108 Comments

  1. Norani Sulaiman(Ms)

    Dear SyOK..ooOHomestay,

    Firstly your home stay name is difficult to spell/remember. Secondly it is difficult to judge the quality of your Homestay witout furnishing with pictures. Tq. Ns

    Reply

    • We will try to contact the owner about the picture and other details. Thank you.

      Reply
  2. Adibah mansor

    Salam..nak tanya 25dec-27dec 1013 masih ada kosong lg tak?tq

    Reply
  3. Razman ahmad

    Ada kekosongan tak pada 5-7jan 2014.t.k

    Reply

  4. Salam puan Adibah, Homestay kita dah full tarikh tu,
    Terima kasih

    Reply

  5. Salam En.Razman tarikh 5/jan 2014 – 7/jan 2014 kita masih ada kekosongan lagi.. Encik bole hubungi kami 0122400191 untuk tempahan awal atau Soalan, sya sudah email details dekat email En Razman,

    Tq

    Reply
  6. effa

    Salam,

    Saya nak check in pada 6 Apr 2014 dan check out 9 apr 2014. check in sedikit lewat pada jam 8-9 malam.
    masihkah ada kekosongan pada tarikh ini. boleh tak email saya gambar sebenar homestay ni.

    Reply

  7. Wslm cik effa..
    Tarikh tu kita ada kosong lagi.. Untuk tempahan awal sila contact kita 0122400191
    Boleh kita tau total berapa orang?? Gambar homestay cik effa boleh rujuk kat syook ooo homestay punya profile lah.
    Saya dah ada hantar email kat cik effa sila rujuk kembali dan get back secepat nya..
    Tq admin

    Reply
  8. ChienHan

    Hi,if i would like to book for 19-21 Jan,3 days 2 nights can i get a cheaper rate ?

    Reply

  9. Hi chien han..
    How are you? Actually rate@rm300 already cheap, coz our homestay located at pantai cenang, it is just 5 minutes walking distance to the beach, beside that our homestay very close with night shopping walk at cenang..
    We have 3 rooms with ac,
    Further inquiry u you may call us at mobile 0122400191

    Tq
    Admin syook ooo!!!

    Reply
  10. azni

    slam.. sy nk tanya ada x kekosongan pada tarikh 25.03.14 sehingga 27.03.2014.. utk 9org.. boleh bgtau harga x? ada pakej keta sewa x? tq

    Reply

  11. Wsalam cik azni..tarikh tu ada lagi kosong lagi..boleh call kita 0122400191..tq

    Reply
  12. ami

    salam..
    ada kosong lagi tak untuk tarikh 7/1 hingga 9/1/2014… 🙂

    Reply

    • Wsalam..masih ada lagi tuan..boleh hubungi kita 0122400191 utk lebih detail..tq

      Reply
  13. Paul

    Its a great holiday in Langkawi. And especially the syok ooo homestay…its very comfort and best price..in Pantai Cenang. Just a 5 minute walk to beach, mcd, kfc, atm, duty free shop and many more.Syok ooo homestay….is the best homestay for a group vacation… Enjoy your holiday!!!

    Reply

    • Hi Paul, thank you for your comment, thank you for staying with us,
      Hope can see you again next time.. Don’t forget to contact me if you drop by to langkawi.. Will give you special rate indeed..

      Tq
      Abang owner

      Reply
  14. fieza

    salam saya nak booking untuk tarikh 12jan-14jan 2014..ada lg x? boleh email kat saya detail fiezart90@gmail.com

    Reply
  15. norsyuhada

    Salam..sy berminat utk menetap di sini.masih ade lagi tak kekosongan pada tarikh 31 jan 2014 hingga 2 feb 2014..

    Reply
  16. faezah

    As salam

    Nak tanya ade kekosongan lg tak pada tarikh 15-17jan ni?
    rply ke email sy ya, tq so much

    Reply
  17. sherlinah

    salam,
    ada kekosongan tak untuk 8/3/2014-10/3/2014?

    Reply
  18. CYC

    Hi..if i want to book for 3/2/2014 and 4/2/2014, is it still available?

    Reply

  19. Dear value guest!

    Thank you for contacting us,
    For further information or inquiry regarding our homestay please do not hesitate to contact us directly at mobile 0122400191

    Tq
    Admin syook ooo Homestay!

    Reply
  20. Rozita

    salam..saya nak tnya ada kosong x utk 17/1/14 – 18/1/14
    and ada picture x?

    Reply
  21. Siti Hashikin Mohamad Jamali

    Assalam…utk tarikh 27 feb 2014- 1 Mac 2014
    available lg tak?

    Reply
  22. shikin jamali

    assalam..utk tarikh 27 feb – 1 mac 2014 availlable lg x?

    Reply
  23. Hasife

    Salam…nak tanya untuk tarikh 18-20feb 2014 masih ADA kekosongan ke??

    Reply
  24. Hasife

    Assalam,untuk date 18feb-20feb2014 masih ada kekosongan lg tak?Tima kasih..

    Reply
  25. ROZAINI BIN IDRIS

    Salam. 7,8,9 Februari 2014 masih kosong lg x?

    Reply
  26. Shazlin

    Hi. Ada kekosongan tak utk 26-28 january 2014? Boleh buat bbq?

    Reply
  27. LAN

    salam…nk tanya ade kekosongan tak 31/01/14-02/02/14

    Reply
  28. kak ida penang

    nak tanya untuk tarikh 22/3/2014->24/3/2014 ada kosong lagi dak

    Reply
  29. nonie

    assalamualaikum,

    tarikh 11,12&13 may masih ada kosong tak?

    Reply
  30. Yani

    Saya nak check in pada 26 feb 2014 dan check out 28 feb 2014. check in sedikit lewat pada jam 7-8 mlm.
    masihkah ada kekosongan pada tarikh ini. boleh tak email saya gambar sebenar homestay ni.

    Reply
  31. Yani

    Salam,

    Saya nak check in pada 26 feb 2014 dan check out 28 feb 2014. check in sedikit lewat pada jam 7-8 malam.
    masihkah ada kekosongan pada tarikh ini. boleh tak email saya gambar sebenar homestay ni.

    REPLY

    Reply
  32. maisarah

    Assalam,
    31/01/2014-2/02/2014 masih available x? utk 8 org dewasa 3 orang kanak.
    Hopefully dpt reply soonest possible. thanks

    Reply
  33. norhisham waled

    Saya nak ke langkawi pada 12/3/2014 – 15/3/2014
    boleh tolong emailkan rate dan gambar persekitaran homestay anda

    Reply
  34. michelle

    do you still hv room on 2/feb/14-4/feb/14

    Reply
  35. Amer

    Saya nak ke langkawi pada 16/3/2014 – 18/3/2014
    boleh tolong emailkan rate dan gambar persekitaran homestay anda. Terima kasih

    Reply

  36. Salam.. Untuk sembarang pertanyaan booking untuk syook ooo Homestay boleh direct call kita 0122400191,

    Terima kasih

    Admin syok ooo Homestay

    Reply
  37. Suriati Samsudin

    Boleh check utk 28/5 2014 – 31/5 2014 utk 3 malam masih ada kekosongan.? 15 org dewasa.

    Terima kasih..

    Reply
  38. aisha

    boleh saya tahu lebih detail tentang harga dan untuk berapa orang? ada buat pakej sekali dengan sewa kenderaan tak… jangkaan dalam seramai 15orang pada 25/12-27/12/2014.
    emel asap di Siti.Aisha@pecm.com.my

    Reply
  39. zurinah

    Assalam.. Nak tnya untuk 5 June 2014 (3 hari 2 malam)available x? Da provide transport x untuk 5 orang? Nanti pm detail price kat zharinie@gmail.com.. TQ

    Reply
  40. ainaa

    salam. nk tnya la, masih available ke utk tarikh 28/2/2014 hingga 01/03/2014..

    Reply

  41. Assalamualaikum… Nak bertanya date 2hb Mei – 5hb Mei 2014 masih ada kekosongan?

    Reply

  42. Saya nak booking utk date 2hb mei-5hb mei 2014, ada kekosongan lagi x?
    Mohd Faizal recently posted..ASFA HomestayMy Profile

    Reply
  43. mohd azimin

    Salam,

    Boleh saya tahu check in 31/3/14 and check out 2/4/14 still ada kekosongan lagi. Boleh saya dapatkan rate harga sewaannya, terima kasih…

    Azimin

    Reply
  44. Din

    Boleh tak bagi location map dengan lebih tepat. ataupun letak GPS code supaya senang kami nak tahu tempat nya. Location di atas tak beberapa tepat dan sukar untuk diagak dimana.

    Reply

    • Sy akn cuba dapatkan info secepat mungkin…terima kasih..
      admin recently posted..ASFA HomestayMy Profile

      Reply
  45. Suriyati Binti Chek Mohd

    Salam…saya akan ke langkawi pada 14.11.2014~18.11-2014 nanti. Masih ada kekosongan ke. Berapa ye harga untuk 4 malam.

    Reply
  46. nizam

    kemasukan pada 04/04/14-07/04/14..jika ade kekosongan sila hubungi sy 013-6155388.

    Reply
  47. Sha

    Utk 6-8 june ade kosong lagi tk?

    Reply
  48. Naz

    Salam kak…
    Utk 30/7-02/08/14 ade kekosongan ?

    Reply
  49. Nor suriza bt mohd shukery

    salam sis…pd tarikh 7/11/2014-9/11/2014 masih ad kekosongan?berapa harga untuk 3 hari 2 malam?

    Reply
  50. ajisaini

    As salam, nk tanye masih ada kosong utk tarikh 8-12 jun? Ada yg 4/5 bilik x?
    Thanks..

    Reply
  51. kusuhairi b kuzaiab

    nak tanya ada kekosongan tak 23/10/2014-26/10/2014..boleh email pada saya tak kadar bilik dan gambar suasana

    Reply
  52. Kavi

    Hi. Pls advise whether it’s appartment or house.
    If house, pls advise whether have any space outside de house to do BBQ.
    Can email me the pictures of outside view.
    We planning on 28th Nov to 30th Nov. Pls advise the price.

    Reply
  53. miss bee

    is the homestay still available on 10/5/14-12/5/14?how much the cost for staying 2 nights?

    Reply
  54. najuah

    Hai nak booking for date 31st may check in dlm kul 10 pagi n check out 1 june.. available tak?

    Reply
  55. CK

    Is homestay available on 27-29th June(2 nights)?
    Thanks!

    Reply
  56. Mohd Yuza

    Nak tanya kekosongan utk tarikh 15-17 ogos ada lagi tak?harga berapa?

    Reply
  57. adi

    hai nak tanya kekosongan jika ada pada 23/10-25/10/2014.klu ada dalam 4 buah rumah.dgn harga sekali.

    Reply
  58. Irene

    Nak tanya bilik ini available for non muslim and tarikh 30, 31 Ogos and 1 September 2014 . Tk.

    Reply
  59. kamarolzaman

    Assalamm. .ada tak kosong pd 12.10 hngga 15.10.14

    Reply
  60. hairuddin

    Assalam admin..ada kosong tk utk 19.03.2015 until 21.03.2015..plz email me or msg to 0123147896…sorry silap year..2015..

    Reply

  61. Salam, sy brminat utk booking homestay ni pada 23 oct 2014 hingga 26 oct 2014. Email sy di ciara3103@gmail.com

    Reply
  62. Syook ooo Homestay

    Dear value guest!

    Thank you for contacting us, For further information or inquiry regarding our homestay please do not hesitate to contact us directly at mobile 0122400191

    Tq
    Admin syook ooo Homestay!

    Reply

  63. Assalamualaikum dan Salam sejahtera.

    Dear Syook Oo Homestay,
    Kami ada request dari guest untuk Homestay 3 Bedrooms.
    Check In : 13 February 2015
    Check out : 16 February 2015
    Stay duration : 3 Nights

    Kami tunggu maklum balas daripada pihak tuan/puan.
    Jika masih available, kami akan minta guest buat deposit booking dulu.

    Thank you and Regards,

    Shila
    Reservation Department
    Budget Travel Shoppe Sdn Bhd
    (Inbound & Outbound Tourism Licence KPL/LN 6266)
    Georgetown Pulau Pinang
    Location : Opposite The Clock Tower
    Tel / Fax : 04 2641915

    Reply
  64. nuratiqah mohd saleh

    Saya nak book hemstay ni tarikh 10-12 october 2014 available lg tak?

    Reply
  65. ain

    Assalam admin..ada kosong tk utk 19.12.2014 until 20.12.2014..plz email me or msg to 0196027907

    Reply

    • rasanya bleh call owner utk mklumat lanjut..

      Name : Fitri ani
      Tel : 012-2400191
      admin recently posted..Pak Ngah HomestayMy Profile

      Reply
  66. rizuwan

    Assalam admin…blh bg no.fon tak bg mengetahui lbh langjut tentang homestay syok..ooo dan utk sy mmbuat tmpahan bg menginap d sana

    Reply

    • no contact tertera di atas..

      Name : Fitri ani
      Tel : 012-2400191
      admin recently posted..Chanteq HomestayMy Profile

      Reply
  67. saiful bahri

    nak tanya berkaitan homestay shooy..oo ada kekosongan untuk 24/12/14-26/12/14..?

    Reply
  68. Faizulhairi

    saya nk tnya..ad x kekosongan untuk 24/10-26/10 ni?

    Reply
  69. MOHD AMERUL SHAFIZ

    Ada kekosongan tak pada 30jan2015 sampai 1feb2015. Dan brapa harga masa tu? 2 malam sahaja.+ kereta sewa.

    Reply
  70. Poh Heong

    Nak tanya untuk Raya Cina pada tahun depan 2015. Ada tak homestay lagi pada 20/2/15 check in dan 22/2/15 check out. 3 atau 4 bilik, beraoakah harganya. Terima Kasih.

    Reply
  71. Heong

    ada kosong tak untuk 20.2.2015 check in dan check out pada 22.2.2015. Terima kasih

    Reply

  72. Dear all costumer.. Please to advise booking from Jan 2015 – on words we still have availability.
    Please contact us directly at 0122400191

    Thank you
    Syook ooo

    Reply
    • nurulfatasha

      assalamualaikum.. saya nak tanya, bilik utk 11-13 Feb 2015 available lg x? blh saya tau rate homestay?

      Reply
  73. roselina

    ada kosong untuk tarikh 14-16/3.

    Reply
  74. Ingie

    hello, i would like to know that 22/02/15-24/02/15 still available? we have 16 persons for 3 days 2 nights and we want booking two house, available? pls reply me as soon as possible.Tks

    Reply
  75. akma

    Ada kekosongan x 16/3-18/3

    Reply
  76. muna

    Ada tak kosong 30/4 – 3/5/2015

    Reply

  77. ada x blik pada 27,28 n 1 ari blan 2 ni

    Reply
  78. hamisah

    Salam..
    available lg ke on 24-26/12/2015?

    Reply
  79. Nur adilah

    Salam, 1/9-5/9 still available x?

    Reply
  80. Noor Syarafina

    Nk tanya masih ada kekosongan tak utk tarikh 25 & 26hb 4 2015. Harga brp smlm

    Reply
  81. hidayah

    Saya nak tny tarikh 11-14 Okt ada kosong x?

    Reply
  82. Ahmad Othong

    ada kosong lagi tak? pada 30-31 mei dan 1 jun 2015

    Reply
  83. suhaimi

    Ada kosong on 6.6.15 to 8.6.15

    Reply
  84. Jeevanraj Maniarasu

    salam..ada kekosongan tak pada 21/8 to 23/8/2015 utk 20org…

    Reply

  85. salam,
    nak tanya encik/puan, orang bukan islam boleh diterima?

    Reply

  86. Dear all value costumers

    Referring to the above comment,please kindly contact us at 0122400191 for further availability request

    Thank you

    Syok oooo homestay

    Reply

  87. Syok oooo homestay admin,

    blh bagi detail tmpt tak. sbb carik kat map tak jmpa2 pun syok ooo homestay located kat mana. kami nak detail alamat spya sng nak carik. pls reply as soon as possible. kami dh booking. Terima kasih

    Reply
    • Syook ooo homestay

      Salam..untuk sebarang pertanyaan boleh call/whatapp 0122400191..t.kasih

      Reply
  88. din

    saya nak tanya available tai 24hb hingga 27hb December 2015?
    0197917273

    Reply
  89. Azrina

    Hi,

    Nak tanya available tak on these dates. Total pax 8 orang.

    check in 15/4/2016
    check out 17/4/2016

    Thanks.

    Reply

    • Hi Puan Azrina

      Kita ada kekosongan lagi untuk tarikh puan nak tu. Sila contact 0122400191

      Reply
  90. James

    Hi
    Nak tanya adakah available on these date? total pax 10 pax

    check in 14/3/2016
    check out 16/3/2016
    0179433551

    Terima kasih banyak2 ye

    Reply

    • Hi James

      Thank you for contacting us, and apologize our homestay is full

      Reply
  91. Azizi mizi

    Assalam..

    Sy nk sewa homestay untuk 15 org, 11 dewasa, 4 kanak2
    3h 2mlm pada 2-4hb ogos 2016 lokasi pantai cenang.
    Klau ada kereta sewa mpv sertakan sekali..
    whatsapp sy 0173393449
    t.ksh.

    Reply
  92. SHIRLEY

    Hi
    Nak tanya available tak on these dates. Total pax 6 orang.

    check in 15/9/2016
    check out 17/9/2016

    Thanks.

    Reply
  93. afiq

    homestay untuk 30 april 2016 ada kosong x??

    Reply
  94. shaz

    salam
    nak tanya available ke tak utk booking
    check in 04 january 2017
    check out 07 january 2017
    terima kasih

    Reply
  95. syook ooo homestay

    Dear value guest!

    Thank you for contacting us,
    For further information or inquiry regarding our homestay please do not hesitate to contact us directly at mobile 0122400191

    Tq
    Admin syook ooo Homestay!

    Reply
  96. mazlan

    utk 27.4-29.4 ade kekosongan x

    Reply
  97. Iezham

    Salam…masih ada kekosongan pada 16-19 nov 2017..jumlah pelawat 10 orang

    Reply
  98. Khairi

    Masih ader kekosongan ker utk tarikh 7-9 April 2018

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge