55 Comments

  1. Noorul

    Dear Nany Homestay,
    we are interested lodging with u.
    please leave your rate and facilities as well as your contact number?
    Do you have package for sight-seeing and lodging for pax of 9?
    tq

    Reply
  2. Noor Lela

    Saya perlu 2 aprtment 1 (3 bilik) + 1 (2 Bilik) utk 25-28 dis 2013. Brp RM dan car rental ada disediakan?

    Reply
  3. Raja Rogayah

    Saya nak booking pada 13 & 14 dec 2013, masih kosong lagi ke?

    Reply
  4. Joharman

    salam.. 9-11dis masih ade kekosongan tak?

    Reply
  5. Anniza Alias

    As Salam,

    Saya akan ke Langkawi pada 28th to 30th Nov 2013
    3D2N…ada kekosongan tak pada tarikh tersebut?
    Berapa rate? Boleh runding tak?

    Reply
  6. faizal

    4h 3m dari 8/12 hingga 11/12 available?

    Reply
  7. azza ismail

    Ada x kekosongan an pada 1/1/14-3/1/14 utk 3 dewasa n 3 budak n berapa rate?tq

    Reply
  8. Norani Sulaiman(Ms)

    Dear Nany Homestay,

    I need whole apartment/whole house wth 3 bedrooms(with 3 bathrooms or minimum 2 bathrooms), fully airconditioned & with wifi.
    We like to check in on Mon 9 Dec & check out Wed 11 Dec. Pls give me your availability & cost for 2 nights. Tq. Norani Sulaiman.

    Reply
  9. rahman

    ada kosong tak utk 6,7&8 dec

    Reply
  10. Mr Shah

    Saya memerlukan homestay untuk 3 malam. check in 24/12/2013, check out 27/12/2013. sila email saya beserta harga.

    Reply
  11. yusnizah

    Utk 31 jan – 2 feb ada tak? Area mana

    Reply
  12. effa

    Looks attractive and comfortable this homestay. saya check in 6 apr – 9 apr 2014. I need 3 rooms apartment with kitchen. Untuk tarikh yang saya berminat, berapakah harganya? if reasonanle saya berminat untuk booking van / kereta juga

    Reply
  13. ain

    Salam.just nk taye rate pd 10.3-13.3 utk 4h3m utk 3bilik bp rm?provide car tk?tq.

    Reply
  14. zuhairi

    1-3feb2014…ada kosong tak?
    zuhairi recently posted..Ulya HomestayMy Profile

    Reply
  15. suhasni

    salam boleh dptkan rate 4h 3m pd 25-28/3/2014…kalo ada apartment 2bilik pon ok

    Reply
  16. ija

    assalam

    rate tuk 3h 2m date 1-3/3/2014

    Reply
  17. laila

    saya nak booking homestay dr 31/1-3/2 masih ada kekosongan lagi tak?

    Reply
  18. yana

    Salam…ada kekosongan lg x utk 3hari 2mlm 28/2/14-2/3/14…berapa kosnya

    Reply
  19. abu seman

    assalam mau tanya berapa harga untuk tarikh 30 mei 2014 untuk 4h3m.tq

    Reply
  20. Kamarul

    Hye..saya nk book utk 28/2-1/3, 3 hari 2 mlm. Masih available lagi ke?tq

    Reply
  21. khuzaimi

    salam, nak tanya pd 28/10-30/10/14 3h 2m utk 12pax masih kosong dan berapa harga? kereta/van/mpv ada juga ke?

    Reply
  22. fadzley

    salam…

    untuk tarikh 24/3/2014 – 27/3/2014 masih ada kekosongan tak?
    Brp harga dan untuk kereta ada jugak tak?

    Reply
  23. suhana

    salam…

    saya nak tny tarikh 24.06.2014–24.06.2014 masih ada kekosongan tak? Brp harga dan untuk kereta ada jugak tak? tq..

    Reply
  24. Tarmizi S

    Dear Nany Apt.,

    Wld like to enquire is there any vacancy on 01-04/05/2014 for 3 rooms apartment? What is the cost? Is there any any car/van rental provided? What is the rate? Tq.

    Reply
  25. Dasimah

    Assalamualaikum

    We required 2 apartments on the following dates
    15/11/14 – 18/11/14
    Please let me know whether is it available and how much is the rates for 3 nights stay.

    Thanks & regards

    Reply
  26. ju

    salam. boleh tlg check availability utk 1-3/5/14.sekali dgn mpv utk 8-10 org.rate sekali

    Reply
  27. IRENE

    Hi. Is there any rooms available from 13/09/2014 to 15/09/2014? We are a group of 7 people.
    Please reply me asap. Thanks.

    Reply
  28. Poziah binti puji

    9/6/14 hingga 12/6/14 ada kekosongan x homestay apartment…?please reply tq

    Reply
  29. AmzarNazri

    Calling puan masnany x angkat. ada contact number lain x. Nk pakai apartment dari 11-13/6/2014. Untuk 7 orang sekeluarga. TQ

    Reply
  30. Sam

    nak tanya 28 jun ada kekosongan tak

    Reply
  31. Sam

    ada kekosongan tak pada 28 jun

    Reply
  32. Nurul

    Dear nany homestay, is it any room available in September? Can i have the phone number or email to book and contact. I’m waiting for your reply, thank yku for your co operation 🙂

    Reply

  33. askm….sya bercadang utk berct bersama ank2 pd bln oktober 2014, ada x package 3hr 2mlm utk appartment? blh sya tahu harga berserta kenderaan utk di sewa? kereta kancil atau viva, utk 3 hr tersebut? trima ksh.

    Reply
  34. wardi

    Salam..29 nov hingga 1 dis 2014 masih kosong x.. wardi

    Reply
  35. Mohammad Sobri

    Ada availability x utk date 10-11/11/2014 (3D2N)?

    Reply
  36. Mazrim

    Saya hendak pergi Langkawi. Tarikhnya 28,29 & 30 Nov 2014, 3H2M adakah lagi kekosongan pada tarikh itu. Hubungi saya segera..OK

    Reply
  37. Dzuraine

    Perlukan 1 apartment(6 org)check-in pd 21/11/2014 jam 1pm & check-out 23/11/2014 jam 12pm.

    Reply
  38. harlinda

    Assalammualaikum
    Nk tanye 14/2/2015-16/2/15 available x? Dan bape harga utk 3 hari 2 mlm?.

    Reply
  39. shahrul

    pertanyaan… 2 apartment 3 bilik pada 16 dis 2014 hingga 18 dis 2014..harga sekali

    Reply
  40. Kam Yuen Lan

    Hi, good morning. We will be in Langkawi 21/10/2015-23/10/2015. there will be 6 adults. My children are young adults We need 3 rooms and avanza car if you have one , we will not be cooking. What is your package. hope to hear from you, Thank you.

    Reply
  41. yessy

    Saya perlukan 1 apartmen pada 17 hingga 20 mac…bole bgtau harga??

    Reply
  42. sama

    Ada kosong x 30/5 – 3/6/15

    Reply
  43. Shanizan

    Saya perlu kan apartment untuk 22 April 2015. Ada kekosongan tak? Sila maklumkan no telephone owner

    Reply
  44. amiruddin abdul karim

    pd tarikh 2may to 4may.ada kekosongan apartment.tlg nyatakan harga.ba gmbr kawasan luar aparyment

    Reply
  45. halimah

    saya nak booking pada 19hb-22hb Julai 2105. Masih kosong ke? berapa jumlah nya bagi 4 mlm. Ada keta sewa juga x? Exora @ Innova bgi 3 hari. tq

    Reply
  46. sham

    saya nk tanya berape harga bilik 1 malam skiranya saya menginap 7 hari

    saya nk masuk 19-25 november 2015 ni

    tq

    Reply
  47. Micheal Ho

    I would like to book a apartment 3room from 12/11/15-15/11/15, kindly let me know How much the charges, tq

    Reply
  48. Mazlina Ahmad

    Assalam..
    Untuk 24, 25 & 26 Disember 2015, masih ada kosong lagi x? Berapa harga untuk 3 hari 2 malam?

    Reply
  49. suziana mj

    sy perlukan 1 aprmnt (3bilik) untk 4hb-7hb oct 2015.
    berapa ya?

    Reply
  50. AHMAD HISHAM

    salam,
    saya nak booking pada 4hb 12 2015 (1 malam sahaja).

    Reply
  51. ROSLI ASAAD

    Assalamualaikum. Puan Masnani, nak tanya masih ada lagi kekosongan ke pada tarikh 10/12 – 13 /12. Berapa best rate untuk 4d 3n. Ada perkhidmatan kereta sewa ke. Saya perlukan Ixora atau pun avanza.

    Reply
  52. Airell

    Assalammuslaikum…saya berminat itk 6-8/2/2016…bole send harga pada saya segera utk 2 family…

    Reply
  53. Eija

    Assalammualaikum… saya berminat nak stay pd 22-24/4/2016… brape eh..

    Reply
  54. Haslina

    Slm,kami perlukan apartment atau homestay pd tarikh 2/3/4 Jun 2016 pakej 3 hari 2 malam.kami seramai 16 org iaitu dewasa 12 org dan kanak-kanak 4 org(termasuk baby 1 thn)kami perlukan apartment atau homestay yg selesa dan kemudahan yg lengkap.kami jg perlukan sebuah van,dan pakej island hopping.ada tak kekosongan pd tarikh tersebut dan sebut harga utk pakej tersebut?diharap puan boleh beri harga murah dan berpatutan.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge