18 Comments


  1. macam menarikk promosi baru ni.. 🙂
    JebengOtai recently posted..Beras TerbakarMy Profile

    Reply
    • admin

      mmg menarik 🙂

      Reply

  2. Rumah dia ada 4 bilik. dan harga juga berpatutan. Kalu ada sedara2 nk dtg Langkawi,boleh ajak ke sini.

    pst : maaf nk tanya, kalu nak buat booking sya kena hubungi langkawihomestay.net atau ke blog mrka
    Juadah recently posted..Laksa Power belakang Airport LangkawiMy Profile

    Reply

  3. owh..dua2 pon boleh..kalo dgn saya nnt sy tlg forward kan.. 🙂
    LangkawiHomestay recently posted..Gunung RayaMy Profile

    Reply

  4. Assalam…saya nak tanya untuk tarikh 16 july – 18 july 2012 ni still available ke.satu lg transport tu auto ke manual.
    AkmaOmar recently posted..Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

    Reply
  5. Thim Latiff

    Plan nak gie langkawi 7/12/12 till 12/12/2012 (6hari 5mlm) So kalo nak ambil Plan B kosnya RM1800/- lah ye?
    Cuma nak kepastian? Mcm mna nk booking ye…

    Reply
  6. nurasyikin

    saya berminat dengan pakej yang ditawarkan…masalah sekarang, kami akan pergi by group 27 orang.boleh ke muat rumah tu?

    Reply

    • rasanya ade homestay yg berdekatan..27 org tu tiada masalah rasanya.. 🙂
      admin recently posted..BlueAisy HomestayMy Profile

      Reply
  7. wiwin

    Kereta auto or manual….?
    Kalo nk amik pakej B n nk 1 extra car…bleh ke u provide

    Reply
  8. Kasthuri Sivem

    Dear Sir/Madam,

    I would like to book the homestay from 08/08/13 until 10/08/13. Please confirm the availability. Thank you.

    Regards,
    Kasthuri Sivem

    Reply
  9. zue85

    saya nak tanya harga homestay nie untuk 1 malam berapa….

    Reply
  10. Lin

    Saya Nak buat pertanyaan.

    ada packege utk 3 ari 2 mlm termasuk kereta sewa?
    berapa charge.

    nak booked pd 1 Mac -3 Mac 2014.

    Lokasi home stay ni jauh ke dr Pantai Chenang?

    Terima Kasih

    Reply

  11. Homestay masih lgi kosong..boleh direct call Pn Lathifah di 0124757880. 🙂
    admin recently posted..Syifa HomestayMy Profile

    Reply

  12. salam..
    menarik tp sy nk tnya kalau saya nak 3hr 2mlm termasuk van or mpv yg muat untuk 8 org berapa ye.
    boleh sms or whatssap sy @ 0139501992.sy akn kesana 1 nov 2014 – 3 nov 2014.

    Reply
  13. mdm tan

    Saya ingin tahu samaada homestay anda muat tak utk 18 org(termasuk seorg kanak) dan pakej van bagi kami sekeluarga ~ 4hr 3mlm pd 3-6/6/2016.

    sekian, terima kasih

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge