44 Comments

  1. syinie

    pada 22hb jan – 24hb masih ada lagi tak untuk 2 homestay? berapa untuk 2malam? kedua2 homestay..thanx for reply.

    Reply
  2. eein

    masih available 21/1 untuk 2 mlm..tq

    Reply
  3. Azman Sulong

    saya akan ke langkawi pada 11/03/2012 selama 3H2M. Trediri dari 3 dewasa dan 5 kanak-kanak. Masih ada kekosongan…. jika ada berapa kosnya….

    juga nak dapat rate kenderaan seperti exora/innova/citra.(7 seater) ..

    Reply
  4. safuan bin karto

    Ada bilik kosong pada

    Tarikh masuk: 5/5/12 (Sabtu)
    Tarikh Keluar: 7/5/12 (Isnin)
    Bilangan unit: 3 unit

    Harap berikan maklum balas SEGERA

    Reply
  5. noorizan

    saya nak tanya saya pada 17/5 – 19/5/2012 masih kosong ker homestay ini..baper harga boleh emailkn kat saya..thanx..

    Reply

    • puan boleh hubungi owner utk mklumat lnjut..

      Name : Roslan Kasim
      Tel : 019-4172177
      admin recently posted..Pasir Hitam BeachMy Profile

      Reply

  6. Puan boleh tengok di website saya http://www.langkawihomestay.com . Kat situ saya telahpun update tarikh yg telah di booking .

    terima kasih

    Reply
  7. siti zuraini bt zulkerperi

    maaf saya ingin membawa famili pada 29 nov – 1 dis 2012
    3h2m jadi saya nak tanya ada kosong tak n berapa harganya untuk 1 n 2 homstay

    dan macamne saya nak sewa kereta MPV yang berpatutan untuk perjalanan di langkawi

    Reply
  8. siti rosnani

    Assalam,
    Saya nak tanya masih ada kekosongan pada 13/11 – 16/11/12 tak? kereta sewa ada tak?
    Terima kasih

    Reply
  9. yatie

    Saya nak tempah untuk 3 hari 2 malam pada 14 – 16 November 2012. Ada kosong tak. Saya bersama family dalam 8 orang.

    Reply
  10. mia

    klu tarikh 22-25/12 ade lg kosong x?klu boleh nak dlm 2 unit.rombongan dlm 15 org

    Reply
  11. jamilah

    saya nak ke langkawi dan perlukan homestay pada tarikh 21-22/12/2012. Ada kekosongan tak, saya & family semuanya 6 orang

    Reply
  12. suraya

    hai..utk 23-25dec ni ada lagi tak 1homestay?

    Reply
  13. hasimah

    Available utk 20-21.12?

    Reply
  14. Rosanita

    salam saya nk tanya utk booking 9-12 feb 2013 ada kosong lagi tak? kalau ada saya nk booking..tq

    Reply
  15. nisa

    13feb-15feb 2013 still available tak?berapa harganya?tq for reply.

    Reply
  16. Musa b Md Tahir

    Saya pengerusi Kelab Guru, SMK Senggarang, Batu Pahat, Johor, ahli 44 orang. Check in 25/3/2013 (Isnin), check out 27/3/2013 (Rabu). Harap dapat email atau hubungi saya untuk tujuan package penginapan, kenderaan dan sebut harga. mushjtahir@yahoo.com/0197412571

    Reply
  17. azimah

    Salam…28/03/2013 hingga 01/04/2013 available x? Berapa kos untuk 5 hari 4 malam tersebut? Berapa minit perjalanan dari airport? Terima kasih.

    Reply
  18. zeti

    2-4 November 2013 ada kekosongan?

    Reply
  19. SHIMAH

    as salam. 7 dis 2013, ade kosong?

    Reply
  20. SITI NOORBAYA

    Salam,

    Nak tanya availability & rate unt 2/2/14 – 4/2/14
    2 malam.

    Reply

  21. Salam..nk tanya ada kosong pada 5may 2014-7may2014 dan rate. Boleh beri harga utk sewa kenderaan utk 5/6 seater.tq

    Reply

    • Utk homestay ni kosong lagi pada 5-7mei .

      Pakej dgn Avanza = RM500 utk 3h2mlm

      Reply
  22. ju

    1/5-3/5/2014 ada kosong tak?

    Reply
  23. nasrul

    untuk 1 jun ~ 4 jun 2014, ada kosong ke?

    Reply
  24. Sulaiman bin Yusof

    Penginapan 2 bilik hstay utk 6/6/2014 ada kekosongan tak dan berapa kadar sewanya. T kasih

    Reply
  25. jamal makaddas ali

    saya nak tampah dua buah homestay dgn pihak tuan tp maklumat krg lengkap.kenderaan saya booking dan byr deposit.tarikh ketibaan 26 disember 2014 dan keluar 29 disember 2014.sila beri no hp tuan.0132448118 jamal

    Reply

    • Minta maaf . untuk tarikh bermula 18disember 2014 homestay saya dah penuh

      Roslan – 0194172177

      Reply
  26. azmirawanie

    Salam..sy nak book untuk 3H 2M. Mula 11 dec – 13 dec. Brrapa sewa?

    Reply
  27. zaa

    Ade lgi x utk 2 hri 1 mlm..27-28/ 11 ni

    Reply
  28. syamimi

    Salam..homestay available x utk 13/2/2015-16/2/2015?? blh bg quotation utk 4h3m? p’khidmatan kereta sewa disediakan ke tak? untuk 6 DEWASA

    Reply
  29. Nor

    Assalamualaikum,

    Masih ada kekosongan pada 22-24 Dec 2014?

    Berapa harga semalam?

    T. kasih

    Reply
  30. Norliza

    Salam,
    Nak tanya, 19-21/12/2014 available x?

    Reply
  31. ayuni

    Salam. Masih ad kosong lg utk 31/12/2015 smpi 2/2/2015

    Reply
  32. ayuni

    Silap. 31/1/2015 smpi 2/2/2015

    Reply
  33. fauziah

    As Salam… Klu nk booking utk 18/3/2015 – 21/3/2015 masih ada kekosongan tak

    Reply
  34. fauziah

    Lagi satu bole quote saya harga klu nk booking satu rumah untuk 4 hari 3 mlm

    Reply
  35. nana

    Masih ade kekosongan tak untuk 14hb march hingga 17 march 2015 nie?

    Reply
  36. Fuziyah Alias

    Masih ade kekosongan bilik pada 19-21 Mac??
    Harap diberitahu seawal yang boleh agar memudahkan urusan

    Reply
  37. Sabariah Ismail

    Masih ada kekosongan x 2-3mei

    Reply
  38. Ijan

    Ada kekosongan x 8hb august?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge