50 Comments

  1. mira

    are still available on 14th dec until 16th dec 2013?
    please reply as soon as possible.thankyou

    Reply

    • Hi, the rate is rm150 per nite and the date that you enquire is still available. If you want to make a booking, pls go to their fb page. Thanks!

      Reply
  2. mira

    how much per night?

    Reply
  3. nur ezatul ashilah zainudin

    saya nak booking pd 15dis2013 masih kosong tak?berapa 1 malam

    Reply

    • Salam, masih ada kekosongan pd tarikh tu. Utk berapa malam he? Semalam rm150 shj.

      Reply
  4. salina ithman

    Assalamualaikum,sy nk booking pada
    10.01.2014 hingga 15.01.2014.Masih kosong ke?

    Reply
  5. Rosli Abu Kasim

    Salam..untuk 21 & 22 Dec 2013 ada kosong tak? dan ada transport sekali tak untuk 12 pax

    Reply

    • Maaf encik. Tarikh tu sudah penuh

      Reply
  6. Mr Shah

    Saya memerlukan homestay untuk 3 malam. check in 24/12/2013, check out 27/12/2013. sila email saya beserta harga.

    Reply
  7. anuar

    no. fon pls

    Reply
  8. mimie

    salam..nk tye still available ke utk 3h 2 mlm..check in 17/1/14 and check out 19/1/14?

    Reply

    • Maaf, tarikh tu sudah penuh

      Reply
  9. hamidah

    Salam..unt tarikh 31,1& 2 Jan&Feb masuh ada kosong tak?

    Reply
    • Lina

      Masih terdapat kekosongan pd tarikh itu

      Reply
  10. siti noorbaya

    salam.
    nak tnya availability & rate pd 2/2/14 – 4/2/14.

    Reply
  11. Lina

    Maaf , tiada kekosongan pd tarikh itu

    Reply
  12. Sue

    Salam..

    Boleh check 31/5/2014 – 3/6/014 utk 4H/3M.

    Reply
  13. md azlin md azli

    Klu sy nk book untuk 22may sampai 25may 2014 ni ade kosong lagi x??

    Reply
  14. md azlin md azli

    sy nak book 22hb may sampai 25 may masih ade x?

    Reply

    • Masih ada kekosongan lagi pada tarikh tu. Encik bole contact khalik 0194714498 utk membuat tempahan

      Reply
  15. idayu

    rate utk 5 hari 4 malam pd 3 april-7 april 2014?masih ada kekosongan?

    Reply
    • Linad

      Maaf cik, pada tarikh itu rumah sudah penuh
      🙂

      Reply
  16. ROSUWATI

    rate utk 8 june hingga 9 june? ade kosong tak

    Reply
  17. muhammad ikhsan

    salam..selmat mlm..sya nk book pada trikh 9/6 shngga 12/6 msih boleh.??..klaw boleh call 0165470378 scpatnya..tq

    Reply
  18. mohd sidek bin kasim

    Assalamualaikum…pn lina…saya nk tanya tarikh 14.8.14 hingga 16.8.14 msh ada kosong lg tk?…harga rm150 smlm tu msh blh kurang tak lagi utk 2mlm…

    Reply

    • Waalaikummusalam encik..
      Masih kosong pada tarikh tu. Jika hendak booking, deposit 1 mlm diperlukan utk secure booking. Baki bayar masa check in berserta rm50 utk key deposit.
      Harga tetap sama yaitu rm150 semalam. Boleh contact en.khalik 0105073768 utk tempahan

      Reply
  19. Mohammad Sobri

    Ada availability x utk date 10-11/11/2014 (3D2N)?

    Reply

    • Maksud encik 10-12/11/2014 ke?
      Masih kosong. Boleh call saya 0105073768 khalik utk membuat tempahan atau pertanyaan

      Reply
  20. khalik

    Check in 10-12/11/14 ke?
    Masih ada kosong. Kalau nak booking call saya terus khalik 0194714498

    Reply
  21. khalik

    Check in 10-12/11/14 ke?
    Masih ada kosong. Kalau nak booking call saya terus khalik 0105073768

    Reply

  22. slm…ada kekosongan lg x utk tarikh 19/10/2014-21/10/2014.

    Reply

    • Wsalam en zam,
      Masih ada kosong lagi pada tarikh tu. Utk booking sila call saya khalik 0105073768

      Reply
  23. nur fahimah binti bakri

    Assalamualaikum. Still availble for 3&4 nov 2014? Plz reply..tq in advance.

    Reply

    • Masih ada.
      Sila call 0105073768 khalik utk tempahan
      check in 3 nov
      Check out 5 nov 2014
      3h2m kan?

      Reply
  24. Irene

    is this guesthouse available on 27-30/01/15?

    Reply
  25. nur syafika

    Salam. Pada tarikh 23/4 – 25/4 . masih ada kekosongan?

    Reply
  26. nur

    Salam,Nak ty utk 30.12-2.1.16 ad kosong x? N rate bpe? Klau ada pakej utk 9 org boleh share?

    Reply

    • Masih ada kekosongan pd tarikh itu. Kami cuma memyediakan rumah shj. Kereta dn pakej2 lain xde. Maaf ye

      Reply

  27. we want on 12, 13 and check out on 14/06/2015 avilable on this date……?

    Reply

    • Sorry, already full on that date

      Reply
  28. Anahayati

    Salam..14,15,16,17 dis2015..masih ade kekosongan ker?

    Reply
  29. Anahayati

    14,15,16,&17dis 2015..masih ade kekosongan ker..

    Reply
    • Fazlina

      Masih ada kekosongan pada tarikh tu. Harga semalam rm150 utk sebuah rumah 3bilik tiur, 2 bilik air. 2 hawa dingin di bilik tidur utama dan ke dua. Dan juga di ruang tamu. Porch muat utk 2 buah kereta dan dalam kawasan berpagar. Terletak di kg nyior chabang, padang matsirat.
      Contqct khalik 0194714498 utk tempahan

      Reply

    • Masih ada kekosongan pada tarikh itu. Harga rm150 semalam sahaja. De’ Nyior Guesthouse, Langkawi. sebuah rumah 3bilik tiur, 2 bilik air. 2 hawa dingin di bilik tidur utama dan ke dua. Dan juga di ruang tamu. Porch muat utk 2 buah kereta dan dalam kawasan berpagar. Terletak di kg nyior chabang, padang matsirat.

      Contact khalik 0194714498 utk tempahan

      Reply
  30. Ilyani

    Salam , nak tahu kekosongan pada 11-14/11/15 masih ada ?

    Reply

    • Masih ada kekosongan. Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan ,boleh call/wasap 0194714498 khalik

      Reply
  31. arfamohd

    salam nak tanya homestay masih ada kekosong x utk tarikh 11/12/15-13/12/15 dan tarikh ni 25/12/15-27/12/15

    Reply

  32. Assalamualaikum.. saya nak tanya tarikh 15/3/2016 hingga 18/3/2016 masih ada kosong lagi tak untuk 5 orang?

    Reply
  33. Mohd Nasharudin

    Check-in 11/9/16 dan check-out 14/9/16 ade? Berapa kos?

    Reply
  34. Zamri

    Salam.. Untuk 28/1 sampai 30/1 ada kekosongan tak

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge