15 Comments

  1. sivakumar

    Kami akan ke langkawi pada 22 Jun 2013 dan akan tinggal di tempat tuan selama 4D3N. Penerbangan kami ke Langkawi dari KLIA pada jam 1530 petang dan di jangka tiba di Langkawi pada jam 1630 petang. Sila berikan malumat untuk tempahan dan bayaran

    Reply
  2. fida

    30/11-2/12 masih ada kekosongan ke? brapa rate utk 3 hari 2 mlm beserta mpv (nazaria/exora)-for 7 to 8 pax

    Reply
  3. Surianee

    Assalam…Ada kekosongan pada 23-24/12/2012?
    Sue-019-7758242

    Reply
  4. farah

    Assalamualaikum… boleh tanya berapa rate rumah ni?.. ada kosong lagi ke pada 15/12 hingga 17/12.. 8dewasa…1 kanak-kanak- 2 bayi..

    juga untuk rate kenderaan 1 mpv dan 1 kerete

    terima kasih

    Reply
  5. mia

    nk tanye untuk tarikh 22-25/12 still available x?harga tok 4 hari 3 mlm berape ea?

    Reply
  6. izan

    salam. nk tanye rate tuk package c dr 24 – 27nov2012.. masih kosong ke?

    Reply
  7. miza

    Salam, pakej b tu ade brp bilik ye?

    Reply
  8. razi

    Assalam,untuk pakej C selama(4h3m)pada 18-21/12 masih ada kekosongan tak? berapa harga? bole dptkan satu kenderaan kereta? atau mpv?

    Reply
  9. daus

    saya nk tnya 22&23 hb 12 2012 still available?

    Reply
  10. Nadiah Diana

    As salam Walid Raja Homestay sy nak tau bape yerk utk sewa whole house utk 4hari 3malam pada tarikh berikut – 17 April 2013 – 20 April 2013

    Reply

  11. Salam. Saya nak tanya mengenai kebersihan rumah. Adakah rumah ini benar2 bersih dari bilik, dapur dan bilim airnya. Adakah bersapu atau bervacuum bawah katilnya. Ada ke serangga seperti lipas, semut, cicak atau lain2nya berkeliaran dalam rumah. Saya ni ada alahan dan geli pd serangga seperti itu. Saya mengalami tinggal di sebuah banglow homestay di kelantan. Sgt kotor dan penuh sarang lelabah.bilik air sangat kotor.dapur pun x boleh guna sebab geli kotor. Lepas tu x sanggup nak sewa homestay lg.harap dapat jawapan yg ikhlas dannjujur dr pihak anda. T.kasih.

    Reply
  12. Norsimah Mat Som

    Check-in : 1/11/2013
    Check-out : 5/11/2013
    Package C whole house

    Reply
  13. tengku nurul aqidah

    Check in:3apr 2014
    Check out:5apr 2014
    Pakej c..ada available tak utk tarikh dia atas?dan brp hrga utk 1malam??

    Reply
  14. hajar

    mohon contact no owner..tq

    Reply

    • bleh refer no tel kat atas 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge