13 Comments

  1. naqiah

    promotion package untuk 2h 1m RM190 tu still de lg ke?sy akn ke langkawi pd awal januari 2012.klu harganya RM190 de pnginapan dan kenderaan, mahu sy menempah.

    Reply
    • admin

      Saya x pasti..tp encik boleh contact owner homestay tersebut..

      Basri (019 3220763)

      Reply
  2. HASIM

    Tarikh 4 dan 5 hb disember kosong tak ? dah pening cari tempat penginapan.

    Reply
  3. admin

    Tarikh tu mmg agak ssh nk crik kekosongan time skang ni..encik cuba hubungi owner..mungkin boleh membantu.. 🙂

    Reply
  4. geo

    promotion pakej yg rm500 2 msh ade ke??sb aku n member2 nak p sna 9/4/12 nie nnt.konfem pegi dah.so klu msh ade pakej nie,mngkin kami org nak sewa..

    Reply
    • admin

      sy x pasti..tp boleh call owner homestay 🙂

      Reply
  5. solehah

    24/3 hingga 26/3/2012 ni ader kosong x?sy nk pakej promosi tu…

    Reply
    • admin

      cik boleh hubungi owner atau pun isikan form pertanyaan..mungkin owbner akan hubungi cik nnt.. 🙂

      Reply
  6. Sharifuddin

    Salam en basri, homestay pada 25-27hb 11 / 4 hari 3 mLam ade kosong lg x? please reply asap. Harap ade kekosongan.

    Reply
  7. daus

    saya nak tnya,22 & 23 hb 12 2012 ada kekosongan lagi x?

    Reply
  8. Hamizah Wayni

    Rate

    Normal Day
    2 days 1 night = RM 230

    Promotion Package = 1 unit homestay + Toyota Unser (6 pax)
    2 days 1 night = RM 190
    3 days 2 nights = RM 350
    4 days 3 nights = RM500

    * rental price for more than 1 week can be negotiate.
    ** transfer in / out to Jetty or Airport

    nak pakage 4hari 3mlm = RM500 dr 24/01/2013 hingga 27/01/2013
    masih ada kosong lg tak?

    Reply
  9. Nazrudin

    utk 25-27/5 (3H2N) ada promosi tak?

    Reply
  10. hamzah

    pada 6/6/13 ada kosong x?pakej ada lg ke..

    Reply
  11. Abu seman

    Nak tanya,berapa harga homestay+mpv(avanza) untuk tarikh 30.mei.2014 unutuk 4hari3malam

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge