15 Comments


  1. sure…kalau aku nk gi langkawi nanti aku refer kat sini punyaa…

    Lelaki Kacak

    Reply
    • admin

      boleh2x..pilih yg berseswaian dgn budget..mmg best pi langkawi 🙂

      Reply
  2. fiza rasit

    sy nk g langkawi this school holiday..3-5 jun 2012.ade kosong x?kereta yg disediakan tu ok x untuk 4 adults 3 children?tq for entertaining..

    Reply
  3. nur

    salam… masih ada kosong untuk 14-16 dis tak? brapa bayaran untuk penginapan + kereta (7org)? terima kasih.

    Reply
  4. wahab

    Salam Encik tarikh 29 dec 2012 ke 31 dec 2012 masih ada kosong? dan kereta berapa seater?

    Reply
  5. salha

    nak tanya ada tak lagi kekosongan dari 24-26/3/13? pakej ni termasuk kenderaan sekalikan?

    Reply
  6. dino

    blh bg no utk d hubungi

    Reply

    • ada di ruangan contact 🙂

      Reply
  7. Jason Y K Lim

    Is the above unit vacant for non-Muslim…

    Reply

  8. Salam. Saya nak tahu yang rumah ni betul bersih ke. Ade ke lipas, cicak, semut atau apa2 serangga merayap2. Bilik2 airnya dan bilik2nya betul2 bersih ke? Bawah katil bersapu atau bervacuum ke. Dapur pun bersih dan almari kabinet boleh diguna dan bersih. Saya ni banyak alahan dan geli pd serangga yg berkeliaran.saya pernah menyewa rumah (homestay) di kelantan, lepas tu x nak sewa homestay lagi dah sebab sgt kotor terutama bilik2 airnya. Sarang lelabah pun penuh dlm rumh. Nak tidur pun x lalu apa lagi nak buang air. Kalau rumah ade lipas mmg saya tak sangguplah.harap dapat jawapan yg jujur dr pihak anda. T. Kasih.

    Reply
  9. mohd amin

    boleh bagi detail contact info

    Reply
  10. mohd amin

    saya nak dapatkan detail contact info
    & bagaimana nak booking

    Reply

    • boleh call..

      Name : Faizal Salim
      Tel : 012-4047225

      Reply
  11. farhana

    assalamualaikum
    saya n keluarga seramai 4family bekluarga merancang nk bercuti 3hr 2mlm dr 24mac smp 26mac 2014…sedang mncari homestay yg ada 4bilik….nk tnya hrga…n klu ada kenderaan utk dsewa yg blh muatkan 8dewasa n 5kanak2

    ni no yg blh pihak tuan hubungi:
    0125653782(fadzilah_kakak)
    0125655391/0143574027(farhana)

    Reply
  12. mazlin lin

    ade kosong lagi ke 28 – 30 nov 2014

    Reply
  13. ms hiew

    hi. nak tanya rate rumah ni pd 23/7/2015. 3 hari 2 mlm

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge