23 Comments

  1. Linda

    Salam. Utk tahun 31 Jan-2 Feb ni masih ade kekosongan lg? hrga. TQ

    Reply
    • amilia

      Salam, maaf tarikh tu dah penuh

      Reply

    • salam, tarikh tu dah penuh, maafya.
      amilia recently posted..Ulya HomestayMy Profile

      Reply
  2. jelawat

    31 apr – 1 mac.
    17(9d8k)..harga

    Reply

    • Call saya 0174003056

      Reply

  3. Saya tak faham trh yg ditanya, tlg call saya 0174003056

    Reply
  4. Lin

    package utk 3 ari / 2 mlm termasuk kereta sewa (MPV)

    ada ke? Brapa charge?

    nak tempah pada 1 mac hingga 3 Mac 2014.

    Terima Kasih

    Reply

  5. Call saya 0174003056

    Reply

  6. salam,harga rumah 2mlm rm360.00
    mpv – avanza rm360(7 org), grandis(8 org) rm460
    amilia recently posted..Ulya HomestayMy Profile

    Reply
  7. zurinah

    assalam.. nak tanya 3hari 2malam start dari 5 june dan kereta untuk muat 5 orang.. email detail kat zharinie@gmail.com.. tq..

    Reply
  8. zati

    Salam,nk tnye 23,24,25 march free lg x?brape sume?tq

    Reply

  9. Salam, tarikh tu telah penuh. TQ
    amilia recently posted..ASFA HomestayMy Profile

    Reply

  10. Salam, sorry la , trh tu ada lg, call saya utk runding harga. Ok

    Reply
  11. khuzaimi

    salam, utk 28,29,30/10/2014 masih kosong? berapa utk 12 pax dan kereta sewa ada juge ke?

    Reply

  12. salam, tarikh tu masih kosong lagi dan keretapun ada. tentang harga call saya.

    Reply
  13. rashid

    ade kosong x on 1-3 june 2014??

    Reply

  14. salam, tarikh tu masih kekosongan lagi, call saya 017-4003056

    Reply
  15. jamilah said

    Salam.. Utk december travel, ble blh booking?

    Reply
    • amilia

      salam, sekarangpun dah boleh booking. ok

      Reply
  16. masayufazlin

    salam. untuk 11/11 – 12/11 ada kosong tak?

    Reply
  17. nurul ain

    tarikh utk 27.2 smp 1 march ade lg x?

    Reply
  18. farha

    salam,

    utk 1/5-3/5 ada kekosongan tak?

    tq

    Reply
  19. aini

    assalammualaikum…. untuk tarikh 12/3/2017-15/3/2017 masih ad kekosongan lagi tak… bley wassap saya 016-7784153

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.