55 Comments

  1. Azman Sulong

    saya akan ke langkawi pada 11/03/2012 selama 3H2M. Trediri dari 3 dewasa dan 5 kanak-kanak. Masih ada kekosongan…. jika ada berapa kosnya….

    juga nak dapat rate kenderaan seperti exora/innova/citra.(7 seater) ..

    Reply
  2. rosnita

    salam ,
    saya akan ke langkawi pada 21hb – 24hb jan 2013 , berapa harga yg perlu dibayar?

    Reply

  3. rm 540 utk 4h/3m

    Reply
  4. jamali

    sy nak pg pd 24-26.11.2012 brapa harga yer…mcm mana nak bayar

    Reply

    • 3hr 2m cuma rm 360 aje..ape ape sms @ call shurgawi, suzeta 0124022774

      Reply
  5. saiful

    tuan harga untuk 4 malam boleh kurang lgi x?

    Reply

    • harga asal rm 720 tp klu nak diskaun ade syaratnye…sms atau cal sy shurgawi, suzeta 0124022774

      Reply

  6. maaf pd semua yg bertanya dlm hal homestay disini..krn sy x sempat nak buka internet..so utk memudahkan sila sms @ call sy 4awie 0194795721, suzita 012402277

    sorry ye..

    Reply
  7. SUDHA

    3h2mlm 01/3/13 ~ 03/03/13 utk 10 orang
    masih ada kosong ke

    cara bayaran?

    Reply

    • utk 3h2m date tu masih available…cuma rm 360 aje…klu utk tempahan sila sms 0194795721.

      awieshomestay utk muslim aje,utk non muslim akan diberi kpd rakan 2 homestay non muslim

      Reply
  8. fida

    30/11-2/12 masih kosong x? brapa harganya?

    Reply
  9. eli

    Saya nak sewa untuk 4hari 3 malam pada 10-13 december 2012 brape harga?
    Boleh encik hubungi saya eli 019-285 7179 segera sekiranya ada kosong pada tarikh itu.

    Reply

  10. maaf cik date tu dah fully book

    Reply
  11. FARIS B.A.BAKAR

    salam,3h2m pada 11hbfeb2013 utk 6org(family)masih ada lg ke?dan van utk disewa klu 3hari berapa?kira semasa kami sampai 11hb t/hari dan balik pada 13hb tu mcmana kira utk vansewa?

    Reply

  12. Salam Faris…utk 11-13/2/13 masih available.Cuma RM 560 untuk 3h2m termasuk van vannete.Ape 2 call@ sms sy shurgawi ahmad 0194795721

    Reply
  13. hafizah

    Boleh sy bertanya masih ade lg ker homestay untuk 3hr 2 mlm pada 9hb2.2013 hingga 11.2.2013

    Reply
  14. Noraliza

    Salam. Saya mencari penginapan untuk family pada 17-19 disember, 2012..2 buah rumah 3 bilik rasanya memadai. Kami juga perlukan van/coaster/kenderaan sesuai untuk 22 org termasuk 8 kanak kanak.
    Harap dapat bantu..

    Reply
    • azlinda binti adnan

      Ada kosong x pd 22/12 hg 24/12

      Reply
  15. jat

    nak tanya untuk 23 hb 12 2012 hingga 25 hb 12 2012 masih ada kekosongan lagi x? kalau ada berapa harga dia…

    Reply

  16. maaf cik date tu semua penuh..

    Reply
  17. muar

    Salam awie,cuti sekolah ni ada lg tak tarikh yg kosong untuk 3-4 hari?

    Reply
  18. harlinda binti hasnan

    salam..sy berminat untuk bt tempahan pada 15hb.feb.2013 hingga 17hb.2.2013. 13 orang dewasa 2 orang kanak2 3 thn dan 8 bln.Berapa harganya? kereta sewa boleh tlg uruskan?

    Reply
  19. zul

    salam..sy nak tanya 21-23/12/2012 ni masih ada kekosongan lagi tak.. saya bercadang mahu menginap di sana 3h2mlm.

    Reply
  20. natasha

    ad x homestay kosong lagi ,untuk 3 hari 2 mlm je ,pada hari raya cina ni ~ klau boleh nak sewa van skali..
    sbb fmily kami ni rmai.(boleh tahu brapa harga?).

    Reply
  21. syahadah

    salam, nak tanya trkh dr 8/3/2013-10/3/2013 dh ada orang book x?? untuk kurg dr 10 orang??rate?? lepas2 ad provide transport x??brape RM if kteorang ambil [email protected]???

    Reply
  22. Tracy Vilanova

    Hello. Is your home stay available for Feb. 14 – 19 (5 nights). What is your rate? We are 2 adults, 2 children, and a baby.

    Could you also help with a 5 seater car?

    Thank you.

    Reply
  23. Azimah

    Salam…28/03/2013 hingga 01/04/2013 available x? Berapa kos 5 hari 4 malam tersebut? Berapa minit perjalanan dari airport? Terima kasih.

    Reply
  24. Sharifah Masnah Wan Su'ut

    saya akan ke langkawi pada 16-20 April 2013. kami ada 9 org dewasa… brapa yg kos nya…

    Reply
  25. su

    salam…saya plan ke langkawi pada 24-27/5/2013. masih ada kosong lagi tak utk 3H 2M. Klu blh sy hdk transport yg sesuai utk 8 dewasa 9 kanak2…tima kasih

    Reply
  26. su

    oopppsss!!!! sorry tersalah date 27-29/5/2013. masih ada kosong x lagi?

    Reply
  27. amy

    Salam… saya cadang ke langkawi 8/6 – 10/6/13 (3h2m). masih ada homestay kosong tak? ada pakej skali dgn van or mpv? lbih kurang 8-10 org dewasa. thanks

    Reply
  28. maz

    salam.masih kosong ke 1&2 jun 2013. tq

    Reply
  29. reco lantern

    Salam and nk tnye berape ekkk 1 mlm

    Reply
  30. reco lantern

    Nk tnye lgi,ade van x,

    Reply
  31. reco lantern

    Ade kosong lagi.

    Reply
  32. sofea

    Ade kosong x pd 2/11-4/11/13

    Reply
  33. aisyah

    assalamualaikum…nak tanya 3h 2m (4/4/14 ~ 7/4/14) ade kosong lagi ke n brp rate price…tq

    Reply
  34. akma

    salam…

    nak tnya de kekosongan lg ke untuk c/in 6/12/2013 and c/out 8/12/2013…klu de berapa ratenya?
    nak tau jga de x cntact numb untuk kereta sewa
    tq

    Reply
  35. zaki

    ada xlg kekosongan utk 1/12-3/12/2013 n berape rateny termasuk kereta sewa?

    Reply
  36. Aslan

    Sy cdng nk ke Langkawi pd 22/12 ~24/12/13 . En Awie masih ada kekosongan tak? kalau ada berapa harga? dan harga kereta sewa sekali. 2 orang sahaja.

    Reply
  37. Mr Shah

    Saya memerlukan homestay untuk 3 malam. check in 24/12/2013, check out 27/12/2013. sila email saya beserta harga.

    Reply
  38. Deen

    Bos, 31-03/02/2014 ada kosong lgi? Harga?

    Reply
  39. SITI NOORBAYA

    Salam,

    Nak tanya availability & rate unt 2/2/14 – 4/2/14
    2 malam.

    Reply
  40. LAN

    Salam…nk tanya ade kekosongan tak 31/01/14-02/02/14

    Reply
  41. Roslizarazak

    Assalam
    Bleh tau brp kos utk 3h2m,
    penginapn skali n pengangkutn.
    kami 17dwasa,18knk2 + n bby.

    Reply
  42. siti aminah

    saya akan tiba di langkawi pada 26/5/14 di airport dan pulang pada 28/5/14.
    masih ada kekosongan bilik pada tarikh tu?
    saya perlukan 1van dan 1kereta
    saya nk tahu berapa kos..
    terima kasih…URGENT..

    Reply
  43. Muhamad

    Klu sy nk tempah 14 sep hingga 16 sep ni brapa harga?

    Reply

  44. ada kosong utk tarikh 19.10.14-21.10.14 x

    Reply
  45. zulkifli

    berapa harga dari 21 dec 14 hingga 24 dec 2014?.

    Reply
  46. rosz

    saya nak ke langkawi 19-21 march 2015 ini boleh call saya utk tempahan homestay ini.0172988416

    Reply
  47. amin

    brp rate utk 30/04/2015 hingga 2/5/2015?

    Reply
  48. Hazimin Osman

    En Shurgawi, Puan Suzita,

    Berapa harga bilik famili bagi tempahan untuk tempoh di bawah?
    Perlu 4 tempat tidur/katil (1 katil Queen bed + 1 katil bujang + 1 katil bujang)

    Check-in: Ahad, 08-Nov-2015 (selepas 12:00 PM)
    Check-out: Rabu, 11-Nov-2015 (sebelum 12:00 Noon)

    Reply
  49. Afina

    Utk 25 hingga 27/12/2015masih ada kekosongan x

    Reply
  50. razi hamim

    ada kosong ke tarikh 4/6/2016hingga 6/6/2016
    dan berapa kosnya

    Reply
  51. Rosliza

    Sy ingin mnyewa pd 14/9-16/9. Brp sewanya?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge