66 Comments

  1. Delaila Ibrahim

    Salam/Salam sejahtera,

    Saya mewakili NAS’s Homestay ingin memaklumkan bahawa homestay Nas telah ditambah baik dengan menyediakan Free Wifi. nas’s Homestay terletak berhampiran dengan Holiday Villa Langkawi yang mana terletak di Jalan Pantai Tengah, Pantai Tengah, langkawi.

    Sekian, terima kasih

    Reply
    • admin

      wah..bgus nya ade wifi 🙂

      Reply
      • en.Bokeri

        salam admin,

        saya selaku pengurus nas’s homestay ingin membuat sedikit pembetulan mengenai infomasi homestay kami.

        1-hanya herdapat tiga(3) buah homestay
        2-harga sewa telah dikurangkan kepada rm200 semalam.
        3-minta admin tukar alamat dari kedawang kepada pantai tengah.
        4-ditambahbaik dengan menyediakan kelengkapan asas memasak.

        sekian , terima kasih

        Reply
    • khairuddin

      Salam Puan,
      Boleh check date 26hb – 28hb April 2014 masih ada lagi tak ?
      Berapa harga yang terbaik ?
      Hubungi saya di 019-2692446

      Reply
  2. Sheal Yee

    hi, i would like to ask that, the maximum person is how many?

    thanks.

    Reply
    • Bokeri

      6 person (adult)/house

      Reply
  3. Kay

    Salam..

    saya nak tanya utk penginapan 4 hari 3 malam, berapakah harganya? 6 dewasa dan 1 kanak-kanak… tentative date: 06/11/12 – 09/11/12 terima kasih

    Reply
    • Bokeri

      rm495 shj untuk 4 hari 3 malam

      Reply
  4. En. Bokeri

    6 person adult for 1 house only

    Reply
  5. Ana

    Kadar sewa untuk 2 hari 1 malam berapa…?
    Saya mungkin akan ke Langkawi bulan Disember ini…

    Reply
  6. firdaus

    Salam. Saya nak tau harga untuk 4 hari 3 malam. Perginya lambat lagi, bulan sept 2013. Tapi flight dah confirmed.
    Seramai 6 Dewasa, 3 Kanak2 dan 1 baby.

    Boleh saya tau harga?
    Ada sediakan kereta sewa -van, avanza..yang boleh muat kan semua 10 orang ni?

    TQ.

    Reply

    • Harga kita akan berikan RM200/house/nite.apa2 pun kita berharap encik firdaus boleh hubungi kita bagi keterangan lanjut. Kereta sewa kita boleh sediakan tetapi rate adalah seasonal, mengikut kadar semasa. Extra mattres boleh disediakan

      Reply
  7. fida

    salam…30/11/2012-2/12/2012 aad kekosongan lg x? berapa rate utk 3 hari 2 mlm?

    Reply

    • Hi. Sorry kerana lambat balas. Buat masa sekarang bilik masih ada. Boleh hubungi saya ditalian 0124783897 atau 0124047714.. rate rumah = RM220/house/nite

      Reply
  8. amer

    salam, saya berminat utk menyewa u punya homestay. ada kosong lagi x? check in 2/11/12 check out 8/11/12. barape kos?

    Reply

    • Hi. Sorry kerana lambat balas. Buat masa sekarang bilik masih ada. Boleh hubungi saya ditalian 0124783897 atau 0124047714.

      Reply
  9. mohd azman

    nak taye kalau masuk 23hb Okt dan keluar 24hb Okt 2012 ne ade kosong lagi ke dan berapa kadar harga dan boleh duduk untuk berapa orang

    Reply

    • Still available.boleh directly contact saya ditalian 0124783897, atau 0124047714 untuk urusan lebih lanjut.harga boleh dirunding bagi bulan oktober

      Reply
  10. zettyazman

    salam…

    sy nak tanya utk tarikh 22 – 24 december 2012 (3hari2malam) ada kekosongan lg ke? bape kos??
    sy berminat nak sewa u nyer homestay…

    Reply
    • bokeri

      Still available. Sila call di talian 012 4783897, 012 4047714 atau 017 700 7714 atau sms dan saya akan hubungi anda. Terima kasih

      Reply
  11. lyla

    salam,
    sy nk tanya berapa harga untuk 3hari 2malam
    (23-25 dis 2012).jika ada kosong. tq

    Reply
  12. payjal

    msalam……..saya nk tya klu sya nk ddk 4hari 3malam pada 27hb ogos-30hb ogos utk 4dewasa 3kanak2….berapa harga yer…?

    Reply

    • Still available. Sila hubungi saya di talian 012 4783897 atau 012 4047714 atau sms untuk harga istimewa.Harga bagi hari biasa ialah rm 165.00 dan waktu cuti sekolah ialah rm200.00. Terima kasih

      Reply
  13. liza

    salam,

    nk tanya mcmn nk contact nas homestay ni..nk book..tq

    Reply
  14. liza

    sori x nmpk cntct no..nk tanya view homestay ni dpn laut ke..

    Reply
    • En. Bokeri

      Homestay kami berdekatan dengan Pantai Tengah, lebih kurang 300 meter dengan kawasan pantai(tak nampak pantai sebab ada hotel antara homestay dengan pantai. Hotel holiday villa langkawi dengan the lanai hotel)cuma hillview….

      Reply
  15. Miss Moon

    saya ingin bercuti dengan keluarga yang besar…
    memerlukan 4 rumah…..

    Check in malam 25 Januari 2013
    Check Out Pagi 28 Januari 2013

    ada rumah lagi x?? dan berapa harga yang boleh diberikan yer??? harap ada rumah dan ada diskaun 🙂

    Reply

  16. masih ade kekosongan pada 13/12-15/12/2013? check out 16/12
    harga?

    Reply

  17. 2012

    Reply
  18. hafiz

    saya nk booked 20 hingga 22/12/2012. 3 hari 2 malam. masih ada kosong tak..

    Reply
    • bokeri

      Hanya ada 1buah rumah sj yg masih kosong pd tarikh tu – kalau nak cepat takut d ambil org

      Reply
  19. bokeri

    Kami hanya ada 3 buah rumah saja @ 6 bilik muat utk 18 org dewasa. Tarikh 25 jan – 28 jan 13 hanya ada 2 bilik saja yg masih kosong. Harganya 1 malam RM165

    Reply
  20. lynn

    homestay nie menghadap pantai ke..?

    Reply
    • bokeri

      Tidak

      Reply
  21. cik haliqa

    i wanna book the homestay on 8-11 of april
    there will be 9 of us.
    can u email me contact no?

    Reply
    • bokeri

      0124783897 ~ bokeri

      Reply
  22. bokeri

    Tidak, 500 meter dr rumah

    Reply
  23. faizah

    salam En. Bokeri.
    saya dan kawan-kawan (6 org perempuan dan 4 lelaki) sedang mencari penginapan. boleh saya tau:

    1) berapa harga sewa utk 4 hari 3 mlm (7-10 Mac 2013)?
    2) ada kosong lagi tak untuk 2 buah rumah?
    3) satu rumah ada berapa katil dan katil jenis apa?

    Tq..

    Reply
    • bokeri

      Mualaikumussalam, Maaf Lambat balas,
      1. Harga 1 malam RM180
      2. 7 – 10/3/13 utk 2 bilik masih ada lg hingga kini.
      3. 1 buah rumah ada 2 katil – besi + kayu
      Utk keterangan lanjut hubungi 0124783897

      Reply
  24. adilah

    sy nk book 2-5 feb 2013, sekali dgn kereta myvi (4org). berapa?

    Reply
  25. wan dalilah

    sy nk tnye tarikh utk 24,25hb 5 2013.ada kekosongan lg x?check out 26hb 5.dewasa 9org,bdk 8org.bpe rm?harga boleh d runding lg x?nk tnye juga utk sewa 1 biji van n 1 biji kereta wira,bpe rm?bajet sewa yg murah2.

    Reply
  26. KAMARUL BAHRIN SAIDON

    Assalam..saya nak tempah pada pada 14 – 17/12/2013.
    Berapa kadar bayarannya. TQ

    Reply
  27. siti herlina

    Ada untuk 2 bilik untuk 4 org 19,20,21/12 ada kosong dan RM berapa?

    Reply
  28. Julys

    En. Bokeri, saya dah booked online tadi utk tarikh 8-15 Dec. 2013 through iBilik, pending your confirmation. Mohon confirm status of booking so that i can proceed with online payment. Tq.

    Reply
  29. shah

    Salam.admin, masih ada homestay yang berdekatan pantai cenang, pada 23 hingga 26 dis 13.
    Please call me 0195120207

    Reply
  30. sherlinah

    Salam,

    untuk 8/3/2014-10/3/2014 ada kosong x?

    Reply
  31. zuhairi

    1-3 feb 2014…ada kosong tak?
    zuhairi recently posted..Ulya HomestayMy Profile

    Reply
  32. shazana

    salam,
    utk 31jan-2feb ada kosong lagi tak for 7pax.

    Reply
  33. MOHD YUSOF BIN ATON

    Assalamualaikum. Saya Yusof dari Johor Bahru, Johor. Ada tak kekosongan pada 23,24,25,26 & 27/3/2014. Tolong berikan kosnya.

    Sekian, terima kaseh

    Reply
  34. siti aminah

    Kalau 3 unit utk 3 hari 2 malam . Berapa harga yer? Date 30/5-1/6/2014. Dan 1 buah van utk 12 ke 15org harga?

    Reply
  35. idayu

    nak tanya 3-7april 2014 ada lagik x n berapa harga?

    Reply
  36. Rahmat

    Salam…1-3 mei 2014 masih ada kekosongan tk?

    Reply
  37. shahrul bin khamin

    Salam..2 buah homestay 28/5/14 – 31/5/14
    Sila hubungi saya 0127412911..secepat mungkin ye..tkasih..

    Reply
  38. nasrul

    untuk 1 ~ 4 jun 2014, masih ada kosong ke?

    Reply
  39. ezahmasduki

    Salam. 18-20 Ogos masih ada kekosongan tak? Kalau boleh 2buah rumah utk 14org. Berapa ye utk 3hari 2mlm?

    Reply
  40. Norazlina

    untuk 5 jun – 7 jun 2014, masih ada kekosongan lagi tak.

    tolong email saya

    Reply
  41. Zai Abdullah

    Salam,
    Masih ada kekosongan tak pada 25 Sept untuk 3 malam? Untuk 3 orang dewasa. Sila email saya dan sila nyatakan harga sekali. Terima kasih.

    Reply
  42. Laila

    Ada kekosongan ke utk 22-29dec14. Berapa harga jika Ada kekosongan.

    Terima kasih

    Reply
  43. Ann

    May I know if this homestay is available from 22-12-2014 to 24-12-2014?

    Thank you

    Reply

  44. SALAM.. AsSalam. Saya nak tanya kemasukan pada 19hb-21hb Mac 2015 masih ada kekosongan lagi? Berapa harga utk 2 malam? Terima kasih

    Reply
  45. nurul

    assalamualaikum..
    masih ada kekosongan utk 20-22 nov 2016 tak?berapa hrga utk 2mlm. kenderaan utk disewa ada tak?
    hubungi saya nurul 012-3066649..
    terima kasih..

    Reply
  46. Dila

    Salam … masih ada kekosongan pada 30/3- 1/4 2017?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge