Sue Homestay

We provide a comfort homestay for those who want to have a vacation in Langkawi.Sue Homestay is suitable for visitor who cares about comfort and budget before they lodging in.We offer you an apartment with 3 rooms and 2 bathrooms for your family vacation or group trip to Langkawi.Our location is about 5 minutes from Kuah Jetty and around 20 minutes to famous Pantai Cenang.We also located nearby the most popular shopping complex in Langkawi which are Haji Ismail Group and Idaman Suri.


FacilityRateLocationContactWebsite

Facility

  • 3 rooms and 2 bathrooms
  • Queen beds, wardrobe and fully furnished ( pillow and blanket provided)
  • Main Hall equipped with LCD TV + Astro,sofa
  • Kitchen with dining table,rice cooker,toaster and cooking utensils.
  • Praying mat and telekung.


Rate
Normal Day = RM150 / night

weekday = RM180 / night

S.holiday = RM250 / night


Address
Apartment Sri Lagenda,
Jalan Sri Legenda,
Off Jalan Penarak,
Kelibang,
07000 Kuah,
Langkawi,
Malaysia

Contact

Tel No : 0195581189 , 0195561189  (Sue)

  • Fill in this box


Map


Guest Review & Feedback

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

154 thoughts on “Sue Homestay

  1. pada 22hb jan – 24hb masih ada lagi tak untuk 2 homestay? berapa untuk 2malam? kedua2 homestay..thanx for reply. 🙂

  2. saya nak check harga pada 3/7/12 – 5/7/12 untuk 1 family room. Semua bilik ada air-cond tak? Pls reply me asap. Thank you.

    1. mungkin puan boleh berurusan dengan owner homestay..jika last minute cancel kemungkinan besar deposit xkan dipulangkan..mengikut budibicara pemilik homestay..

  3. Sue Homestay still available on the 30 April till 2 May 2012..
    Interest to book if still available. If possible plus transport as well.How much is the package?
    Thank you

  4. saya nk tanya aprtment utk 15-17/11/2012 de kosong tak..pembayaran pula macam mane yer…kalau nk book kene ada deposit ker?…

  5. salam .. tumpang tnya utk 10-14nov12 masih ada kekosongan?insyaAllah dtg : 4dewasa 1 kanak2. hrp dpt respon asap. terima kasih

  6. Saya bercadang untuk menggunakan SueHomestay pada 11 Nov – 13 Nov 2012. Berapa RM sewa yang perlu dibayar. Uruskan segera. Salam

  7. Saya b’minat untuk menyewa untuk 4hari 3malam pada 10hb december 2012 hingga 14hb december 2012 brape harga?
    Masih ada kosong?
    Boleh hubungi saya 019-2857179 segera

  8. salam.saya nak tanya untuk tarikh 22/12-25/12 still ada kosong x? berapa harga untuk 4 hari 3 malam? kalau ada kosong lagi bole x email details tentang pembayaran dan homestay ni.tq.

  9. salam…boleh bagi rate untuk 3 hari 2 malam berserta kenderaan mpv.saya akan ke langkawi pada 7, 8 & 9 /12/2012..

  10. Salam. Boleh bagi rate untuk 5 hari 4 mlm dr 5/2/2013 hingga 9/2/2013 untuk 5 orang dewasa? Ada harga pakej tak? Preferably dengan kereta sewa sekali.

  11. hi ms Sue..im jenny..i would like to ask you more details about this langkawi homestay, im interested with it..please do reply me to my email..thank you 🙂

  12. Salam..

    Saya nak book 24-03-2013 hinggan 27-03-2013 untuk 4 hari 3 malam..ada kekosongan dan boleh bagi detail?

  13. Salam..

    ada tak buat package tempat tinggal dan melancong untuk 9 orang?
    boleh saya tahu masih ada kekosongan ke untuk april 2014?

  14. Salam..
    Ada untuk pakej 9 org tempat tinggal dan juga melancong.. dan untuk bulan april 2014 masih lg terdapat kekosongan.. untuk tempahan boleh hubungi 0195561189 @ 0195581189

  15. Salam,

    Saya berminat untuk booking Sue homestay. Check in 6 Apr and check out 9 Apr 2014. Masih ada kekosongan?
    Adakah ini gambar sebenar homestay?

  16. sue homestay. saya telah membuat tempahan pada 06/03/14 .
    3 hari 2 malam bersama dengan Van . boleh contac saya di 0193260097 untuk pengesahan. no telefon lama anda saya cotaac sudah berpindah milik. pihak kami sekeluraga telah pun membayar deposit,

  17. salam…

    untuk tarikh 21.06.2014-24.06.2014 masih ada kekosongan tak? Brp harga dan untuk kereta ada jugak tak? TQ…

  18. Kami sekeluarga (5 org) berhasrat nak menginap di Sue Homestay pada 20-23hb November 2014. Masih ada kosong lagi ke? Berapa pakej semuanya termasuk penginapan dan sewa van nissan vennet atau toyota exzora atau seumpamanya untuk 4H3M.
    Hubungi saya di 012-3147090

  19. Sue Homestay
    Jika ada sebarang pertanyaan kekosongan tarikh, boleh hubungin terus di talian 019 558 1189
    CALL
    SMS
    WHATSAPP
    TELEGRAM

    Terima Kasih

  20. assalamualaikum..
    sya hendak brcuti bsama keluarga pd 18hb-20hb march 2015…masih ada kekosongan homestay x pd tarikh tersebut…sya bminat utk menginap di sue homestay ini…
    terima kasih

  21. Hi, good morning, just checking if there anymore accommodation available 21 Oct 2015-23 oct 2015 ,There will be 6 adults so we need 3 rooms.my children are young adults. I will need to hire a avanza car if you have. How much is the package. We will not be doing any cooking. Hope to hear from you. Thank You.

  22. Salam .Masih ada kekosongan pada 23/04/15- 25/04/15
    utk dua unit yg mempunyai 3 bilik? saya juga memerlukan dua unit kreta avanza kalau ada. (urgent)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.