103 Comments

  1. johnson tee

    i wish to ask at 24 march 2015 , this home stay still available ?? we have 10 pax and plan overnight one night, check out at 25 march 2015.
    please provide me the price and contact , thank you

    Reply

    • I’m sorry, the house is not available for the whole week during the period

      Reply
  2. Mohd Azizi

    Salam,

    House available tak from 24-27th May 2014?
    Berapa rate ya utk 4 hari 3 malam?

    Thanks
    Azizi

    Reply

  3. Azizi,

    Masih ada kekosongan, Sila call saya di 012-8783002

    Tq

    Reply
  4. Fadillah

    salam,

    untuk tarikh 3/6 – 6/6 ada kosong tak?
    4 bilik kan ?..berapa rate ye..tk

    Reply

    • Masih ada kosong. Rumah 4 bilik semua air-cond. Call, sms atau wasap saya di 012-8783002

      Reply
  5. idawarni ibrahim

    salam kak,

    Masih ada kekosongan ke pada 24/4 – 26/4/15 ni ?
    Harga macam mana ye ?

    Reply
  6. hasni

    untuk 13/3/15 – 16/3/15 still available or not?
    how many person can fit in the house?

    Reply

    • masih available… 4 bilik selesa utk 8, maksimum 15 orang

      Reply
  7. Leow

    ada kekosongan pada 26 July hingga 28 July 2014? Untuk 6 dewasa dan 1 kanak-kanak?
    Contact 0174222532

    Reply

  8. Untuk ari ni Ade ?

    Reply
  9. kylie

    still have room on 11th to 13th 3 day two night 7 person

    Reply
  10. Thilaga

    Hi Kak,
    i wish to book at 4 July 2014 , this home stay still available ? we have 10 pax and plan overnight for 4 nights, and check out on 8/7/2014. We will arrive langkawi air port on 4/7/14 at nite 10pm.
    please provide me the price and contact , thank you

    Reply
  11. CHONG

    How much for 4days 3nights….on school holiday

    Reply

  12. how much for 4days 3nights…..on school holiday
    CHONG recently posted..Nayli HomestayMy Profile

    Reply

    • Hi Chong,

      You may call or text me at 012-8783002

      Regards

      Reply
  13. Asha

    Booking confirm on 25 july til 28 july 2014 ya sis..
    Thanks

    Reply
  14. ms. rani

    18 adults and 5 childred on 18/12/14 to 21/12/14

    Reply

    • Ms Rani,

      Rumah ni tak muat utk 18 dewasa 5 kanak2, ada 4 bilik tidur dengan queen size bed di 3 bilik dan King size bed di Master bedroom

      Reply
  15. Patricia

    Hi, Nayalihomestay,
    I would like to book the homestay from the 26/12 till 29/12/2014 for 4 familys.Pls update me the total price for the days of our visit. thanks.

    Reply

    • Hi Patricia,

      Please call, text or whatsapp me at 012-8783002

      Regards

      Reply

  16. Hello!
    I will stay one or two moths in Langkawi. From 1/11/2014 Did you have apartman for one pix whit kitchen?

    Reply

    • Sorry Sir,

      My homestay is not available for that period

      Thank you

      Reply
  17. hairol

    Masih ada lagi tak untuk 4/10/2014 hingga 6/10/2014 ?

    Reply

    • En Hairol,
      Masih ada kekosongan tarikh tersebut. Sila hubungi saya di 012-8783002

      Reply
  18. asri hussain

    Untuk 12/9-15/9 ada kosong tak?
    4 keluarga

    Reply

    • En Asri,

      Maaf, tarikh tersebut dah penuh kecuali 12/9 sahaja

      Reply
  19. sham

    Jikaada kosong pada 23-25 oktober..sila call 0199199124

    Reply

    • Sham,
      Masih ada kosong. Sila call atau text saya di 012-8783002 untuk booking

      Reply
  20. ANUAR

    Salam…nak tanya utk 4-7hb Disember 2014 ni ada kosong lagi tak?

    Reply

    • En Anuar, Masih ada kosong tarikh tersebut. Call atau message saya di 012-8783002 untuk pengesahan

      Reply
  21. Elaine

    Hi. I would like to ask if the house is available from Dec 17-19?

    Reply

    • Elaine,
      Still available 17-19 Dec. Please contact me at 012-8783002 for booking

      Reply
  22. Elaine

    Hi.. Is the house available from Dec 17-19 this year end?

    Reply
  23. Shakila

    Hi is it available on 13/3/2015 to 16/3/2015?? How bout the price

    Reply

    • Dear Shakila,

      Yes, still available…please contact me at 012-8783002 for details and bookings

      Reply
  24. Apple Lim

    Do the house available fir 21st feb15 to 23rd feb 15. Hope hear from you soon. Tq

    Reply
  25. fizah

    salam/hi,

    masih ada kosong tak untuk tarikh 1/11/2014 – 4/11/2014?
    jika ya, boleh saya tau harga?
    thanks.

    Reply

    • Faizah,

      Maaf, 1/11 & 2/11 sudah penuh, 3/11 & 4/11 masih kosong.
      Hubungi saya di 012-8783002 untuk maklumat lanjut

      Terima Kasih

      Reply
  26. suriati ibrahim

    ade kosong lg tak 15-17/12/2014..berapa rate

    Reply

    • Suriati,

      Masih kosong tarikh tersebut. sila call atau whatsapp saya di 012-8783002 untuk tempahan

      Terima Kasih

      Reply
  27. Shobie

    Dear admin, greetings to you.

    Any vacant for a family of 12 adults and 6 children? would like to check in on the 27th/11/2014 and check out on the 30th/11/2014.

    we are a decent family with a good sense of hygiene.
    pls do reply me through my email. will look forward

    Reply
  28. Faizah Abdullah

    masih kosong pd 15-17hb nov 2014?
    klu ada sy nk tempah.
    tkasih.

    Reply
  29. FRANKLIN KHOO

    do the house available in 27/11-29/11

    Reply
  30. shamizan

    Hi,

    27hb – 30hb Nov. Still available or not..
    If available Pls gift me rate
    Tq..

    Reply
  31. Naylihomestay

    Shamizan,
    Sorry, 27 – 30 Nov is not available

    Thank you

    Reply
  32. ainz

    untuk 5-7 december still available x?harga utk satu mlm brape yer?

    Reply
  33. fir

    Hi, is it still available for 1night on 14dec2014?

    Reply
  34. aminudin

    salam…pada 8hb dan 9 nov 2014 ada org dah booking ke

    Reply
  35. zarina

    27/2-1/3/2015 – masih ada kekosongan tak?
    klu check in malam blh tak?

    Reply

  36. tarikh 6/2/2015 hingga 7/2/2015 – masih available lagi x.

    Reply
  37. Arifa Musa

    Salam…rumah available tak dari 19 hingga 22 November 2014?.

    Reply
  38. munirah

    hi kak….nak tanya… 25/11-27/11/14 masih ada kekosongan ke??

    Reply
  39. Nizam

    Ada kekosongan x pada 31/10 hingga 2/11

    Reply
  40. Miss wong

    date: 23/2/2015-25/02/2015
    is it available and please let me know the price per day. thanks

    Reply

  41. Hi, is this homestay available on 17/12-19/12/14? What is the rate for 2 nights? Thanks 🙂

    Reply
  42. Eddie Wong

    Hi there. :]
    Gonna have a trip to Langkawi on 16/01/2015 – 18/01/2015.
    May I know whether it is available on that few days?? :]
    Hope to hear from you soon.
    Thank you. :]

    Reply
  43. mohd ezam

    13-16/2/14..masih ad kosong ke..?

    Reply
  44. mohd ezam

    13-16/2/15 masih ad koong x?

    Reply
  45. Yun

    masih ada kekosongan untuk 7 hingga 9 Disember 2014 ke? Sila reply saya secepat mungkin ya

    Reply
  46. hareyz

    24-26 jan 2015 msh ada kosong tak?

    Reply
  47. Reno

    Pada 23dec14 hingga 26 check out untuk 4bilik berapa harga rm$ untuk satu hari? Terima kasih

    Reply
  48. Norain

    Salam.. date 13-15 feb 2015 still available x?

    Reply
  49. Shuhada

    Salam. Ada kekosongan tak pada 9 hingga 11 january 2015? 3hr 2 mlm berapa rate nye?

    Reply
  50. Shuhada

    Salam. Ada kekosongan tak pada 9-11january 2015? Sila feedback.

    Reply
  51. kristina

    Hi, need to know if there are availability from 1st Aug 2015 till 4th Aug 2015.tq

    Reply
  52. Paval Venugopal

    Please pm all detail asap..

    Reply
  53. azrita ali

    untuk 17-18/4 2015 ada kekosongan lagi? total 4keluarga.Kalau ada boleh whatsapp sy 012-6105445.
    Boleh sediakan pakej sekali dengan Van OR MPV or 2bijik kereta?

    Reply
  54. Chee Shyong

    I would like to check the room availability on 22 Feb 2015 till 24 Feb 2015.
    May i know what’s the rate?

    Thanks in advanced.

    Reply
  55. saiful

    salam, untuk 19-21 feb 2015 masih available? brp rate..ada no contact? tq

    Reply
  56. farha

    salam,

    untuk 1/5-4/5 masih available tak?

    tq

    Reply

    • Farha,

      Maaf tarikh tersebut dah penuh

      Terima Kasih

      Reply
  57. Waldan

    Untuk 16/3 – 18/3 masih ada?

    Reply
  58. Emylia

    Salam. masih available x tarikh 1-4hb mei 2015?

    Reply
  59. Isha

    Kalau check in 29/10/15 & check out 02/11/2015 how much is the total?

    Reply
  60. Leesa

    Salam, masih ada kosong ke tarikh 5-7hb June. Kami sgt berminat nak sewa. Terima kasih.
    p/s: saya sudah SMS tadi

    Reply
  61. Janagi

    hi, i would like to check the room availability on 3rd july 2015 till 5th Julai 2015.
    May i know what’s the rate?

    Thanks.

    Reply
  62. Alexander Maloni

    Hi, nak tanya check in 15 sept 2015 check out 17 sept 2015 masih ada kosong tak?dan kalau ada boleh kira harga sekali berapa?thank you..nombor phone saya 0169452770

    Reply
  63. Vic

    Hi Naylihomestay,
    Appreciate if you could let me know if the homestay is available from 08 Aug 2015 till 10 Aug 2015 (3D2N) for a family vacation of 10pax.
    Thanks.

    Reply
  64. Noorul faidha

    Assalamualaikum

    Still available on 22/7 to 25/7/15

    We are families with kids

    Reply
  65. Chun

    How many and what size bed in room ?

    Reply
  66. jason

    still available on 24-28 March 2016?please let me know the price,thank you very much

    Reply
  67. ainie

    as salam..

    masih ada kosong ke utk check in 5/5/2016 dan check out 7/5/2016? berapa total cost?

    Reply
  68. Syed

    Ada kekosongan pada 5 Feb 2016 hingga 8 Feb 2016?

    Reply
  69. Moham Shahrum Abd. Karim

    I would like to enquire what is the rate for 5 days 4 nights and whether any availability from check in 14 & check out 18 MAC 2016

    Reply
  70. Norazlin binti Azman

    Assalamualaikum. Saya nak tanya tarikh pada 27 hingga 30 Mei 2016 masih ada kekosongan?

    Reply
    • Norwiyah

      Hanya 27 – 29 shj masih kosong. Sila contact sy di 012-8783002 utk tempahan dan pertanyaan

      Reply
  71. kak gee

    Ada kosong lagi tak untuk 3D2n 1April check out 3 April 2016. watsup me 0175172076 .
    saya akan berada luar daerah a week.

    Reply
  72. Vanmathi a/p Kuppen

    hi do u have availability on 8-11 dec 2016 or 15- 18 dec 2016?

    Reply
  73. Cumie

    Khamis 28/7/16 ni available lg tak..ada bilik kat tingkat bwh tak utk warga mas yg tak larat naik tangga?

    Reply
  74. Lee Kong Seng

    Is there Any unit available on 10/12 to 13/12 ?

    Reply
  75. Howzat

    Hi Ms Rani…
    Is your homestay still available for booking on 16/12 to 19/12/2016?
    Please email me at howzat.creation@gmail.com.
    Thanks and Take Care.

    Reply
  76. fairuz

    9/12-12/12 masih ada kosong x?

    Reply
  77. bustami md yusof

    saya na k booking check in 19/3/2017 lebih kura ng jam 12.00p dan check out 22/3/2017 jam 8.00 pagi. berapa rate

    Reply
  78. Dhand

    Hi, saya nak book untuk 27/3-29/3/2017.Still available tak ?

    Reply
    • lodge63

      As salam. Masih available tuan. Blh whatsapp sy Munir 0195520607.

      Reply
  79. Nayli Homestay

    Maaf, 27/3 – 29/3 dah penuh

    Nayli Homestay

    Reply
  80. Suraya

    Salam, 7/5 – 9/5 masih available?

    Reply
  81. Haema

    Hi,
    Can non muslim accomodate your home stay?

    Thanks

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge