214 Comments

  1. azlina pet

    percutian pada 22-24 Dec 2012. Check in 22 and check out 25/12 @ 2.p.m. Harga untuk tarikh diatas berapa dan how to contact u. pls give me details i.e phone number

    Reply

    • Maaf ya sudah penuh booking time itu..

      Reply
      • mohd fadhli b saidin

        mcm mna nk booking 1.12.12.?.dua hari satu malam

        Reply
      • Subita

        Yang 3 Bilik, 3 Bilik Air untuk 22-24hb Oktober’2014 ada lagi tak kalau nak sewa? Berapa harganya?

        Reply
  2. ujirah mansor

    Pls give me ur details and how 2 contact u..

    Reply
  3. Zulfikri

    Nak booking pada 12-14 Nov 2012. Check in 12/11 and check out 15/12. Harga untuk tarikh diatas berapa dan camna nak contact awak.

    Reply
  4. caca

    ade kosong lagi tak untuk check in 10 nov 2012 dan check out 12 nov 2012???
    harga untuk tarikh diatas n camne nk contact awk…?

    Reply

  5. boleh layari web saya dan contact saya ..
    ada 2 homestay 1= RM180 3bilik 3bilik air
    homestay yg 1 lgi RM140 3bilik 1 blik air

    Reply
  6. wan adilah

    ada lagi tak kekosongan home stay.
    untuk tarikh antara 10-18/11/2012.
    nak 3malam atau 2 malam.
    tlg bagi phone no nak contact boleh tak?

    Reply
  7. Karim

    Salam,

    tolong kasi harga untuk . 5 – 10/4/2013

    T,Kasih.

    Reply

    • 5-10/4/2013 masih kosong tuan.
      harga time peak season masih sama.
      HOMESTAY A: RM 350 3H2M (3bilik dan 3bilik air)

      HOMESTAY B: RM 280 3H2M (3bilik dan 1 bilik air)
      BOLEH HUBUNGI TALIAN:0124759446 (ABG CHIN)

      Reply
  8. Puan Izan bt Mohamad

    15-17 Nov.2012….brapa ye

    Reply
  9. norhidayahni

    nak minta no. phone sebab nak g bercuti pada 16-18/11/2012. berapa harga.

    Reply

  10. Reply

  11. harga boleh dirunding lgi ..
    ada 2 homestay
    HOMESTAY A= RM 350 3h2m (3BILIK DAN 3 BILIK AIR)
    HOMESTAY B= RM 280 3H2M (3BILIK DAN 1 BILIK AIR)

    Reply

  12. BOLEH KOL SAYA DI TALIAN 0124759446 (ABG CHIN)

    Reply
  13. afifi

    assalamualaikum saya nak tahu homestay tuan ade kekosongan atau tidak untuk bulan ni?

    Reply

    • HOMESTAY A : 27-30/11/2012
      HOMESTAY B : 26-30/11/2012

      tgl tarikh ni shja yg x penuh tuan
      kol saya di talian : 0124759446(abg chin)

      Reply
  14. afifi

    untuk hujung bulan 25-30?

    Reply

    • ada kosong untuk homestay 2..
      26-30/11/2012.. harga 1 malam RM140.. boleh kol saya dlu 0124759446 (abg chin).. harga boleh bincang tuan

      Reply

    • Nabila homestay ada 2 buah rumah..
      hnya tgl rumah yg kedua sahaja tu pn tarikh 26-30/11/2012.. harga RM140 1 malam.. ada 3 blik lengkap semua tuan termasuk dapur dan mesin basuh.. rumah berdekatan airport langkawi.. boleh kol saya dlu (0124759446)abg chin

      Reply

    • Nabila homestay ada 2 rumah.. rumah no 1 sudah penuh booking dan tgl rumah ke2.. 3 bilik dan 1 malam RM140.. harga boleh bincang lagi.. rumah berdekatan airport langkawi tuan.. boleh kol saya dlu (0124759446 abg chin)

      Reply
  15. Man

    7-11 disember 2012 brp harga

    Reply

    • maaf ya tuan tarikg tu sudah penuh booking.. harga tetap sma.. 1 malam RM180..

      Reply
  16. izan fazlina

    salam, ingin bertanya tarikh 13/1/2013 – 15/1/2013 – 2days 1night msh ade kekosongan lg ke???

    Reply

    • Salam dri kami Nabila Homestay Langkawi.. Kami menawarkan perkhidmatan Homestay..

      HOMESTAY A : RM180 2H1M
      HOMESTAY B : RM140 2H1M

      untuk tempahan boleh hubungi:
      0124759446 ( Abg Chin )

      Reply

    • Masih kosng lgi tarikh tu.. tq

      Reply
  17. Ahmad Othong

    Ada kosong lagi tak pada 9 – 10 Feb 2013?

    Reply
    • Nabilahomestay

      Maaf tuan dua2 rumah dh penuh.tq

      Reply
  18. razi

    Assalam,untuk tarikh 18/12 – 21/12 (4h3m) .Masih ada kekosongan? berapa harga?

    Reply
    • Nabilahomestay

      maaf tuan tarikh tu dh penuh booking untuk HOMESTAY A dan HOMESTAY B. tq

      Reply
  19. WANG PICK HOON

    Nabila Homestay 2 = RM140 / night

    3-5/1/2013

    pls tell me any home are available there.
    we wil reach at 3/1/2013 about 11pm and planning to go back on 5/1/2013. pls tell me the check in n check out time.

    Reply
    • Nabilahomestay

      room still available sir. for 3/1 untill 5/1/2012.. tq

      for booking please call 0124759446

      Reply
  20. norshazwani

    blh tahu ada lg tak kekosongan untuk tarikh 10 dan 11 Februari 2013

    Reply
    • Nabilahomestay

      ya masih ada kekosongan untuk HOMESTAY A (3bilik dan 3 bilik air) RM180..

      untuk tempahan sila hubungi :0124759446 (abg yaakob)

      Reply
  21. Nabilahomestay

    minx maaf tuan tarikh tu dh penuh booking

    Reply
  22. Aisyah

    Assalamualaikum,untuk tarikh 3/3 – 5/3 (3h2m) .Masih ada kekosongan? berapa harga?

    Reply
    • Nabilahomestay

      Wslam dri kmi nabila homestay.. tarikh tu masih kosong untuk homestay A dan B… untuk homestay A 3h2m RM350 dan homestay B 3h2m RM280.. untuk tempahan boleh hubungi saya 0124759446 (abg chin).

      Reply
  23. Aisyah

    Assalamualaikum,untuk tarikh 3/3/2013 – 5/3/2013 (3h2m) .Masih ada kekosongan? berapa harga?

    Reply
  24. zila idris

    nak booking tarikh 11.12.2012 hingga 13.121.2012 3h 2m ada lg x?

    Reply
    • Nabilahomestay

      Maaf dri kami nabila homestay.. tarikh tu sudah penuh..

      Reply
  25. linggeswaran

    pada 16/17 malam ada kosong tak.3 hari 2 malam

    Reply
    • Nabilahomestay

      maaf ya untuk bulan 10,11 dan 12 sudah penuh booking untuk Homestay A dan Homestay B. tq

      Reply

  26. masih ade kekosongan pada 13/12-15/12/2013? check out 16/12
    harga?

    Reply

  27. masih ade kekosongan pada 13/12-15/12/2012? check out 16/12
    harga?

    Reply
    • Nabilahomestay

      maaf ya sudah penuh untuk tarikh tersebut

      Reply
  28. Nabilahomestay

    Kami dri NABILA HOMESTAY sedia menerima tempahan untuk tahun baru 2013.. jom sama2 ke NABILA HOMESTAY LANGKAWI.. kami akan memberikan perkhidmatan yg terbaik untuk anda semua..

    HOMESTAY A : RM 350 3H2M (3 bilik dan 3 bilik air)
    HOMESTAY B : RM 280 3H2M (3 bilik dan 1 bilik air)

    Hubungi talian : 0124759446 (abg chin)

    Reply
  29. miza

    salam, saya mahu tanya untuk 27/12/2012 hingga 29/12/2012
    3hari 2malam masih ada kekosongan lagi ke?

    Reply
    • Nabilahomestay

      Maaf dri kami Nabila homestay.. HOMESTAY A dan HOMESTAY B di NABILAHOMETAY penuh untuk bulan 10,11,dan 12… kami hnya menerima tempahn bermula bulan 1 thun hadapan.. terima kasih kerana berminat dan sudi bertanya mngenai homestay kami..

      Reply
  30. wan afnie amalin

    assalamualaikum saya nak tahu homestay tuan ade kekosongan atau tidak untuk bulan ni?

    Reply
  31. amir

    09/02/13 – 11/02/13 ada kosong lagi tak?

    Reply
    • Nabilahomestay

      ada kosng lgi tarikh tu tuan.. boleh kol saya 0124759446 ( abg chin ).. terima kasih tuan

      Reply
  32. siti saadiah

    Saya sekeluarga ingin bercuti di Langkawi pada 27/01/2013 hingga 29/01/2013. Saya berminat untuk untuk menyewa homestay B puan/tuan. Bagaimana cara untuk saya membuat tempahan?

    Reply
    • Nabilahomestay

      Askum.. Puan siti saadiah.. terima kasih atas kesudian untuk bertanya dan berkeinginan untuk mnginap di Nabila Homestay Langkawi. Tarikh tu masih kosong.. boleh kol saa di talian 0124759446 ( Abg chin ) untuk mmbuat sebarang tempahan.. terima kasih

      Reply
  33. Jaja

    Salam,

    Still available tak utk tarikh 12-14 Feb 2012 (3h 2m)bagi homestay 1 yang boleh muatkan mak 15 org?
    Brp harga utk 3h 2m bg tarikh di atas. tq

    Reply
    • Jaja

      Salam,

      Sorry typo error,

      Still available tak utk tarikh 12-14 Feb 2013 (3h 2m)bagi homestay 1 yang boleh muatkan mak 15 org?
      Brp harga utk 3h 2m bg tarikh di atas. tq

      Reply
      • Nabilahomestay

        Minx maaf tarikh tu dh penuh dh … terima ksih krana sdi bertnya..

        Reply
      • Nabilahomestay

        homestay ke3 sudah siap.. still available tarikh tu. RM150 rumah boleh muat 12org.. boleh kol saya ( 0124759446 abg chin )

        Reply
  34. aida

    bertanya tarikh 9/2 – 11/2/2013 utk homestay yg boleh menempatkan 15 org tu masih kosong lgi x?

    Reply
    • Nabilahomestay

      maaf ya.tarikh tu sudah penuh

      Reply
  35. MOGANA

    hi..ada tak kosong tarikh 10.01.13 to 13.01.13..berapa harganya..??tq

    Reply
    • Nabilahomestay

      masih ada kosong tuan untuk HOMESTAY 2. harga RM150 untuk 1malam tuan. boleh kol no 0124759446 ( EN YAAKOB ).. harga boleh dirunding lagi.

      Reply
  36. shumy

    masih ada kekosongan lagi ke utk Nabila Homestay 2 bagi tarikh 29-31 Mac 2013.

    Terima kasih

    Reply
    • Nabilahomestay

      ya tuan masih ada kekosongan.. HOMESTAY berdekatan Airport Langkawi .

      Reply
  37. haslinda

    nk tya utk date 1/2-3/2-2013 msh ada kosong tak?ada packages tuk sewa kereta sekali tak?

    Reply

    • masih ada kekosongan tarikh tu.. boleh kol saya untuk bincangkan harga.. 0124759446

      Reply
  38. zana

    masih ada kekosongan lagi ke utk Nabila Homestay 2 bagi tarikh 28-30 Mac 2013.

    Terima kasih

    Reply
    • Nabilahomestay

      ya masih ada kekosongan pada tarikh tersebut.. harga boleh dirunding . kol saya 0124759446 ( abg chin )

      Reply
  39. sheila

    As salam…tumpang tanye..masih kosong lagi ker untuk tarikh 25-27hb januari ni???

    Reply
    • Nabilahomestay

      maaf tarikh tu sudah penuh.terima kasih kerana sudi bertnyakan mngnai homestay kami..

      Reply
  40. anniey

    Ada kosong tak homestay 10.2-12.2

    Reply
    • Nabilahomestay

      maaf tarikh cuti raya cina tu dh penuh..

      Reply
  41. Azimah

    28/03/2013 hingga 01/04/2013 available x? Berapa kos 5 hari 4 malam tersebut? Terima kasih.

    Reply
    • Nabilahomestay

      maaf ya sudah penuh tarikh tu.

      Reply
  42. Joyce Sia

    Ada Kosong tak 14/02/2013 ~ 16/02/2013? mau Nabila Homstay 1

    Reply
    • Nabilahomestay

      ya masih ada kekosongan.. boleh kol 0124759446 (abg chin) . tq

      Reply
  43. fazlia

    assalam nak tnya klu tarikh 11.9.2013 hingga 15.9.2013 ada kosong lagi x…brape harga klu utk 5 hari tu,sebuah homestay boleh isi berape org?
    terima kasih…

    Reply
    • Nabilahomestay

      wsalam ..
      Di Nabila Homestay kami mempunyai 4buah homestay di mana 1 buah homestay RM180 (13pax) dan 3unit RM150 ( 12pax ) . boleh kol saya 0124759446 (yaakob).

      Reply
  44. zura

    assalamualaikum.. nk tnye homestay yg available utk tarikh 25/5 – 28/5/2013.. kami 5 dewasa..bole bg hrga?? tq

    Reply
    • Nabilahomestay

      wsalam. terima kasih kerana sudi bertnya mngenai homestay kami. tarikh tersebut masih available. untuk tempahan boleh kol 0124759446 (en yaakob) . tq

      Reply
  45. Lily

    aslkm…hstay bertarikh 01/10-03/10/2013 masih kosong? utk 2 dewasa,1 kanak2

    Reply
    • Nabilahomestay

      wsalam. tarikh tersebut masih available . untuk tempahan sila hubingi saya 0124759446 (En yaakob ) tq ya.

      Reply
  46. jelly

    Salam..nak tanya,pd tarikh 9/3 masih available x?mksudnye masuk 9/3,kuar pd 10/3..cam ne nak book?

    Reply
    • Nabilahomestay

      boleh ke web kami nabilahomestaylangkawi .. ataw kol untuk booking 0124759446 (en yaakob) tq

      Reply
  47. fida

    Assalam..
    Hi, i would like to book for 23march-25mar (3d2n) for d 3r3b..
    is it available?

    thanks..

    Reply
  48. azwani

    i nak booking 3day 31/5/13 — 2/6/13 nak booking homestay A

    Reply
    • Nabilahomestay

      sila kol 0124759446

      Reply
  49. Jamilah

    Salam,homestay A ada kosong x pd 21/12/2013 hingga 24/12/2013(4H3M)? Berapa harga? ada x sediakan pengangkutan? seperti van vanette ke…sbb kami ramai.

    Reply
    • Nabilahomestay

      masih available lagi tarikg tu. boleh kol saya 0124759446 ( En Yaakob ). tq . harga boleh dirunding.

      Reply
  50. jamilah

    Pada 21/12/2013 hingga 24/12/2013 (4H3M) ada kosong x rumah A?berapa harga?ada x sediakan kenderaan seperti van vanatte ke….sbb kami ramai.

    Reply
  51. Ms Lim

    Hi,
    Im looking for 4days 3nights for 7ppl apartment, better come with full auto washing machine.
    We arrive on 14th 3pm by flight and leave on 17th 1pm by flight too.
    Ohya, we need 1 mpv.
    Appreciate

    Reply
    • Ms Lim

      Is on 14th May to 17th May 2013

      Reply
  52. snoppylim

    nak tanya kalau saya check in 1july then check out4 july berapa and ada kekosongan agy x

    Reply
    • snoppylim

      and kami mempunyai 8 org dewasa and 4 kanak2

      Reply
      • snoppylim

        0176601242 ni number saya…

        Reply
    • snoppylim

      0176601242 ini nombor saya

      Reply
  53. deana

    salam alaykum . saya student dari melaka ingin menempah rumah ini untuk 50 orang . boleh tak dapat kan dalam 2 buah rumah ? boleh tak contact saya dekat number 0142639638 . terima kasih 🙂

    Reply
  54. abdul taib

    salam… saya nak tanya, 27-29/05/2013 ada kekosongan x? saya nak van vannette 2 buah.

    Reply
    • Nailahomestay

      wsalam , masih ada kekosongan pada tarikh tersebut , boleh kol saya 0124759446 ( EN YAAKOB )

      Reply
  55. Syasha

    Salam,

    4 June – 7 June Nabila 1 masih lag ada kekosongan x? atau package utk 4 hari 3 malam berapa?

    Thanks.

    Reply
  56. Syarifah

    Salam,

    Ada x package House + Kereta MPV utk 4 Hari 3 Malam pada bulan 6?

    Please advice.

    Bunch of thanks!

    Reply
  57. Syarifah

    Salam,

    Ada x package House + Kereta MPV utk 4 Hari 3 Malam pada bulan 6 iaitu 4 June 2013 – 7 June 2013?

    Please advice.

    Bunch of thanks!

    Reply
    • Nabilahomestay

      wsalam. boleh kol saya 0124759446 (En Yaakob). harga boleh dirunding untuk homestay . tq

      Reply
  58. EZATUL

    HAI KITER NAK TANYA ADER KEKOSONGAN PADA 24-26/05/2013

    Reply
  59. Edah

    Salam,

    Boleh bagi rate untuk 27May – 30 May 2013.Boleh beri no telefon untuk dihubungi?

    Terima kasih

    Reply
    • Nabilahomestay

      0124759446 (en yaakob)

      Reply
  60. mas

    bilik utk 11/05/2013 de lg tak? brapa price?

    Reply
  61. Wanna

    Salam,

    Ada x package House + Van utk 4 Hari 3 Malam pada bulan 12 iaitu 19 Dec 2013 – 22 Dec 2013?

    Trimas..

    Reply
  62. jamalludin

    24-27july ada kosong x?

    Reply
    • Nabilahomestay

      boleh kol saya 0124759446

      Reply
  63. Norshimah Hj. Othman

    Salam.

    Tarikh 26 check in and check out 29/12/13 masih kosong tak? Ada provide van for rent tak>

    Tunggu jawapan ya.

    Thanks.

    Reply
    • Nabilahomestay

      wsalam . boleh kol saya 0124759446 ( EN YAAKOB ).
      harga boleh dirunding

      Reply

  64. salam nak tnya 2 dec 2013-5 dec 2013 (2h3m)ada kosong tak homstay nabila 2. . saya dah kol num awak tapi x dapt…
    nak tnya van skali 🙂

    tunggu jawapan . .

    Reply
    • Nabilahomestay

      boleh kol saya di talian 0124759446 ( EN YAAKOB )

      Reply
  65. hisham harun

    asalamualaikum,boleh berikan saya harga utk 4D/3N penginapan di homestay A + mpv avanza pada 23Dec – 25Dec, 2013?

    Reply
    • Nabilahomestay

      wsalam tuan hisyam . boleh kol saya 0124759446 untuk saya berikan harga berserta van .

      Reply
  66. badrul

    Salam…01~04 Dis masih ada kosong x?.. sy bercadang menginap 4hari 3 malam + pakej van utk 13 dewasa 6 kanak2

    Reply
    • Nabilahomestay

      waslaam tuan . masih kosong tarikh tersebut . boleh kol saya di talian 0124759446 ( En Yaakob ) . terima kasih kerana memilih Nabila Homestay Langkawi

      Reply
  67. hamidi

    as salam.. masih ade kekosongan tak untuk homestay 2 pada 6.12.13-9.12.13? berapa caj?

    Reply
  68. wan norehan

    salam…24/11-26/11/13 ad kosong x utk homestay 1?
    macam mana nkbooking n nk tahu harga ?

    Reply
    • Nabilahomestay

      wsalam minx maaf dh penuh tarikh tu .

      Reply
  69. Noorjaini

    assalamualaikum saya nak tahu kekosongan pada 12 hingga 15 dec 2013. terima kasih

    Reply
  70. Helmi Zainal

    Assalam,
    Harga utk tarikh 10-12 Jan 2013 brp?
    Masih ada kekosongan?

    Reply
    • Nabilahomestay

      wslam ya masih kosng tarikh tu tuan . boleh kol saya untuk tempahan 0124759446 – Yaakob -.

      Reply
  71. Nor

    Saya ingin bertanya, masih ada lagi atau tidak homestay A pada tarikh 4 hingga 6 disember 2013( 3hari 2 malam). Berapakah jumlah kos jika termasuk pengangkutan untuk 12 dewasa dan 6 kanak2. Terima kasih.

    Reply
    • Nabilahomestay

      Wslam dri pihak homestay. boleh kol saya di talian 0124759446 .

      Reply
  72. Anniza Alias

    As Salam,

    Saya akan ke Langkawi pada 28th to 30th Nov 2013
    3D2N…ada kekosongan tak pada tarikh tersebut?
    Berapa rate? Boleh runding tak?

    Reply
    • Nabilahomestay

      wslam . ya tuan masih kosng tarikh tu . boleh kol saya di talian 0124759446 – EN YAAKOB –

      Reply
  73. hasbul

    slm..sy akn ke langkawi pd tarikh 2,3,4DEC 2013 (3D 2N)… ada kekosongan tak pd tarikh tersebut?

    Reply
  74. saiful

    21hb-23hb dis ada kosong tak

    Reply
  75. ainaa

    utk tarikh 22/12/13 hingga 27/12/13… de kosong x…

    Reply
    • Nabilahomestay

      Wsalm dri pihak homestay . Tarikh tu masih ada kekosongn. Sila hubungi saya 0124759446 – En yaakob –

      Reply
  76. Zana

    Assalam..
    ada x kekosongan mana2 dari tarikh 22/12 – 31/12?nak menginap utk 3H 2M.
    Terima kasih!

    Reply
    • Nabilahomestay

      Wsalm. Dri tarikh 24 hngga 28 msih kosong boleh kol saya 0124759446

      Reply
    • Nabilahomestay

      wslam dri pihak homestay boleh hubungi saya 0124759446 – En Yaakob –

      Reply
  77. azza ismail

    Salam hai nak tya 2/1/14 -4/1/14 ada x lg kosong 3 dewasa n 3 budak tq

    Reply
  78. Zuraina

    antara tarikh 18 , 19 , 20 november 2013 ni ada kosong x ?

    Reply
  79. Hamidah

    18/12 hingga 20 /12 ada kosong lagi ke.?nk yg Rm 140 smlm

    Reply
  80. nor

    Tarikh 6-8/12 ada kosong lagi tak?

    Reply
  81. Li Yin

    HI Kindly advise the address of your Homestay.

    Thanks
    Liyin

    Reply
  82. siti aziah

    Masih ada kekosongan tak 18-20hb feb 15pax

    Reply
    • Nabilahomestay

      Ya masih kosong lagi untuk tarikh tersebut ya. Terima kasih boleh kol saya 0124759446

      Reply
  83. Haslan

    Masih ada kekosongan pada 18/Jan/2014?

    Reply
    • Nabilahomestay

      Ya masih kosong lgi untk tarikh tersebut sila kol 0124759446

      Reply
  84. mohd riduan

    Salam.sya nk booking homestay yg no 1 cmne ye

    Reply
    • Nabilahomestay

      Boleh kol saya 0124759446 en yaakob

      Reply
  85. zuhairi

    ada kekosongan tak tarikh 1feb-3feb 2014?

    Reply
    • Nabilahomestay

      Wslam tuan. minta maaf ya sudah penuh tarikh tersebut untuk 4 homestay .

      Reply
    • Nabilahomestay

      Wasalam maaf ya dh pnuh.

      Reply
  86. noor hj othman

    Salam nak tanya. 31/1-2/2/2014 masih ada kosong ke untuk nabila h/stay A?

    terima kasih
    noor

    Reply
    • Nabilahomestay

      wsalam . minta maaf ya sudah penuh tarikh tersebut untuk 4 homestay .

      Reply
  87. SITI NOORBAYA

    Salam,

    Nak tanya availability & rate unt 2/2/14 – 4/2/14
    2 malam.

    Reply
    • Nabilahomestay

      wslam . ya msih ada kekosongan lgi pda tarikh tersebut . trima kasih ya

      Reply
  88. laila

    salam,saya nak tanya 31/1/2014-3/2/2014 ada kekosongan lagi tak untuk chalet?

    Reply
  89. Ain

    Assalammualaikum berapa 4h3m hr biasa.ada kenderaan sekali tak

    Reply
  90. ZALILAH

    Maaf… pada 21-23hb 2 2014 nih masih ade kekosongan ker… berapa RM?

    Reply
    • Nabilahomestay

      Wslam . Ya masih ada kekosongan tarikh tersebut boleh sms atau kol saya 0124759446

      Reply
  91. mazni

    Assalam.. nk tnye masih ada kekosongan x homestay B pada 15/3/14-18/3/14 (4D3N)??

    tima kasih,
    mazni

    Reply
    • Nabilahomestay

      wslam . ya masih ada kekosongan pada tarikh tersebut. boleh kol saya 0124759446 ( EN YAAKOB )

      Reply
  92. Abu seman

    as salam nak tanya harga untuk 30/mei/2014 (5h4m) + avanza. 6 dewasa 1 kanak-kanak

    Reply
    • Nabilahomestay

      waslam ya tuan . terima kasih kerna memilih nabila homestay . tarikh tu masih available . boleh kol saya 0124759446 ( En Yaakob )

      Reply
  93. puan ida

    Assalam..nak tanya utk bulan 12..tarikh 18-21 dec 2014..masih ada kosong ke?

    Reply
    • Nabilahomestay

      ya masih kosong lagi tarikh tu. boleh kol saya 0124759446

      Reply
  94. Norfaiza Mustafa

    Assalam. 31/5-2/6 (3d2n)… Masih avilable ke.
    Ada keta sewa sekali tak (Mpv), and how much?? Tq

    Reply
    • Nabilahomestay

      Wslam . ya masih ada kekosongan tarikh tersebut. boleh kol saya di talian 0124759446 ( En yaakob ) untuk membuat sebrang tempahan mengenai homestay. terima kasih ya. 🙂

      Reply

  95. As salam.. 07/6-9/6 (3d2n)… still available ke?tq
    CIK NOR ASLIZAN recently posted..Set Cadangan Optimum Health ShakleeMy Profile

    Reply
    • Nabilahomestay

      wslam. ya masih ada kekosongan . boleh kol no saya 0124759446 ( En yaakob )

      Reply
  96. Nur Syazana

    Assalamualaikum Check in tarikh : 6 June 2014 , check out tarikh : 9 June 2014 .. Ada kekosongan tak?

    Reply
    • Nabilahomestay

      Wsalam. ya msih ada kekosongan . boleh kol saya di talian 0124759446 ( En Yaakob )

      Reply
  97. Erra

    Assalamualaikum Check in tarikh : 12 Dec 2014 , check out tarikh : 14 Dec 2014 .. Ada kekosongan tak?

    Reply
  98. nur ain zainuddin

    Salam..sy nk tanye, ada kekosongan lg x pd 17/11 – 20/11.. ngan price tuk 4hari 3 mlm

    Reply
  99. ZULKIFLI

    nak sewa homestay dari 21 dec 2014 hingga 24 dec 2014
    berapa harga?

    Reply
  100. ROSLINDA MAT JAAFAR

    Assalamualaikum.

    Check in 25/12/2014 and check out 28/12/2014
    Ada kekosongan lagi tak untuk 11 dewasa dan 4 kanak-kanak.
    Nak tahu jgk jumlah keseluruhan untuk tarikh tersebut.

    Reply
    • Nabilahomestay

      Ya masih kosong tarikh tersebut. boleh kol saya 0124759446.

      Reply

  101. Check in 31/12/2014 & check out 3/1/2015 untuk homestay. Berapa harga?

    I nak sewa kereta untuk 8 orang, berapa?

    Reply
    • Nabilahomestay

      ya masih ada kosong tarikh tersebut. boleh kol sya 0124759446

      Reply
  102. lee huey hua

    16orang . check in on 20/2/15 and check out on 22/2/15 untuk homestay , berapa?

    ada kereta sewa?

    Reply
  103. faezah

    nak tanya ada kekosongan tak pd 11-13 dec ni? utk 3 hr 2 mlm..boleh ke muat utk 15 org? ada kereta sewa tak?

    Reply
    • Nabilahomestay

      ya masih ada kekosongan boleh kol sya ya. 0124759446 En yaakob . terima kasih

      Reply
  104. hamidah

    assalamualaikum…19/12/2014, ada kosong lg x?…boleh bg info setail utk tarik itu..tq

    Reply
  105. helmy fadlisham

    Salam…ada kosong lagi tak utk tarikh check in 22 dis 2014 dan check out 25 disember 2012.. Terima kasih

    Reply
  106. Norhayati

    Assalamualaikum…5-7 dis 2014 ader kosong x homestay

    Reply
  107. Madey

    Available x 13-15/12/2014?

    Reply
  108. anisa

    Salam,masih ada kekosongan tak homestay pada 31.01-02.02.2015..dan nak tny..masih available ke pakej yg appear??RM300/3d2n??

    Reply
    • Nabilahomestay

      Wasalam. Ya masih ada kekosongan tarikh tersebut. Boleh kol saya 0124759446 untuk tempahan ya.. terima kasih

      Reply
  109. ton

    16-18 mac 2015 + car rental (2 dewasa 3 kank2)..do contact me 0135302171

    Reply

  110. Ada kosong lg x 22/2-23/2/15.berapa ye?

    Reply
  111. sama

    Ada kosong x pada 30/5 – 3/6/15, berapa harga

    Reply
    • Nabilahomestay

      ya masih ada kekosomgan. boleh kol sya 0124759446 ( En Yaakob )

      Reply
    • Nabilahomestay

      Wslam. ya masih ada kekosongan tarikh tersebut.boleh kol sya 0124759446 ( Abg Yaakob )

      Reply
  112. Mimma

    Hallo.. saya dari Indonesia, berencana booking untuk tanggal 20-03-2015 sampai dengan 22-03-2015. adakah kamar kosong untuk tanggal tersebut?

    Reply
  113. jali

    Saya berminat untuk menyewa homestay tuan pada tarikh 27/03 hingga 29/03, berapa kadar sewanya, boleh hubungi saya di 0192216614. Tq.

    Reply
  114. hilman

    masih ada kekosongan pada tarikh 09/05 – 11/05/15?? saya berminat utk menyewa

    Reply
  115. hilman

    masih ada kekosongan pada tarikh 09/05 – 11/05/15?? saya berminat utk menyewa

    Reply
    • Nabilahomestay

      masih ada kekosongan tarikh tu. boleh kol sya ya 0124759446 ( En Yaakob )

      Reply
  116. Ahmad Othong

    30-31 mei dan 1 Jun ada kosong lagi tak?

    Reply
  117. Satinah

    Assalamualaikum
    Nak Tanya 1.6.2015 hingga 4.6.2015 ada kekosongan ke
    4 hari 3 malam
    Harga ?

    Reply
  118. Satinah

    No. Tel?

    Reply
    • Nabilahomestay

      no tel 0124759446

      Reply
  119. dylla

    boleh tanya homestay available atau tidak pada 28/12/2015-29/12/2015

    Reply
    • anahayati

      Assalam..utk 3malam Nabila1 berape yea,,14-17hb Dis2015 masih kosong ker..

      Reply
    • Nabilahomestay

      wasalam. ya masih ada kekosongan. boleh tel no 0124759446

      Reply
  120. shita

    Assalam. Nabila 1 ada kosong lg x utk 16/12-20/12/15. brp?

    Reply
    • Nabilahomestay

      wasalam. ya masih ada kekosongan. boleh kol sya 0124759446

      Reply
  121. nasuha

    as salam…ad kekosongan x pd 19/12/2015 – 21/12/2015? brapakah hrganyer? tq

    Reply
  122. Siti Zaleha Mohamed Kapi

    17-20 dec 2015 ada kosong ke?

    Reply
  123. tamizi

    salam 24-26 dis 2015 masih ada kosong?

    Reply
  124. azlena

    As slm…13 – 15 march 2016 ada kekosongan lg x?

    Reply

  125. Assalamualaikum.. saya nak tanya tarikh 15/3/2016 hingga 18/3/2016 sudah ada orang booking ke?.. Tq…

    Reply
  126. Nabilahomestay

    Untuk Booking sila Call sya 0124759446 ( En Yaakob )

    Sya ada menyediakan 4 buah homestay yg berdekatan airport
    3bilik 3bilik Air
    3bilik 2bilik air

    Reply
  127. chandra

    ada bilak 24/03/2017
    pls reply asap

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge