohon beri fedback pada dengan segera ye…tk

    Facility tambahan :

    2 unit eksekutif van (9-12 org penumpang)
    Mesin basuh
    Parking

    Sila beri quot. dengan segera dan sekiranya kami bayar menggunakan PO University boleh tak?

    1. assalam,…maaf kerana lmbt reply…dah dpt tmpt lain ker belum?…kami dlm proses pindah ke pjabat baru,…tak sempat nk update..sila tnggalkan no fon utk senang kita brhubung….

  2. Sy dan kumpulan akan sampai di langkawi pada 16-19 Disember 2013 (3 malam 4 hari)

    boleh sy tahu untuk tarikh tersebut Homestay anda ada kekosongan atau tidak?

    dekt dengan pantai ke? (walking distance ke?)

    Anda ada berapa unit buah homestay? saya hendak 2 buah unit homestay. kalau boleh kami nak duduk dalam group yg sama…..mohon beri fedback dengan segera ye…tk

    Facility tambahan :

    4 unit van (9-12 org penumpang)
    Mesin basuh

  3. Salam.. Maaf saya n famili akan tiba di langkawi pd 25-27/11/2013 (3hari 2mlm)… Msih ada kosong tak… Semua ahli 15dewasa 4knk-knk… Saya nk sewa yang 6bilik… Sbb km terdiri dari 6famili….

    Facility tambahan:

    Mesin basuh
    Pengangkutan untk 13org n 7org

  4. Salam.. Maaf saya n famili akan tiba di langkawi pd 25-27/11/2013 (3hari 2mlm)… Homestay ni tepi pantai ke??.. Msih ada kosong tak… Semua ahli 15dewasa 4knk-knk… Saya nk sewa yang 6bilik… Sbb km terdiri dari 6famili….

    Facility tambahan:
    Tempat BBQ
    Mesin basuh
    Pengangkutan untk 13org n 7org

  5. assalam,…maaf kerana lmbt reply…dah dpt tmpt lain ker belum?…kami dlm proses pindah ke pjabat baru,…tak sempat nk update..sila tnggalkan no fon utk senang kita brhubung….sila lawati website kami di
    http://www.langkawihomestay.com.my utk lihat pakej menarik…tarikh utk ini masih kosong.,..
    homestay yusmiqa terletak area kuah,bukan tepi pntai…

  6. Salam.
    Saya dan keluarga akan bercuti dilangkawi pada 2-4 disember 2013. Nak tanya masih ada kekosongan ke pada tarikh ni. Kalau amsih ada boleh saya tau rate untuk 3 hari 2 malam?? Boleh tuan / puan sms kat saya di nombor 017-2754254 ( Hidayah)

  7. Salam Puan

    Just nak confirmkan homestay puan ada sediakan peralatan dapur (keetle), mini ice box dan iron board ke? Sebab saya dan family akan start check in di homestay puan mulai 21 Disember – 24 Disember 2013. Mohon maklum kan segera ya puan. Thanks Puan.

  8. Hi… I want 2 booking ur homestay On 13 Feb until 16 Feb. How much the prize n how much hv 2 pay for booking… We r alrdy brought our flight tiket On 13 Feb Evening… Plz replY me… Thanx…

  9. assalamualaikum….saya n keluarga seramai 4family bekeluarga merancang untuk bercuti di langkawi pada 24mac 2014…ada tak homestay yg ada 4bilik dan lengkap dgn semua kelengkapan?

    3hari 2mlm (24-26 mac 2014)
    kenderaan yg boleh muatkan 8dewasa n 5kanak-kanak

    ni no.yg blh kak hubungi:
    0125653782(fadzilah_kakak)
    0125655391/0143574027(farhana)

  10. salam. saya ingin buat tempahan bilik pada tarikh 19/12/- 21/12/2014 bagi rumah yg ada 6 bilik. percutian keluarga lebih kurang: dewasa = 19 orang kanak2 = 5 orang.

    saya juga ingin tahu berapakah harga bagi perkhidmatan transport (beserta driver) atau sebaliknya. minta jasa baik bagi sebut harga.

    terima kasih.

    ana 0136057636

  11. Salam. Sy dan keluarga akan ke langkawi pd 8 dis 2014 hingga 11 dis. Seramai 22 org 8 kanak kanak dan 13 dewasa.. Berapa harga utk homestay ini dan adakah kami di bemarkan utk memasak.

  12. Assalamualaikum.saya cikgu zurainah dari bintulu ingin ke langkawi pada 18/12-21/12. Seramai 11 dewasa dan 4 kanak2. Blh saya tahu brrapa harga homestay ni. Dan ada kemudahan transport tak?

  13. Dear admin, greetings to you.

    Any vacant for a family of 12 adults and 6 children? would like to check in on the 27th/11/2014 and check out on the 30th/11/2014.

    preferable near the beach.
    we are a decent family with a good sense of hygiene.
    pls do reply me through my email. will look forward

  14. As salam…sory ganggu…
    Saya sedang mencari package terbaik utk percutian keluarga ke langkawi
    Tlg bagi saya harga package terbaik utk 3 hari 2 mlm:
    -Apartment 4/5 bilik lengkap dgn alatan dapur
    – Pool
    – Kenderaan van 14 sitters
    Atau
    – Homestay

    Tarikh percutian:
    -19-21 febuari 2015( khamis-sabtu)

    Jumlah ahli keluarga:
    -15 dewasa
    -5 kanak kanak

    Tq…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.