Syok Oo Homestay
SyOK..ooO Homestay

SyOK.. ooO Homestay Langkawi Located at Pantai Cenang Area, its about 5 minutes to the beach access, Free parking vehicles. About 10 minutes driving to the Langkawi Airport. 5 mins -10 mins walking distance to Chinese Food, Nasi Kandar, ATM, under water world, shopping center, spa, souvenir shop, Mcd, Starbucks, 24hr mini market, Oldtwon, Saloon etc.


FacilityRateLocationContactWebsite

Facility

  • 3 Bed Rooms with Air Conditioner
  • Main Hall with LCD Flat screen TV, Astro Chanel
  • WIFi
  • Cooking amenities, refridgerator
  • Water Heater
  • Dining Table
  • Iron and Board

Rate
Normal Day : RM 300/night
School Holiday : RM 300/night

Address
Pantai Cenang,
07000 Kuah,
Langkawi

Contact

Name : Fitri ani
Tel : 012-2400191

  • Fill in this box

Map

Guest Review & Feedback

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Yasmeen on Langkawi Homestay
Thank you

Nice Homestay , bilik selesa..best experience naik bot island hopping minyak habis tengah jalan ..;)

Really?that's really interesting experience.. 🙂

by secret on Langkawi Homestay
the homestay not like its name

supposedly we request pic for full view surronding of the homestay bfore we booking. honestly we regret to stay at this hmstay. much better if we stay at chalet.this is first and last.

by Farah on Langkawi Homestay
syook ooo lahh..

Salam thank you syook ooo Homestay! Kita orang dah selamat sampai kl . Next time kita nk datang langkawi memang nk stay kat syook ooo! Value for money, comfortable, bersih, dekat plak ngan Pantai. Owner pun friendly.. Hehehehe kali ni cuti kami memang syook ooo lahh..

See u again!!!

Farah&family

108 thoughts on “SyOK..ooO Homestay

  1. Dear SyOK..ooOHomestay,

    Firstly your home stay name is difficult to spell/remember. Secondly it is difficult to judge the quality of your Homestay witout furnishing with pictures. Tq. Ns

  2. Salam,

    Saya nak check in pada 6 Apr 2014 dan check out 9 apr 2014. check in sedikit lewat pada jam 8-9 malam.
    masihkah ada kekosongan pada tarikh ini. boleh tak email saya gambar sebenar homestay ni.

  3. Wslm cik effa..
    Tarikh tu kita ada kosong lagi.. Untuk tempahan awal sila contact kita 0122400191
    Boleh kita tau total berapa orang?? Gambar homestay cik effa boleh rujuk kat syook ooo homestay punya profile lah.
    Saya dah ada hantar email kat cik effa sila rujuk kembali dan get back secepat nya..
    Tq admin

  4. Hi chien han..
    How are you? Actually rate@rm300 already cheap, coz our homestay located at pantai cenang, it is just 5 minutes walking distance to the beach, beside that our homestay very close with night shopping walk at cenang..
    We have 3 rooms with ac,
    Further inquiry u you may call us at mobile 0122400191

    Tq
    Admin syook ooo!!!

  5. slam.. sy nk tanya ada x kekosongan pada tarikh 25.03.14 sehingga 27.03.2014.. utk 9org.. boleh bgtau harga x? ada pakej keta sewa x? tq

  6. Its a great holiday in Langkawi. And especially the syok ooo homestay…its very comfort and best price..in Pantai Cenang. Just a 5 minute walk to beach, mcd, kfc, atm, duty free shop and many more.Syok ooo homestay….is the best homestay for a group vacation… Enjoy your holiday!!!

    1. Hi Paul, thank you for your comment, thank you for staying with us,
      Hope can see you again next time.. Don’t forget to contact me if you drop by to langkawi.. Will give you special rate indeed..

      Tq
      Abang owner

  7. Dear value guest!

    Thank you for contacting us,
    For further information or inquiry regarding our homestay please do not hesitate to contact us directly at mobile 0122400191

    Tq
    Admin syook ooo Homestay!

  8. Saya nak check in pada 26 feb 2014 dan check out 28 feb 2014. check in sedikit lewat pada jam 7-8 mlm.
    masihkah ada kekosongan pada tarikh ini. boleh tak email saya gambar sebenar homestay ni.

  9. Salam,

    Saya nak check in pada 26 feb 2014 dan check out 28 feb 2014. check in sedikit lewat pada jam 7-8 malam.
    masihkah ada kekosongan pada tarikh ini. boleh tak email saya gambar sebenar homestay ni.

    REPLY

  10. Assalam,
    31/01/2014-2/02/2014 masih available x? utk 8 org dewasa 3 orang kanak.
    Hopefully dpt reply soonest possible. thanks

  11. Saya nak ke langkawi pada 12/3/2014 – 15/3/2014
    boleh tolong emailkan rate dan gambar persekitaran homestay anda

  12. Saya nak ke langkawi pada 16/3/2014 – 18/3/2014
    boleh tolong emailkan rate dan gambar persekitaran homestay anda. Terima kasih

  13. Salam,

    Boleh saya tahu check in 31/3/14 and check out 2/4/14 still ada kekosongan lagi. Boleh saya dapatkan rate harga sewaannya, terima kasih…

    Azimin

  14. Boleh tak bagi location map dengan lebih tepat. ataupun letak GPS code supaya senang kami nak tahu tempat nya. Location di atas tak beberapa tepat dan sukar untuk diagak dimana.

  15. Salam…saya akan ke langkawi pada 14.11.2014~18.11-2014 nanti. Masih ada kekosongan ke. Berapa ye harga untuk 4 malam.

  16. salam sis…pd tarikh 7/11/2014-9/11/2014 masih ad kekosongan?berapa harga untuk 3 hari 2 malam?

  17. nak tanya ada kekosongan tak 23/10/2014-26/10/2014..boleh email pada saya tak kadar bilik dan gambar suasana

  18. Hi. Pls advise whether it’s appartment or house.
    If house, pls advise whether have any space outside de house to do BBQ.
    Can email me the pictures of outside view.
    We planning on 28th Nov to 30th Nov. Pls advise the price.

  19. Assalam admin..ada kosong tk utk 19.03.2015 until 21.03.2015..plz email me or msg to 0123147896…sorry silap year..2015..

  20. Dear value guest!

    Thank you for contacting us, For further information or inquiry regarding our homestay please do not hesitate to contact us directly at mobile 0122400191

    Tq
    Admin syook ooo Homestay!

  21. Assalamualaikum dan Salam sejahtera.

    Dear Syook Oo Homestay,
    Kami ada request dari guest untuk Homestay 3 Bedrooms.
    Check In : 13 February 2015
    Check out : 16 February 2015
    Stay duration : 3 Nights

    Kami tunggu maklum balas daripada pihak tuan/puan.
    Jika masih available, kami akan minta guest buat deposit booking dulu.

    Thank you and Regards,

    Shila
    Reservation Department
    Budget Travel Shoppe Sdn Bhd
    (Inbound & Outbound Tourism Licence KPL/LN 6266)
    Georgetown Pulau Pinang
    Location : Opposite The Clock Tower
    Tel / Fax : 04 2641915

  22. Assalam admin…blh bg no.fon tak bg mengetahui lbh langjut tentang homestay syok..ooo dan utk sy mmbuat tmpahan bg menginap d sana

  23. Nak tanya untuk Raya Cina pada tahun depan 2015. Ada tak homestay lagi pada 20/2/15 check in dan 22/2/15 check out. 3 atau 4 bilik, beraoakah harganya. Terima Kasih.

  24. hello, i would like to know that 22/02/15-24/02/15 still available? we have 16 persons for 3 days 2 nights and we want booking two house, available? pls reply me as soon as possible.Tks

  25. Syok oooo homestay admin,

    blh bagi detail tmpt tak. sbb carik kat map tak jmpa2 pun syok ooo homestay located kat mana. kami nak detail alamat spya sng nak carik. pls reply as soon as possible. kami dh booking. Terima kasih

  26. Hi,

    Nak tanya available tak on these dates. Total pax 8 orang.

    check in 15/4/2016
    check out 17/4/2016

    Thanks.

  27. Hi
    Nak tanya adakah available on these date? total pax 10 pax

    check in 14/3/2016
    check out 16/3/2016
    0179433551

    Terima kasih banyak2 ye

  28. Assalam..

    Sy nk sewa homestay untuk 15 org, 11 dewasa, 4 kanak2
    3h 2mlm pada 2-4hb ogos 2016 lokasi pantai cenang.
    Klau ada kereta sewa mpv sertakan sekali..
    whatsapp sy 0173393449
    t.ksh.

  29. Dear value guest!

    Thank you for contacting us,
    For further information or inquiry regarding our homestay please do not hesitate to contact us directly at mobile 0122400191

    Tq
    Admin syook ooo Homestay!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.