NAS’s Homestay

3 units of 2 bedrooms houses. Ideal for family who looking a budget accommodation, located at pantai tengah road where you can find a many restaurant and mini mart and walking distance to pantai tengah ( apx 500 meters).

[nggallery id=74]

FacilityRateLocationContactWebsite

Facility

  • Rooms with a/c and fan,
  • Mainhall equipped with TV + Astro,
  • Hot shower
  • Kitchen Utensil and cooking is allowed.

Rate
2 days 1 night = RM 200

Address
Off sheela restaurant
Jalan Teluk Baru,
Pantai Tengah,
07000 Langkawi.

Contact
Name : Bokeri Ahmad
Tel : 012-4783897

http://teratak-tokpiah.blogspot.com/

Map

Guest Review & Feedback

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
A very nice homestay

Can I give more than 5 stars?
Nice and friendly owner. A very nice and clean homestay. And the price is adorable too. Nas Homestay will be my 1st choice if I visit Langkawi again. Thx for everything. The owner will take care the homestays until 7-8pm. So, you can keep your goods in the house safely and play without worrying.

66 thoughts on “NAS’s Homestay

  1. Salam/Salam sejahtera,

    Saya mewakili NAS’s Homestay ingin memaklumkan bahawa homestay Nas telah ditambah baik dengan menyediakan Free Wifi. nas’s Homestay terletak berhampiran dengan Holiday Villa Langkawi yang mana terletak di Jalan Pantai Tengah, Pantai Tengah, langkawi.

    Sekian, terima kasih

      1. salam admin,

        saya selaku pengurus nas’s homestay ingin membuat sedikit pembetulan mengenai infomasi homestay kami.

        1-hanya herdapat tiga(3) buah homestay
        2-harga sewa telah dikurangkan kepada rm200 semalam.
        3-minta admin tukar alamat dari kedawang kepada pantai tengah.
        4-ditambahbaik dengan menyediakan kelengkapan asas memasak.

        sekian , terima kasih

    1. Salam Puan,
      Boleh check date 26hb – 28hb April 2014 masih ada lagi tak ?
      Berapa harga yang terbaik ?
      Hubungi saya di 019-2692446

  2. Salam..

    saya nak tanya utk penginapan 4 hari 3 malam, berapakah harganya? 6 dewasa dan 1 kanak-kanak… tentative date: 06/11/12 – 09/11/12 terima kasih

  3. Salam. Saya nak tau harga untuk 4 hari 3 malam. Perginya lambat lagi, bulan sept 2013. Tapi flight dah confirmed.
    Seramai 6 Dewasa, 3 Kanak2 dan 1 baby.

    Boleh saya tau harga?
    Ada sediakan kereta sewa -van, avanza..yang boleh muat kan semua 10 orang ni?

    TQ.

    1. Harga kita akan berikan RM200/house/nite.apa2 pun kita berharap encik firdaus boleh hubungi kita bagi keterangan lanjut. Kereta sewa kita boleh sediakan tetapi rate adalah seasonal, mengikut kadar semasa. Extra mattres boleh disediakan

    1. Hi. Sorry kerana lambat balas. Buat masa sekarang bilik masih ada. Boleh hubungi saya ditalian 0124783897 atau 0124047714.. rate rumah = RM220/house/nite

  4. nak taye kalau masuk 23hb Okt dan keluar 24hb Okt 2012 ne ade kosong lagi ke dan berapa kadar harga dan boleh duduk untuk berapa orang

  5. salam…

    sy nak tanya utk tarikh 22 – 24 december 2012 (3hari2malam) ada kekosongan lg ke? bape kos??
    sy berminat nak sewa u nyer homestay…

    1. Still available. Sila call di talian 012 4783897, 012 4047714 atau 017 700 7714 atau sms dan saya akan hubungi anda. Terima kasih

  6. msalam……..saya nk tya klu sya nk ddk 4hari 3malam pada 27hb ogos-30hb ogos utk 4dewasa 3kanak2….berapa harga yer…?

    1. Still available. Sila hubungi saya di talian 012 4783897 atau 012 4047714 atau sms untuk harga istimewa.Harga bagi hari biasa ialah rm 165.00 dan waktu cuti sekolah ialah rm200.00. Terima kasih

    1. Homestay kami berdekatan dengan Pantai Tengah, lebih kurang 300 meter dengan kawasan pantai(tak nampak pantai sebab ada hotel antara homestay dengan pantai. Hotel holiday villa langkawi dengan the lanai hotel)cuma hillview….

  7. saya ingin bercuti dengan keluarga yang besar…
    memerlukan 4 rumah…..

    Check in malam 25 Januari 2013
    Check Out Pagi 28 Januari 2013

    ada rumah lagi x?? dan berapa harga yang boleh diberikan yer??? harap ada rumah dan ada diskaun 🙂

  8. Kami hanya ada 3 buah rumah saja @ 6 bilik muat utk 18 org dewasa. Tarikh 25 jan – 28 jan 13 hanya ada 2 bilik saja yg masih kosong. Harganya 1 malam RM165

  9. salam En. Bokeri.
    saya dan kawan-kawan (6 org perempuan dan 4 lelaki) sedang mencari penginapan. boleh saya tau:

    1) berapa harga sewa utk 4 hari 3 mlm (7-10 Mac 2013)?
    2) ada kosong lagi tak untuk 2 buah rumah?
    3) satu rumah ada berapa katil dan katil jenis apa?

    Tq..

    1. Mualaikumussalam, Maaf Lambat balas,
      1. Harga 1 malam RM180
      2. 7 – 10/3/13 utk 2 bilik masih ada lg hingga kini.
      3. 1 buah rumah ada 2 katil – besi + kayu
      Utk keterangan lanjut hubungi 0124783897

  10. sy nk tnye tarikh utk 24,25hb 5 2013.ada kekosongan lg x?check out 26hb 5.dewasa 9org,bdk 8org.bpe rm?harga boleh d runding lg x?nk tnye juga utk sewa 1 biji van n 1 biji kereta wira,bpe rm?bajet sewa yg murah2.

  11. En. Bokeri, saya dah booked online tadi utk tarikh 8-15 Dec. 2013 through iBilik, pending your confirmation. Mohon confirm status of booking so that i can proceed with online payment. Tq.

  12. Assalamualaikum. Saya Yusof dari Johor Bahru, Johor. Ada tak kekosongan pada 23,24,25,26 & 27/3/2014. Tolong berikan kosnya.

    Sekian, terima kaseh

  13. Salam,
    Masih ada kekosongan tak pada 25 Sept untuk 3 malam? Untuk 3 orang dewasa. Sila email saya dan sila nyatakan harga sekali. Terima kasih.

  14. assalamualaikum..
    masih ada kekosongan utk 20-22 nov 2016 tak?berapa hrga utk 2mlm. kenderaan utk disewa ada tak?
    hubungi saya nurul 012-3066649..
    terima kasih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.