walid raja
Walid Raja Homestay

If you think to visit Langkawi,you probably have thought the best budget for your vacation as well as comfort and fulfill your need during staying there.An our homestay,we provide the best accommodation in Langkawi for your vacation,seminar or any other thing you do here.

FacilityRateLocationContactWebsite

Facility

Newly build house with 4 rooms divided by middle wall to separate family unit and single room rental.Equipped with WIFI.

Package A


Room A

  • 2 single bed
  • Air conditioning + ceiling fan
  • Bathroom with hot shower
  • Fully furnished


Room B

  • 1 queen size bed
  • Air conditioning + ceiling fan
  • Main Hall with TV + Astro and fully furnished
  • Bathroom with hot shower.

Package B


Family Unit

  • 2 queen size beds in main room and main hall.
  • 2 air conditioning unit.
  • Kitchen with utensil and appliances.
  • Separate bathroom and toilet.
  • Main hall with TV + Astro and sofa.
  • Other

Refrigerator
Washing Machine

Package C
Homestay (whole house)
Package A + B

Rate
Package A

  • Room A = RM80 / night
  • Room B = RM 100 / night

Package B
Family Unit = RM 150 / night

Package C
Homestay = RM 300 / night

Address
No. 88 & 88A, Batu 9 3/4, Jalan Padang Matsirat,
Kampung Yooi, Mukim Bohor,
07000 Langkawi,
Kedah.

Contact
Name : Haji Yaakob Bin Haji Othman
Tel : 019 358 7712 , 03 4296 7223

  • Fill in this box

Map

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Guest Review & Feedback

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

15 thoughts on “Walid Raja Homestay

  1. Kami akan ke langkawi pada 22 Jun 2013 dan akan tinggal di tempat tuan selama 4D3N. Penerbangan kami ke Langkawi dari KLIA pada jam 1530 petang dan di jangka tiba di Langkawi pada jam 1630 petang. Sila berikan malumat untuk tempahan dan bayaran

  2. Assalamualaikum… boleh tanya berapa rate rumah ni?.. ada kosong lagi ke pada 15/12 hingga 17/12.. 8dewasa…1 kanak-kanak- 2 bayi..

    juga untuk rate kenderaan 1 mpv dan 1 kerete

    terima kasih

  3. Assalam,untuk pakej C selama(4h3m)pada 18-21/12 masih ada kekosongan tak? berapa harga? bole dptkan satu kenderaan kereta? atau mpv?

  4. As salam Walid Raja Homestay sy nak tau bape yerk utk sewa whole house utk 4hari 3malam pada tarikh berikut – 17 April 2013 – 20 April 2013

  5. Salam. Saya nak tanya mengenai kebersihan rumah. Adakah rumah ini benar2 bersih dari bilik, dapur dan bilim airnya. Adakah bersapu atau bervacuum bawah katilnya. Ada ke serangga seperti lipas, semut, cicak atau lain2nya berkeliaran dalam rumah. Saya ni ada alahan dan geli pd serangga seperti itu. Saya mengalami tinggal di sebuah banglow homestay di kelantan. Sgt kotor dan penuh sarang lelabah.bilik air sangat kotor.dapur pun x boleh guna sebab geli kotor. Lepas tu x sanggup nak sewa homestay lg.harap dapat jawapan yg ikhlas dannjujur dr pihak anda. T.kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.