18 Comments

  1. Thim Latiff

    Salam.Plan nk gie langkawi 7/12/12 till 12/12/2012 (6hari 5mlm) So berapa kosnye? Boleh bagi diskaun ke?
    Nak booking mcm mana ye?

    Reply
  2. azlinda bt adnan

    Pada tarikh 22/12/2012 hg 24/12/2012 ada kosong x

    Reply
  3. Shamsol abdul wahab

    Plan ke langkawi pada 25/5/2013 untuk 2 malam. Boleh booking tak untuk masa tu.Kalau ada sebut harga atau pakej2 lain juga boleh e mail saya. Kami terdiri dari 8 dewasa dan 8 kanak2 (4 umur lebih 5 tahun dan 4 lagi kurang dari 5 tahun).
    TQ

    Reply
  4. wiwin

    Ni homestay gune rumah kedai ke…perlu gune tangga

    Reply
  5. azimah

    plan nak pegi satu family check in 25 january check out 26 ada kosong tak?

    Reply

  6. 29.3.13 ada kosong tak

    Reply
  7. hisyam

    Bg no tel.26disember hgga 29disember2013

    Reply

    • no tel ade kat info tu.. 🙂

      Reply
  8. safuan karto

    nak sewa pada 7/6/2014-9/6/2014

    Reply
  9. safuan karto

    nak sewa pada 7/6/2014 – 9/6/2014 ada kosong?

    Reply
  10. LAN

    Salam…ade kekosongan tak 31/01/2014-02/02/2014

    Reply
  11. ayu

    Assalam…nk tnya ada kekosongan tk utk 16/04/2014 – 19/04/2014… brp total utk 3 mlm tu? ada pakej skalu transport tk? pls reply asap…tq

    Reply
  12. arinah

    Berapa harga utk 3h2mlm…
    Sy nak booked pd tarikh 27-29 april 2014 utk guesthouse…

    Reply
  13. Meor Yahaya Meor Jamaludin

    Assalamulaikum,
    Saya nak tanya ada kososng tak pada 17/06 hingga
    19/06/2014.
    Nama saya: Meor Yahaya bin Meor Jamaludin
    Tel: 013-38383 678

    Reply
  14. mohd ezam

    13-16/2/15ad kosong x?

    Reply
  15. Yun

    Masih ada kekosongan pada 7 hingga 9 Disember 2014?

    TK

    Reply
  16. lynn

    As salam…sory ganggu…
    Saya sedang mencari package terbaik utk percutian keluarga ke langkawi
    Tlg bagi saya harga package terbaik utk 3 hari 2 mlm:
    -Apartment 4/5 bilik lengkap dgn alatan dapur
    – Pool
    – Kenderaan van 14 sitters
    Atau
    – Homestay

    Tarikh percutian:
    -19-21 febuari 2015( khamis-sabtu)

    Jumlah ahli keluarga:
    -15 dewasa
    -5 kanak kanak

    Tq…

    Reply
  17. nurulhusna binti zainal abidin

    As salam..nak tau harga untuk 3 hari 2 malam bagi tarikh 19 feb 2015 – 21 feb 2015.tq

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge