28 Comments

  1. safuan bin karto

    Ada bilik kosong lagi pada

    Tarikh masuk: 5/5/12 (Sabtu)
    Tarikh keluar: 7/5/12 (Isnin)
    Bil. Bilik: 3

    Reply
  2. sufian

    Penginapan 3 hari 2 malam, pd 10 & 11 nov masih kosong ke? Berapa rate? Tq

    Reply
  3. wan afnie amalin

    nk tny utk bln 12 ni,masih ada kosong lg ke..?

    Reply
  4. sukinas yusoff

    salam.saya nak buking pada 27 dan 28/ 12/ 2012.. masih ada kekosongan tak

    Reply
  5. safuan bin karto

    Tempahan 3 hari 2 malam

    Tarikh masuk: 29/1/13(Selasa)
    Tarikh keluar: 31/1/13(Khamis)

    Berapa harganya dan masih ada kosongkah?

    Maklum balas diperlukan.

    TK

    Reply
  6. munirah

    tempahan 3hari 2 mlm ,ade kekosongan x lg pada 11/02/2013-13/02/2013 … berapa harga?? mklum bls di perlukan

    Reply
  7. yoges

    Tempoh 5 hari 4 malam.. Perlu rumah dgn tiga bilik..

    Tarikh masuk : 8/7/2013 (10.30 malam)
    Tarikh keluar : 12/7/2013 (11 pagi)

    Ada kosong lagi tak? Berapa harga?

    Reply
  8. Cik Puan Ainn

    ada kosong lagi ke utk bilik kosong pada 10/5/13 hingga 12/5/13?? tolong bg feedback…tq

    Reply
  9. Nur Dyla

    Ade kosong x 14/8 ngan 15/8 nie..
    Bpa harga..

    Reply
  10. suhaida

    salam.saya nak masuk 27/11/13(9.00 malam) then keluar 29/11/13(9.00 pagi) masih ada kekosongan tak. untuk 10 orang berapa harganya plz cal me 0105194945

    Reply
  11. johari

    2.3.4/11 boleh booking??kalau buleh call/whsap 0196544277

    Reply
  12. LAN

    salam…nk tanya ade kekosongan tak 31/01/14-02/02/14

    Reply
  13. norfadilah

    as salam,

    date 15/05/14-18/05/14 ade kosong x?

    Reply
  14. samlizah bt sutiman

    saya nak tanya bilik untuk tarikh 1-3/6/2014, masih ada kosong ker

    Reply
  15. Noor Mashanum

    Pada 28 hingga 31 oktober 2014, ada tempat tak kami 5 beranak. Nak sewa kereta sekali. Sila jawap segera.

    Reply
  16. MAZIAH BTE AZAMAN

    Tempah utk 4 org? 3 hari 2 mlm hrga brapa ? ekot per person ke?

    Reply
  17. Zainudin bin Hj Masud

    Asalamulaikum,
    Ada tak bilik pada 29.11.2014 hingga 3.12.2014. Ada tak juga perkhdimatan kereta sewa.

    Reply
  18. sakinah

    berapa 3 hari 2 mlm?5 people from 16/2/2015

    Reply

  19. 3 hari 2 mlm pda 16/2/2015
    sakinah recently posted..Haji Mat HomestayMy Profile

    Reply

  20. salam
    nk tnya pada 3/2/2015 – 7/2/2015 ada ksong tak?

    Reply

  21. Saya nak tanya msh ada kosong tak utk 18.12.15-21.12.15 4 hari 3 malam..kalau ada msg atau call saya atau whtsapp saya 01124301219… Dapur pn ada juga ke

    Reply
  22. ainun

    Assalam….
    Pada 18-21/3 masih kosong ke?
    Jika Ada tolong call saya di nombor
    berikut: 019 4928242.
    Terima kasih.

    Reply
  23. Norhana

    Assalamualaikum, sy nk book Homestay 3blk pd 9-12/8/2015 boleh? Masih 0 X date ni?

    Reply
    • ALIYA

      na…. 3 pax means? 3 kepala kan? kalau mcm tu cmne ea? xphm la…die kire 1bilik rm70 ke ape ni?

      Reply
  24. nur

    Salam,Nak ty utk 30.12-2.1.16 ad kosong x? N rate bpe?

    Reply
  25. Ayu

    Assalamualaikum pak ad,
    Nak tanye berape ye rate price untuk 5d4n?
    Kami family
    Tarikh : 25feb 2016 – 29feb 2016
    Dan kami nak sewe transport sekali..
    Berape ye…

    Reply me asap ya…

    Reply
  26. mohd faizal bin mat nordin

    Salam jak tnye brpe Sewa klu 3 hari 2 malam sy nk Sewa pada 5/3-6/3

    Reply
  27. Syahida

    As Salam, 24-27 Oct 2016 ada kekosongan ke dan berapa sewanya yer ? Terimakasih.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge