79 Comments

  1. Ramley

    booking on 20/8!~23/8/2012
    3h2malam.t.k

    Reply
    • Rayyan

      Ada kosong x on 31/7-2/8 3d2n?

      Reply
  2. fiza

    utk 15-17/11/2012 ada kosong tak…macam mane nak book ,perlu deposit ker?…pembayaran melalui apa?
    please reply asap…tq

    Reply
  3. ZURINAH BINTI AWALUDDIN

    from 8/12/2012 – 10/12/2012 masih ada kekosongan

    Reply
  4. nurasyikin

    nak tanye ttg kekosongan pada 21-23/12/2012.
    kami akan pergi by group 27 orang, memerlukan 2 buah rumah..ade kekosongan?

    Reply
  5. Mamapots

    Ada kekosongan untuk 14-17 Disember 2012

    Reply
  6. salasiah

    ada kosong tak untuk tarikh ini

    check in: 14/11/12
    check out 16/11/12

    plus need 1 mpv (toyota unser) + 1 car (wira)

    car can be 1 auto + 1 manual

    Reply
  7. Osmi

    Puan ada kekosong lagi pada 14 sehingga 16/12. Sila balas

    Reply

  8. Semua tarikh yg di booking sudah pun di uploadkan di dlm website saya iaitu http://www.langkawiapartments.com

    Osmi ; tarikh utk 14-16dis masih ada

    Reply
  9. haza

    to check availabality check in on 22/11/2012 & check out on 25/11/2012. how to booking & how about the payment? it’s to pay deposit or full payment before check in?

    Reply

  10. haza .. that date fully book ..

    So far .. for NOV 2012 .. close for booking .

    and DEC 2012 .. from now..

    still available : 5-11dec / 25-30dec

    Reply
  11. mia

    nk tanye untuk tarikh 22-25/12 still available x?harga tok 4 hari 3 mlm berape ea?

    Reply

  12. Mia – tarikh tu dah penuh dah

    Reply
  13. farah

    untuk tarikh 26-18/12 still available x?

    Reply

  14. Farah – sudah penuh ( 16-18dis )

    Reply
  15. shahnam abd rashid

    nak booking pada 23-25 dis 2012…

    Reply
  16. Muthu

    30th Dec,2012- 3rd Jan 2013- 4 nights available?pls reply to my email.tq.

    Reply
  17. ANIS

    chek in 6hb chek out 7hb.ada kosong lg x?

    Reply
  18. MADI

    ada kosong tak untuk tarikh ini

    check in: 22/12/12
    check out 24/12/12

    plus

    1 VAN 12 SEAT

    Reply
  19. Wan shahru Wan DIn

    Salam… Ada kosong tak check in 7.12.12 dan check out 9.12.12 untuk dewasa 2 org kanak kanak 4 org

    Reply
  20. Mohd Fazli

    Ada kosong tak 14 – 16 Dis 2012

    Reply
  21. Aini

    Ade kosong tak

    29th December 2012 – 31st December 2012?

    Reply
  22. shuhada

    salam…saya shuhada…
    nak tanya ada kekosongan lagi tak untuk 29 & 30 jan 2013 ni?berapa bayarannya? macam maner nak book? pembayaran melalui apa?

    Reply
  23. Diana

    Nak booking utk 3 mlm 17/1/13-19/1/13. Ada swimming pool x.Dkt dgn pekan kuah. Full aircord ke.

    Reply
  24. Diana

    Nak booking utk 3 mlm 17/1/13-20/1/13. Ada swimming pool x.Dkt dgn pekan kuah. Full aircord ke.

    Reply
  25. myra

    salam..ad kosong lg tk utk 3h2m date 10-13/2/2013…
    ad swimming pool tk utk budak2?

    Reply
  26. wan zubaidah wan hassan

    salam..
    sy nk tny utk cuti chinese new year ada lg x?

    Reply
  27. neny

    9~11feb 2013 ade kosong lg x utk 10pax

    Reply
  28. alin

    nak booking for 10 – 12 feb 2013. TQ 0192770251

    Reply
  29. Ema

    Assalamualaikum. Feb 22-24hb 2013 masih kosong? Terimakasih.

    Reply

    • Tarikh tu ada lagi . Utk confirm booking sila bankin rm200 ke akaun maybank 152077261719 roslan kasim . Lepas bankin sila sms atau call saya 0194172177

      Reply

  30. Pada 29.3 ada kosong lg.. berapa yer

    Reply
  31. Intan Hamid

    Salam..tarikh 30 Mar-1 Apr 13 masih kosong lagi. jika ada sekali dengan kenderaan (alza atau avanza). berapa harga dia?
    terima kasih

    Reply
  32. sarina

    nk tanya utk 25/3-27/3/2013 ada lg tak.brapa harga n klu ada sekali transport utk 12 org brapa sewa sehari.

    Reply

    • dah penuh dah utk tarikh tu – sarina

      Reply
  33. amny

    ada kosong lagi tak 18-20/4/2013 ?

    Reply

    • kosong lagi – boleh booking
      Roslan 0194172177

      Reply
  34. jaslyn foo

    ada kekosongan utk 3/7 – 5/7
    berapa harga?

    Reply
  35. abdul taib

    saya nak 27-29/5/13 de kosong lg x? saya nak sebuah mpv n van. de x?

    Reply

    • ada kosong lagi – boleh booking .
      Harga RM550 utk 3h2mlm – cuti sekolah .

      kenderaan tak disediakan – try syam 0195220891

      Reply
  36. Jing Xian

    hi, i want to check 8/8/13 and 9/8/13 still available?

    Reply

    • Sorry Jing Xian .. for that date already fully book .. thank you

      Reply
  37. lee kean

    hello, i want to check 01/10/13 and 03/10/13 still available?

    Reply
  38. Azmi

    Salam,
    Saya nak booking 14.9.2013 (check-in) hingga 16.9.2013 (check-out), masih available tak?

    Reply

    • Maaf encik Azmi .. tarikh tersebut telah pun di booking

      Reply
  39. Rizal Azni

    Salam,
    Saya nak booking 6.11.2013 (check in) hingga 8.11.2013 (check out)masih ada lagi tak.terima kasih

    Reply

  40. A’kum en Rizal .. maaf tarikh tersebut sudah penuh

    Reply
  41. sapiah ali

    nak book utk 1-4 nov 2013
    1. Barapa harga?
    2. Cara bayaran

    tq
    sapiah
    0193327291

    Reply
  42. zeti

    2-4 november 2013 ada kekosongan

    Reply

  43. Tarikh yg kosong utk bulan nov dan dec 2013

    Reply
  44. mokhtar

    23/12/2013~26/12/2013 ada kosong

    Reply

    • Ada lagi 23-26dec2013 – RM750 … utk comfirm booking sila bankin RM150 ke akaun maybank 152077261719 Roslan Kasim . Lepas bankin sila sms atau call saya .

      terima kasih

      Reply
  45. rosdi

    13.12.2013 hingga 15.12.2013 ada kekosongan lagi

    Reply
  46. Rosuhaila

    As salam, ada kosong tak lagi tarikh 17,18 dan 19 Dis 2013 ni. dalam 20 orang.

    Reply
  47. sue

    Ada kosong lagi tak utk 31jan – 2feb 2014 3h2m? Tq…

    Reply
  48. safuan karto

    nak booking 4 unit
    tarikh masuk : 7/6/2014 (Sabtu)
    Tarikh keluar: 9/6/2014 (Isnin)
    2 buah van pandu sendiri pada 8/6/2014

    Reply
  49. LAN

    Salam…nk tanya ade kekosongan tak 31/01/14-02/02/14

    Reply
  50. norzaidah

    Saya nak tanya 13/9-15/9/14 ada kekosongan tak…? Kenderaan ada tak untuk disewakan sekali…? Berapa kos untuk sewa homestay dengan kenderaan sekali..?

    Reply
  51. bala

    Adakosong dari 24/10 – 26/10

    Reply
  52. rosniza

    31hb.ada x homestay

    Reply
  53. marlia omar

    As salam…saya nak tanya untuk 30/1/2015 hingga 1/2/2015 (3D2N) ada kekosongan lagi tak? dan berapa rate untuk tarikh tersebut?

    Reply

  54. Saya nk tempah langkawi homestay pada 19-21 Februari 2015 untuk 40 orang. masih ade kekosongan x?

    sila hubungi saya di nombor 016-7622474

    terima kasih.
    Pn. Lyn recently posted..Haji Mat HomestayMy Profile

    Reply
  55. Ramlan Saadon

    Salam
    Saya sekeluarga 6 orang perlu homestay pada 17/Mar hingga 20/Mar 15.
    Masih ada kosong?
    Berapa harganya?

    Reply
  56. rohana abas

    Saya perlukan 3 bilik home stay dr 19/2 hingga 21/2. ada warga emas. Tak nak homestay yg ada tangga. kosong lg tak. mcmana nak call

    Reply
  57. izan

    salam

    saya nak booking untuk 8-10 jun 2915.
    3 hari 2 mlam
    13 org

    ada kosong ke?

    tq

    Reply
  58. halimah

    boleh saya booking pada tarikh 19-22 Julai 2015 (4 hari 3malam). masih kosng ke? ada buat keta sewa. Exora aut @Innova auto

    Reply
  59. Ummi Raisya

    saya nak book utk 27/2/2016 to 29/2/2016. Group 19 org termasuk 2 kids & 3 babies.

    Reply
    • asmidar

      boleh wasap saya 0124982508

      Reply
  60. NUR AIMI NADIA

    homestay 3 bilik untu 19/9 – 21/9/2015 ada kosong tak? untuk 3h 2m

    Reply
  61. Azman

    Salam,

    Nak tanya homestay dari 12/12 – 15/12 masih ada kosong ke? Berapa harga / malam ?

    Reply
  62. Haslina

    Slm,kami perlukan apartment atau homestay pd tarikh 2/3/4 Jun 2016 pakej 3 hari 2 malam.kami seramai 16 org iaitu dewasa 12 org dan kanak-kanak 4 org(termasuk baby 1 thn)kami perlukan apartment atau homestay yg selesa dan kemudahan yg lengkap.kami jg perlukan sebuah van,dan pakej island hopping.ada tak kekosongan pd tarikh tersebut dan brp harga utk pakej tersebut?diharap en. boleh beri harga murah dan berpatutan.

    Reply
  63. Haslina

    Slm,kami perlukan apartment atau homestay pd tarikh 2/3/4 Jun 2016 pakej 3 hari 2 malam.kami seramai 16 org iaitu dewasa 12 org dan kanak-kanak 4 org(termasuk baby 1 thn)kami perlukan apartment atau homestay yg selesa dan kemudahan yg lengkap.kami jg perlukan sebuah van,dan pakej island hopping.ada tak kekosongan pd tarikh tersebut dan brp harga utk pakej tersebut?diharap puan boleh beri harga murah dan berpatutan.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge