24 Comments

  1. akma

    contact numb please

    Reply

  2. aircond kat master room je ke?

    Reply
  3. Joharman

    salam.. 9-11dis masi ade kekosongan?

    Reply
  4. Anniza Alias

    As Salam,

    Saya akan ke Langkawi pada 28th to 30th Nov 2013
    3D2N…ada kekosongan tak pada tarikh tersebut?
    Berapa rate? Boleh runding tak?

    Reply
  5. umie

    assalam…
    nak tye 3-5 nov ni ader kosong lg x?

    Reply
  6. huwaida

    Salam encik 24-27 dis masih ade kosong x?

    Reply
  7. alyah

    masih ada ksong x..?? untuk 28hb smpai 30hb..??

    Reply

    • maksud puan Check in 28/11 dan check out pd 30/11 kan? 3 hari 2 malam? masih ada, puan boleh
      hubungi En Kalid di 019-4289234…

      Reply

    • masih ada…puan boleh hubungi En Kalid di 0194289234

      Reply
  8. NOORHAZLIN AHMAD

    SALAM SAYA INGIN BOOKED PADA 31 JAN 2014(JUMAAT)-2 FEB 2014(AHAD)

    Reply

    • untuk pertanyaan puan boleh mesej cik Khalid untuk tanye kekosongan…..

      0194289234

      Reply

  9. masih ada kekosongan tak pada 10,11/1/2014 dan 12/1/2014?

    Reply
  10. siti noorbaya

    salam. nak tanya availability dan rate untuk 2/2/14 – 4/2/14.

    Reply
  11. pali isahak

    Saya ada buat tempahan semalam tapi xda respon dari pihak mawaddah homestay saya just nk tahu tarikh yang saya booking masih ada ke tidak

    Reply

    • Encik sudah call owner?

      Reply
  12. Zulkipli bin Yusoff

    Saya nak book dari 21-23 Okotober utk 3 hari 2 malam.

    Phone number 014-8152415/013-9678568

    Reply
  13. faezah

    saya nk tanya ada kekosongan tak pada 11-13 dec (2hr 3 mlm) ..berapa rate utk smlm? kereta sewa ada x?

    Reply
  14. nur

    Salam,Nak ty utk 30.12-2.1.16 ad kosong x? N rate bpe?

    Reply
  15. nana

    Salam saya nak tanye untuk 29- 30 disember ni ade kosong x?

    Reply
  16. Ikhwan

    14-16 April ada kosong lagi tak

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge