Farisya Homestay

Farisya Homestay are newly opened homestay located just behind the Petronas in Kuah. We would like to welcomed you to Langkawi and stay at our homestay. Good facility in great historical island will make you vacation more enjoyable and hassle free.

Distance from Jetty Kuah : 8 minit
Distance from Airport : 25 minit

[nggallery id=76]

FacilityRateLocationContactWebsite

Facility

  • 4 rooms ( 3 upstair , 1 downstair )
  • Mainhall equipped LCD
  • Air-conditioned
  • Kitchen

* towel provided for 8 pax.

Rate

RM 370 = 2 days 1 night

* rate include car rental , breakfast and hot beverage for 8 pax ( 8.00-9.00am )

Address

No.22 Taman Mahsuri,
07000 Langkawi,
Kedah.

Call Us
Name : Faizal Salim
Tel : 012-4047225

Contact Us

Farisya Homestay

  • Fill in this box

http://langkawistop.blogspot.com/

Map

15 thoughts on “Farisya Homestay

  1. sy nk g langkawi this school holiday..3-5 jun 2012.ade kosong x?kereta yg disediakan tu ok x untuk 4 adults 3 children?tq for entertaining..

  2. Salam. Saya nak tahu yang rumah ni betul bersih ke. Ade ke lipas, cicak, semut atau apa2 serangga merayap2. Bilik2 airnya dan bilik2nya betul2 bersih ke? Bawah katil bersapu atau bervacuum ke. Dapur pun bersih dan almari kabinet boleh diguna dan bersih. Saya ni banyak alahan dan geli pd serangga yg berkeliaran.saya pernah menyewa rumah (homestay) di kelantan, lepas tu x nak sewa homestay lagi dah sebab sgt kotor terutama bilik2 airnya. Sarang lelabah pun penuh dlm rumh. Nak tidur pun x lalu apa lagi nak buang air. Kalau rumah ade lipas mmg saya tak sangguplah.harap dapat jawapan yg jujur dr pihak anda. T. Kasih.

  3. assalamualaikum
    saya n keluarga seramai 4family bekluarga merancang nk bercuti 3hr 2mlm dr 24mac smp 26mac 2014…sedang mncari homestay yg ada 4bilik….nk tnya hrga…n klu ada kenderaan utk dsewa yg blh muatkan 8dewasa n 5kanak2

    ni no yg blh pihak tuan hubungi:
    0125653782(fadzilah_kakak)
    0125655391/0143574027(farhana)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.