48 Comments

  1. ann

    salam…12-14/2/2013 ada kosong tak?

    Reply

  2. Terima kasih menghubungi Eylizar Homestay..

    Teratak eylizar masih ada kosong untuk tarikh 12-14hb february…sila hubungi kami untuk membuat tempahan awal.

    TQ

    Reply
    • aiman hilmy

      saya nak book 24/5 – 26/5 berapa rate harga dan detail ke email saya..

      Reply

      • Salam Cik,

        Teratak kami masih kosong dan boleh ditempah pada tarikh tersebut. Harga bagi Teratak Eylizar adalah RM 200 semalam..bagi pakej 3 hari 2 malam kami mengenakan bayaran sebanyak RM 400 shj.
        Encik boleh hubungi kami terus ke -0195640251 Yusri.
        Terima kasih,
        Eylizar

        Reply
  3. siti

    assalamua’laikum..nak tanya 8-10 feb 2013ni available tak?

    Reply

    • Waalaikumsalam,

      Semua Teratak saya dah penuh pada tarikh tersebut yang ada hanya 3 buah rest house di lokasi Air Hangat sahaja..jika cik berminat sila call saya segera.

      TQ,

      Reply
  4. harlinda

    Assalammualaikumm..nk tanye 2-4hb feb, 2013 available x

    Reply
  5. syahadah

    salam, nak tanya trkh dr 8/3/2013-10/3/2013 dh ada orang book x?? untuk kurg dr 10 orang??rate?? lepas2 ad provide transport x??brape RM if kteorang ambil alza@7org???

    Reply
  6. dianah

    Homestay available x utk 24 jan-27 jan 2013? Berapa harganyer?

    Reply

  7. Salam Cik,

    Untuk tarikh 24hb-27hb semua teratak saya sudah penuh hanya tinggal rest house saja yang masih kosong .Cik boleh tengok dlm website saya- http://langkawihomestays.com -clik menu diatas cik bolehlah lihat dulu rest house tu..

    Harganya : RM 180-200 semalam.

    TQ,
    Eylizar
    eylizar recently posted..Permintaan Penginapan Yang Tinggi Di Langkawi Di musim perayaanMy Profile

    Reply
  8. khairul

    Salam nak tanya 28-3-2013 sampai 31-3-2013 untuk 8 orang masih ada lagi ke..

    Reply
  9. Ema

    Assalamualaikum. Feb 22-24hb 2013 masih kosong? Terimakasih.

    Reply

    • Waalaikumsalam,

      Cik Ema..untuk tarikh tersebut masih kosong ..cik boleh buat tempahan segera…call saya
      017-4256796 LIZA/019-5640251 YUSRI

      Kereta sewa,island hopping,mangrove,booking tiket balik langkawi -kuala perlis/k.kedah boleh diatur.
      eylizar recently posted..Karnival Sauk Sotong Di Langkawi Febuary iniMy Profile

      Reply

  10. Kosong tak pada 26-28 Jan 2013. Harga?

    Reply
  11. aiena

    Salam…22-24 feb 2013 still kosong lg x…

    Reply
    • Eylizar

      Salam,

      Masih ada kekosongan untuk tarikh tersebut..

      Sila call kami segera untuk membuat tempahan.
      Harga Tawaran RM 150 semalam.
      call kami:
      017-4256796 LIZA

      Reply
  12. Jue

    Salam…nk tanya 28-30 mac 2013 ada kosong lg tak? berapa erga?

    Reply
    • Eylizar

      Salam,

      Masih ada kosong untuk teratak 6 dan 7.

      Harga untuk semalam RM 280

      Jika Berminat sila hubungi kami segera
      017-4256796 LIZA
      http://langkawihomestays.com

      Reply

  13. 29. Ada kosong lg tak. Berapa harga

    Reply
    • Eylizar Homestay

      Salam,

      Masih ada kekosongan lagi.
      1.dipekan Kuah dan satu lagi berdekatan Langkawi Airport.

      Call kami segera untuk tempahan.

      017-4256796 LIZA

      TQ,
      Eylizar

      Reply

  14. 29.3. 13 ada kosong tak. Ada transport gak ker.

    Reply
    • Eylizar Homestay

      Ya Transport pun ada disediakan sila call kami segera.

      017-4256796 LIZA

      TQ,

      Reply
    • Eylizar

      salam,
      masih ada kekosongan pada tarikh tersebut…sila call kami:
      017-4256796 LIZA

      Tq,
      Eylizar

      Reply
  15. nora

    kalo utk 9 org ade x ? 4 pasang suami isteri n sorang bujang..awal bulan 5..4h3mlm berapa cost nya…kalo kenderaan bagaimana pula..terima kasih

    Reply
  16. Eylizar

    Salam Cik,
    Masih ada kekosongan lagi …sila call kami segera untuk mendapatkan tawaran harga..

    017-4256796 LIZA

    TQ,
    eylizar

    Reply
  17. Ridzuan

    Ada kekosongan lagi antara 23 – 30 mac 2013 tak? Kalau boleh yg di pekan kuah…dan jugak nak tanya pasal transport sewa if available…

    Reply
  18. Eylizar

    Salam Cik Ridzuan,

    Masih ada kekosongan satu lagi kekosongan untuk Teratak 7 di Taman Intan berdekatan Idaman Suri Langkawi Di Pekan Kuah kereta sewa juga masih ada.

    sila call : 017-4256796 LIZA untuk membuat tempahan segera.

    TQ,
    eylizar

    Reply
  19. sarina

    untuk 25/3-27/3/2013 masih ada kosong tak..brapa harga n transport utk big family..12 org n brapa harga

    Reply
  20. Eylizar

    Salam cik Sarina,
    Pada tarikh tersebut masih ada kekosongan untuk Teratak 5 di Taman Nilam dan bagi jumlah penginap tiada masaalah kerana ruang rumah yang luas.3bilik 2 bilik air.
    harga semalam RM 280 dan bagi van preggio harganya RM280
    harga ini tertakluk pada musim cuti sekolah sahaja. sila call 017-4256796 Liza untuk penjelasan lanjut.
    tq,
    eylizar

    Reply
  21. ghani

    salam, ada tak pekej utk 50org(30d 20knak2),trmasuk transport

    Reply
  22. eylizar

    Salam Cik Ghani,

    Kami mempunyai banyak homestay di Taman Nilam dan rasanya tak da masaalah serta kami juga boleh mengaturkan kenderaan untuk anda. Perkara paling penting sekali ialah Cik kena hubungi kamisecepat mungkin bagi memastikan homestay tersebut di booking oleh cik.

    017-4256796 LIZA

    TQ,
    eylizar

    Reply
  23. amran

    Assallammualaikum…29hb-31hb may 2013 homestay masih ade kosong tak,berapa harganya ya..

    Reply
  24. eylizar

    Waalaikumsalam,
    Masih ada kekosongan cik Amran Sila call/sms kami untuk mendapatkan harga terbaik:

    Sila lihat website saya untuk melihat senarai homestay kami:

    http://langkawihomestays.com

    017-4256796 LIZA

    TQ,
    eylizar
    eylizar recently posted..Percutian Bajet di Pulau LangkawiMy Profile

    Reply
  25. Halim

    Slm
    Ado kekosongan 6-7 Junr
    Rate?
    Better feri dari kperlis or kedAh

    Reply

  26. Wslm Cik Halim,
    Masih ada keksngan
    Kuala perlis dekat sikit 45minit only.

    please call/sms untuk pertanyaan : 017-4256796 LIZA

    tq,
    eylizar

    Reply
  27. IBRAHIM MAHAT

    saya bercadang nk ke langkawi 9 hingga 11 ogos 2013.. kami ingin tahu jika homestay puan ade lagi kekosongan pada hari tersebut.. kalau ade berapa harga untuk 3 hari 2 malam… berapa deposit dan pada siapa kami mahu hubungi..??

    Reply

    • Salam Cik Ibrahim,
      Masih ada kekosongan pada tarikh tersebut. sila call/sms kami untuk mendapatkan harga dan lain-lain pakej.

      017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar
      Eylizar recently posted..10 Best Langkawi Hotels To DealMy Profile

      Reply
  28. mustapa kamal

    masih ada kekosongan ke 2-4 dis 2013

    Reply
  29. amri

    salam…
    masih kosong lagi tak 29/12

    Reply
  30. LAN

    Salam…ade kekosongan tak 31/01/2014-02/02/2014

    Reply

  31. Utk bln 12/2014 dlm 26hb++ masuk ada kosong?
    Nak tanya homestay nie tepi pantai x?

    Reply

    • Salam Nor ariffah ariffin- masih ada kekosongan homestay berdekatan pantai..

      sila hubungi saya terus untuk pertanyaan Lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.Liza
      whatsapp: +60195640251

      tq,
      eylizar
      Eylizar recently posted..3 bedroom Sri Lagenda Service Apartment KuahMy Profile

      Reply
  32. Nor

    Assalamualaikum,

    Masih ada kekosongan pada 22-24 Dec 2014?

    Berapa harga semalam?

    T. kasih

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge