154 Comments

  1. syinie

    pada 22hb jan – 24hb masih ada lagi tak untuk 2 homestay? berapa untuk 2malam? kedua2 homestay..thanx for reply. 🙂

    Reply

  2. Maaf untuk tarikh tersebut sudah pun penuh.
    Terima Kasih.

    Reply
  3. azlynda

    As Salam,
    date utk 27-29hb jan 2012?

    sila maklum segera, tks

    Reply
  4. Rathuan

    Salam
    masih ada tak untuk 11 – 13 hb Mac 2012?

    terima kasih

    Reply
  5. fadhlina

    masih ada ke kosong tuk tarikh 4febuari hingga 6 febuari?klu ade sy nk ngan kenderaan skali tuk 6 org…

    terima kasih

    Reply

  6. Salam,
    Untuk bulan Jan 2012 sudah penuh, harap maaf.
    Untuk bulan Feb 2012 yang masih lagi kekosongan ialah 12~16 dan 19~29 sahaja. Updated 19/1/2012.
    Harap maklum.

    Reply
  7. Noor Aisyah

    saya nk booking tok bln feb tarikh 25hb feb check out 27hb feb…de lg kosong tak…

    Reply

  8. Zulylda email maybe problem sbb xbleh nak sent,
    tolong contact sy di talian 0195581189 tq

    Reply
  9. zunaidah

    saya nk check price utk 2 mlm utk family room pada
    22 feb hingga 23 feb2012..pls reply by this week….

    Reply
  10. Cloey Chan

    saya nak check harga pada 3/7/12 – 5/7/12 untuk 1 family room. Semua bilik ada air-cond tak? Pls reply me asap. Thank you.

    Reply
  11. agustinah

    sekiranya setelah booking jika saya terpaksa batal adakah saya akan dapat balik downpayment?

    Reply
    • admin

      mungkin puan boleh berurusan dengan owner homestay..jika last minute cancel kemungkinan besar deposit xkan dipulangkan..mengikut budibicara pemilik homestay..

      Reply
  12. Ramli

    tarikh pada 28/4 – 1/5 ada kosong lagi tak,dan berapa harga sewa untuk 4d3n?

    Reply
    • admin

      Cuba encik call owner atau emel..sue hometsya akan reply nnt..

      Reply

  13. salam, en ramli, maaf untuk tarikh tu sudah penuh, harap maklum terim
    a kasih

    Reply

  14. adakah berdekatan dengan gamat factory & pekan kuah,,,
    kemungkinan saya memerlukan no hp cik utk pertnyaan lnjut????

    Reply
    • admin

      rasanya tiada factory gamat kat kuah..tp homestay ni mmg dekat dgn pekan kuah..

      Reply
  15. Nora

    As salam..Date 12/4/12-14/4/12 utk 3 hari 2mlm brapa cost ? Available lg ker..

    Reply
    • admin

      cik dah call owner ker??

      Reply
  16. anne

    Sue Homestay still available on the 30 April till 2 May 2012..
    Interest to book if still available. If possible plus transport as well.How much is the package?
    Thank you

    Reply

  17. Assalamualaikum.
    Nak tanya utk 26 May until 30 April ada free tak?

    Reply
  18. rayyan

    nk booking utk 31may2012..ada xlg

    Reply
  19. as

    tarikh 22 ogos 2012- 24 ogos 2012 ada kosong x?

    Reply
  20. Ramley

    nak tanya tempahan pada tarikh 20/8/~23/8/2012 ada kekosongan.3hari2malam.tk

    Reply
  21. azizan bin mohd hassan

    pse confirm..for 6 unit family day…on 13 till 15 nov 2012…

    Reply

    • Still available for d date, but no sport facilities for family days tq

      Reply
  22. shazleen

    saya nk tnya 8-9/9 da kosnong x??
    minta kerjasama dr pihak tuan/puan..
    tq

    Reply
  23. shazleen

    saya nk tnya 8-9/9 still da kosong ke?
    tq

    Reply
  24. Mas

    Boleh bg no,tipun owner x?saya nak book 11/11/12-13/11/12.still kosong x?

    Reply

    • ade kat ruangan contact.. 🙂
      admin recently posted..Gunung RayaMy Profile

      Reply
  25. fiza

    saya nk tanya aprtment utk 15-17/11/2012 de kosong tak..pembayaran pula macam mane yer…kalau nk book kene ada deposit ker?…

    Reply

    • rasanya kene deposit..cuba call sue homestay
      admin recently posted..Gunung RayaMy Profile

      Reply

    • Salam fiza, hubungi 0195581189 atau 0195561189 puan sue, deposit separuh dikenakan…

      Reply

  26. unit tambahan baru telah dibuka.. hubungi kami 0195581189 @ 0195561189 puan sue…

    Reply
  27. wannie

    nak tanya, untuk 30 sept- 1oct 2012 ada kosong tak? nak 1 unit je.. tq..

    Reply
  28. ein

    nak tanya,untuk 5nov-8nov ada kosong lagi tak?

    Reply

    • en muen masih lg kosong, harap hubungi 0195581189 @ 0195561189 Puan Sue

      Reply
  29. noruman

    as salam. nak tanya… 13/10 – 16/10/2012 ada lg x? klu ada tlg send email kat mnruman@yahoo.com

    Reply
    • Sue Homestay

      En noruman, dah pm

      Reply
  30. hisham

    Untuk 25-27 November 2012 ada lg tak??
    email saya kay.

    Reply
  31. hisham

    Sorry, bukan November tapi 25-27 Oktober 2012

    Reply
  32. Azam

    Saya nak book 12 dan 13 Nov ini..ada kosong lagi ke?

    Reply
  33. caca

    ade lagi tak bilik untuk cek-in 10 nov cek out 12 nov????

    Reply
  34. linda

    salam .. tumpang tnya utk 10-14nov12 masih ada kekosongan?insyaAllah dtg : 4dewasa 1 kanak2. hrp dpt respon asap. terima kasih

    Reply
  35. Sue Homestay

    Linda maaf dah penuh

    Reply
  36. Hj Zulkilee bin Hj Saim

    Saya bercadang untuk menggunakan SueHomestay pada 11 Nov – 13 Nov 2012. Berapa RM sewa yang perlu dibayar. Uruskan segera. Salam

    Reply

    • maaf smua unit kami pd tarikh tersebut sudah pnuh. harap maklum

      Reply
  37. eli

    Saya b’minat untuk menyewa untuk 4hari 3malam pada 10hb december 2012 hingga 14hb december 2012 brape harga?
    Masih ada kosong?
    Boleh hubungi saya 019-2857179 segera

    Reply
  38. damia

    Slm, utk 2-4nov msh ada kosong x… Brapa hrg 3d2n tq..

    Reply

  39. Salam, makluman untuk tarikh 10 sehingga 17 November 2012 smua unit kami sudah penuh dtempah. Terima kasih.

    Reply
  40. syamsidah

    Salam utk tempahan 26hb-28hb januari 2013, masih ada kekosongan tak? tx

    Reply

  41. Salam makluman untuk tarikh 2 sehingga 17 November semua unit kami sudah penuh ditempah. harap maklum.

    Reply
  42. mia

    salam.saya nak tanya untuk tarikh 22/12-25/12 still ada kosong x? berapa harga untuk 4 hari 3 malam? kalau ada kosong lagi bole x email details tentang pembayaran dan homestay ni.tq.

    Reply

    • salam mia maaf tarikh tu dh pnuh dan hanya tinggal 24 dan ke atas shj, Tk

      Reply
  43. mior

    SALAM..3 HARI 2 MLM 19 TO 12 NOV.
    BAPE RM?
    MASIH AVAIL?

    Reply
  44. Zila

    salam…3d2n 30/11-2/12 still available x?nak tanye pakej utk kereta sewa 1x..

    Reply
    • Sue Homestay

      Maaf penuh

      Reply
  45. abdul hafiz azrai

    sy booking 17 November -ada kosong ke

    Reply
    • Sue Homestay

      Maaf penuh untuk tarikh tu

      Reply
  46. nurfariha

    tarikh untuk 28.11.2012-30.11.2012 ada kosong x ?

    Reply
    • Sue Homestay

      Maaf fariha penuh

      Reply
  47. khairul

    salam sy nk bercuti dgn family 4 hr 3 mlm 23/4 – 26/4 seramai 6 org,hrga homestay n keta sewa brp,tlng bg jawapan

    Reply
    • Sue Homestay

      en khairul tarikh available lg, hubungi kami untuk tempahan, 0195561189 atau 0195581189 puan sue

      Reply
  48. ruzairil shah

    salam…boleh bagi rate untuk 3 hari 2 malam berserta kenderaan mpv.saya akan ke langkawi pada 7, 8 & 9 /12/2012..

    Reply
  49. nbbaini

    salam..utk 22hb hingga 25hb msih ada lg ke?

    Reply
  50. mazwin

    Salam. Boleh bagi rate untuk 5 hari 4 mlm dr 5/2/2013 hingga 9/2/2013 untuk 5 orang dewasa? Ada harga pakej tak? Preferably dengan kereta sewa sekali.

    Reply
  51. jenny

    hi ms Sue..im jenny..i would like to ask you more details about this langkawi homestay, im interested with it..please do reply me to my email..thank you 🙂

    Reply
  52. arman

    tarikh utk 26 hgga 29 dec 12 ada lg tk

    Reply

  53. 28/12/2012 – 31/12/2012 ada lagi?
    brapa harganyer?

    Reply
  54. Wan Suhairi Mohiadin

    Salam..

    Saya nak book 24-03-2013 hinggan 27-03-2013 untuk 4 hari 3 malam..ada kekosongan dan boleh bagi detail?

    Reply
  55. myra

    salam..utk tarikh 10-13/2/2013 ad kosong tk??
    rate??
    ad swimming pool??

    Reply
  56. NUR AINYUNI HUSEIN

    adakah perkhidmatan bas disediakan utk lwtan pelajar IPTA disana nanti?
    ada kekosongan x pd 22/2/2013??

    Reply
  57. kamarul

    Salam, utk check in 13/01/13, check out 15/01/13, available tak? Boleh tahu unit tingkat brapa? Tq

    Reply
  58. kamarul

    Salam, utk chk in 13/01/13, chk out 15/01/13, available tak? Boleh tahu unit tingkat brapa? Tq

    Reply
  59. Tracy Vilanova

    Do you have Feb. 14 – 19, 2013 available? We have a baby; would it be possible to have a cot? Thank you.

    Reply
  60. alin

    saya nak booking untuk check in 10 and check out 12 Feb 2013. Masih available? 0192770251

    Reply
  61. salbiza

    saya nak booking untuk check in 24/5 and check out 26/5/13 available lagi tak?

    Reply
  62. masnita

    Nak tanya tarikh 07 nov 2013 – 11 nov 2013 ader kosong lg tak. Rates berapa?

    Reply
  63. hanna

    Saya nk tnya utk 4hr 3mlm bulan June 2013….3hb – 6hb.
    ada kekosongan lg tak.

    Reply
  64. Mieya

    nak tanya klu check in 1 jan 14 check out 4 jan 14 available x?berapa total untuk 3 malam tu ye?

    Reply
  65. suhaibah

    salam…utk 2/5-4/5 de kosong x…utk 3ari 2mlm..tq

    Reply
  66. Aisyah

    Assalam.. nak tanya untuk 22-24 Mei 2013 masih kosong ke? 3 hari 2 malam..

    TQ

    Reply
  67. riz

    Salam, saya nak book pada 1-3/6/2013, masih kosong lagi dan berapa sewa?

    Reply
  68. hasrul

    SALAM NAK TYA UNTUK BULAN APRIL 19 HINGGA 21 ADA KOSONG LG TAK DAN KERETA SEWA , BERAPA KOS NYA

    Reply
  69. zuhairi

    Salam tuan rumah..

    Nak tanya untuk 22-23/04/2013 ada kosong x?
    terima kasih

    Reply
  70. suri rozi

    SALAM. ADA KEKOSONGAN TAK TARIKH 29/4/13 SEHINGGA 2/5/13?

    Reply
  71. Nan

    salam…tolong check untuk 1/5 hingga 3/5, 6 orang dewasa…hubungi saya di 0192456239..

    Reply
  72. Nan

    salam…tolong check untuk 1/5 hingga 3/5, 6 orang dewasa…hubungi saya di 0192456239..tq

    Reply
  73. siti

    AdeAde kosong lg xx 22-24decc 2013??nk dua bilik

    Reply
  74. yatie

    Ada kekosongan untuk tarikh 24 MEI 2013 – 27 MEI 2013?
    sy cadang nak pergi 3 family.

    Reply
  75. intan

    tarikh 31 mei 2013 hgga 2 jun ade lg tak??

    Reply
  76. nani

    Salam…untuk 16-18april2014 ade kekosongan tak..dgn kereta sewa kira mcmane?(family 4A 2C)

    Reply
  77. Fauzianah

    Salam, nk booking utk 16 sept sehingga 20 september.

    Reply
  78. Bri

    Saya nk tempah utk harini dan esk masih ada kosong tak

    Reply

  79. nak tanya untuk 23 – 25/9 ada kosong ka. sama kereta innova ka brapa ya

    Reply

    • Puan saya dh email pada puan. 23-25.9 masih lagi kosong untuk 1 unit.tq

      Reply
  80. Noorul

    Salam..

    ada tak buat package tempat tinggal dan melancong untuk 9 orang?
    boleh saya tahu masih ada kekosongan ke untuk april 2014?

    Reply
  81. Sue Homestay

    Salam..
    Ada untuk pakej 9 org tempat tinggal dan juga melancong.. dan untuk bulan april 2014 masih lg terdapat kekosongan.. untuk tempahan boleh hubungi 0195561189 @ 0195581189

    Reply
  82. aisyah

    assalamualaikum….nk tny…3h 2m (4/4/14 ~ 7/4/14) ade kosong x n brpa price rate..need urgent..tq

    Reply
  83. Joharman

    salam.. 9-11dis masi ade kekosongan?

    Reply
  84. Haslan Hassan

    Salam…8,9&10 nov nie ada kosong x??
    Charge brp kalu skali dgn transport for 10 person??

    Reply

    • Wslm en haslan Maaf untuk tarikh tersebut sudah pun penuh. Terima kasih

      Reply
  85. zakery

    homestay chek in 02-04 nov 2013 masih ada kekosongan ke

    Reply
  86. millatina ghazally

    Salam…11-13 nov nie ada kosong x??

    Reply
  87. zarina

    ada kosong lagi tak pada 13 hb 12 to 16 hb 12 4 hari 3 malam,tq

    Reply
  88. Sueann

    Ada lagi kekosongan untuk 25-27 Dec ?

    Reply
  89. rahman

    masih ada kosong utk 6,7&8 dec 2013

    Reply
  90. sharina

    salam…saya nak tanya tarikhh 16.6.2014 sampai 19.6.2014 masih kosong x? brp harga untuk tarikh tersebut?tq…

    Reply
  91. Sue Homestay

    Salam.. untuk bulan december 13 yg available hanya pada 14-16, 18-22 dan 28-31.

    Reply
  92. leyasyed

    salam,nk tnya ni.. utk tahun 2014 dah ble start wat reservation ke?

    Reply
  93. effa

    Salam,

    Saya berminat untuk booking Sue homestay. Check in 6 Apr and check out 9 Apr 2014. Masih ada kekosongan?
    Adakah ini gambar sebenar homestay?

    Reply
  94. jazlia

    NAK BOOKING UNTUK 14/1/14-16/1/14,ADA KOSONG LG X

    Reply
  95. suhasni

    salam…boleh dptkan rate tuk 4h3m (25-28/3/2014)?..if ada apartment 2bilik pon ok

    Reply
  96. LAN

    salam…nk tanya ade kekosongan tak 31/01/14-02/02/14

    Reply
  97. suhaila

    nk book utk 28jun-30jun. available lg x? brape harga sewanya?

    Reply
  98. mohamad yusof

    sue homestay. saya telah membuat tempahan pada 06/03/14 .
    3 hari 2 malam bersama dengan Van . boleh contac saya di 0193260097 untuk pengesahan. no telefon lama anda saya cotaac sudah berpindah milik. pihak kami sekeluraga telah pun membayar deposit,

    Reply

    • Salam,sdh call no berikut ?

      Tel No : 0195581189 , 0195561189 (Sue)

      Reply
  99. suhana

    salam…

    untuk tarikh 21.06.2014-24.06.2014 masih ada kekosongan tak? Brp harga dan untuk kereta ada jugak tak? TQ…

    Reply
  100. zehan

    salam…ada lg kekosongan utk tarikh 05 mei hingga 07 mei 2014

    Reply
  101. noorazizah

    salam..

    de kekosongan lg pd 27 mei-30mei 2014?
    berapa harganye?

    terima kasih kerna membantu..

    Reply
  102. redzuan

    Salam…
    Ade kosong x lg pd 31may hingga 1june2014. Brp harga utk 3 bilik.

    Reply
  103. Poziah binti puji

    9/6/14 hingga 12/6/14 ada kekosongan x…?

    Reply
  104. Leow

    ada kekosongan pada 26 julai hingga 28 julai 2014? untuk 6 dewasa dan 1 kanak kanak?
    contact 0174222532

    Reply

  105. nk tanya utk 27hb 06.2014 hingga 28.06.2014 ada kosong lagi tak.kalau ada mcm mana nk booking
    wan rosniwati azmi recently posted..Nayli HomestayMy Profile

    Reply
  106. azlina

    salam,

    ingin bertanya sekiranya ada kekosongan antara tarikh 6-11 September 2014

    Reply
  107. ANUAR

    Salam…4-6hb Disember 2014 ada kosong lagi tak

    Reply
  108. fida

    Assalam..5-6 september 2014 masih ada kosong lg?

    Reply
  109. ZAILANI OTHMAN

    Kami sekeluarga (5 org) berhasrat nak menginap di Sue Homestay pada 20-23hb November 2014. Masih ada kosong lagi ke? Berapa pakej semuanya termasuk penginapan dan sewa van nissan vennet atau toyota exzora atau seumpamanya untuk 4H3M.
    Hubungi saya di 012-3147090

    Reply
  110. vicky koo

    saya nak tanya pd tarikh 24/12-26/12 4hari3mlm ada kosong lg tak

    Reply
  111. masayufazlin

    10/11 – 11/11 2014 ada kosong tak?

    Reply
  112. sham

    nak tanya tarikh untuk tarik 24.10.2014 masih lagi ada kosong tak

    Reply
  113. ruby

    Untuk check ini pada 22 Okt 2014 dan check out 23 okt 2014 ada kosong ke?

    Reply
  114. Shahril Azmi

    Masih ada kekosongan tarikh 12-15hb Dis?

    Reply
    • ridzuan

      masih ada kosong ke tarikh 11-13 disembe2014

      Reply
  115. Sue Homestay

    Sue Homestay
    Jika ada sebarang pertanyaan kekosongan tarikh, boleh hubungin terus di talian 019 558 1189
    CALL
    SMS
    WHATSAPP
    TELEGRAM

    Terima Kasih

    Reply
  116. khairul

    assalamualaikum..
    sya hendak brcuti bsama keluarga pd 18hb-20hb march 2015…masih ada kekosongan homestay x pd tarikh tersebut…sya bminat utk menginap di sue homestay ini…
    terima kasih

    Reply

  117. As salam saya nk homestay utk satu mlm pada7/8 Feb ,boleh chek BG saya masih ada kosong ke

    Reply
  118. fazilah

    Saya nak check kalau 3-5/3/2015 ada ko song lagi tak, kalau ada brp rate utk se malam

    Reply
  119. Kam Yuen Lan

    Hi, good morning, just checking if there anymore accommodation available 21 Oct 2015-23 oct 2015 ,There will be 6 adults so we need 3 rooms.my children are young adults. I will need to hire a avanza car if you have. How much is the package. We will not be doing any cooking. Hope to hear from you. Thank You.

    Reply
  120. Nizam

    Masih ada kosong lagi tak pada 15 dan 16 Mac 2015.

    Reply
  121. nur syafika

    Salam .Masih ada kekosongan pada 23/04/15- 25/04/15
    utk dua unit yg mempunyai 3 bilik? saya juga memerlukan dua unit kreta avanza kalau ada. (urgent)

    Reply
  122. Afif

    Tumpang tanya, 30th hari bulan august ada kosong tak untuk 9 orang.

    Tq

    Reply
  123. Rainie

    Says nak Tanya harga utk 9/9-11/9..verapamil harga??

    Reply
  124. Zaifu Azhar

    Aslmlkm.. saya nak tanye masih ada lagi kosong pada c/in 27.2.16 c/out 29.2.16
    Berape harge pada hari itu..??

    Reply
    • Zaifu Azhar

      Atau boleh hubungi, whatsapp 019 233 9366.

      Reply
  125. faizo

    mencari 2 unit homestay pada 1-10-16 3h2m. 012-7218615

    Reply
  126. Selvi

    We need homestay for 13 people frm 24.12.2016-27.12.2016. 4day 3 nights. 0162210032

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge