161 Comments

  1. enelia

    berape harga untuk 3h2m pd 23,24 dan 25 hb 11…

    Reply
    • Amelia

      3h 2m utk tarikh tersebut RM500, boleh cntct terus saya di talian 0125951093

      Reply
      • Amelia

        Maaf, tarikh tersebut br shj penuh.

        Reply
      • Misteriousgurlz

        klu sy nk stay 3H 2M pd tarikh 19,20 & 21/4/2013 ni ada lg ksong x? klu ada, bpe harga?

        Reply
    • khairul

      berapa harga 3h2m pd 3,4 dan 5/3/13?

      Reply
  2. NissaAkmal

    Berapa harga utk 17,18 & 19 November 2012 (Sabtu – Isnin)?

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      utk 3 hr 2 mlm d musim cuti sekolah, 1mlm adalah rm250.sila hubungi atau sms 012-5951093 utk pertanyaan lanjut.terima kasih.

      Reply
    • BlueAisy Homestay

      untuk tarikh tersebut semalam rm250, jd kalau 3h 2mlm rm500..sila hbgi saya di 0125951093 untuk maklumat lanjut..terima kasih

      Reply
  3. Hashim Yaacb

    Berapa harga untuk 2 malam pada 5-6 Oktober 2012. Kami 6 dewasa dan 3 anak kecil. Tq

    Reply
  4. Hashim Yaacb

    Berapa harga untuk 2 hari 5-6 Oktober 2012. Kami 6 dewasa dan 3 kana-kanak kecil. tq

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      Maaf en. Hashim, utk tarikh tu kami dah penuh, terima kasih.

      Reply
  5. ismawi

    bercadang nak stay 3hari 2 mlm…bermula 10hb dan chckout 12hb nov.2012..baper ye..

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      10hb dah mula cuti sekolah, so rate utk cuti sekolah rm250 semalam. jadi 2 mlm rm500.

      Reply
  6. effa

    saya ingin menginap pada 15/4/13 – 18/4/13.msih terdpt kekosongan & brapa harganya

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      masih lg kosong untuk tarikh tu
      15-18/4/2012 maknanya 4hari 3 malam,
      kalo ikut pakej yang kami ada harga rm390 utk 4hari 3malam (jimat rm60)
      kalau nak tempah boleh terus hubungi kami di 0124600128(hasrul) 0125951093(amelia)
      terima kasih

      Reply
  7. Asmawi

    Kalau nk booking utk next year bleh ke? 21-23/5/2013? 3H 2M..Sy nk tanya juga,ada pakej utk pengangkutan dr airport dan ke airport x dan sewa kereta?

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      boleh.pengangkutan boleh d uruskan, beri nama/jenis kenderaan. kalau encik dtg dr airport, kenderaan sewa akan d hantar ke airport.pemulangan juga d airport. untuk maklumtat lanjut, hubungi kami.

      Reply
  8. SUDHA

    untuk 3 hari 2 malam untuk 9 orang dewasa

    tarikh 01 march ~ 3 march 2013.

    berapa harga & macam mana booking

    Reply
  9. BlueAisy Homestay

    1 march hingga 3 march 2013
    harga rm180 semalam,3 hari 2 malam rm360
    nak booking bayar rm160, lagi rm200 bayar masa checkin nanti
    maybank(amelia baizatul raiha bt baharuddin) 163019479672
    cimb (amelia baizatul raiha bt baharuddin)
    08021270453521
    jika bayaran sudah di buat, sila maklumkan kepada kami,
    terima kasih.

    Reply
  10. farhan

    Berapa rate untuk 28hb Sept 12 (2D1N) ?..still available?

    Reply
  11. ainamardia

    kalau saya nak booking pada tarikh 22 sampai 24 aribulan 12 tahun ni..adaa lagi x kekosongan…harg bape..mksh..

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      unit kami dah penuh utk tarikh tue..tapi masih ada 1 lagi unit yg masih kosong..sila hubungi 012-4353552 (Suhana)
      terima kasih

      Reply
  12. syah

    tarikh 13-16 november 2012
    (4h 3m)
    still availble tak?
    kalo kosong….i nak booking

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      Maaf syah, utk tarikh tu dah penuh.
      Terima kasih.

      Reply
  13. nurasyikin

    kalo saya nk book pada tarikh 21-23 / 12/2012, masih ade kekosongan?
    harga utk house unit brp 3h2m?
    kami memerlukan 4buah rumah

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      Maaf,21-23/12/2012 dah penuh.
      Terima kasih.

      Reply
  14. zuleah

    Sy nak buat tempahan pd 15/11/12 dan check out pada 16/11/12. Ada kosong lagi ke?

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      Maaf, terikh tu dah penuh,
      terima kasih.

      Reply
  15. Malini

    Masih ade kosong dari 14/11/2012-17/11/2012?

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      Maaf, tarikh tersebut dah penuh,
      terima kasih.

      Reply
  16. BlueAisy Homestay

    Maaf, tarikh tu dah penuh,
    terima kasih.

    Reply
  17. BlueAisy Homestay

    PEMBETULAN UTK RATE:

    Rate

    Monday to Thursday = RM150 / night
    Friday to Sunday = RM180 / night
    School Holiday = RM250 / night

    Budget Package
    3 days 2 night = RM280
    4 days 3 night = RM390
    * not for Friday to Sunday and School Holiday

    Reply
    • laila

      assalam..homestay utk 28/6/17- 30/6/17 masih ad yg available ke

      Reply
  18. fifi

    5/11/12-8/11/2012-3 hr 2 mlm ada lg x?

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      Dah penuh la..terima kasih..

      Reply
  19. caca

    untuk 3 hr 2 malam cek-in 10 nov cek out 12 nov berape harge??

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      Maaf caca, tarikh tersebut dah penuh,
      terima kasih.

      Reply
  20. saharizan mohd kawi

    Tempahan bilik 2 unit apartment 4 bilik

    Tarikh masauk: 22/12/12 (Sabtu)
    Tarikh keluar: 24/12/12 (Isnin)

    Harap maklumbalas tel: 01999213490/092661415

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      Harap maaf, tarikh tersebut dah penuh.

      Reply
  21. Osmi

    Ini bertanya tarikh 14 sehingga 16/12 ada kekosongan lagi tak.

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      Yer, masih kosong lg, terus hubungi kami untuk maklumat lanjut, terima kasih.

      Reply
  22. damia

    Slm utk 2-4 nov msh kosong x, tq?

    Reply
  23. BlueAisy Homestay

    Tempahan untuk bulan November masih dibuka bagi tarikh seperti berikut:
    7,8,22,23,27 dan 28 November 2012
    Cepat!!sementara masih kosong..

    Reply
  24. hunny

    sis,date 7,8,9 dis ni available ke?klu bole skali dgn transport jnis mpv.tq

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      Maaf, tarikh tu dah penuh la.

      Reply
  25. Sue Abd Halim

    Salam,
    23-25/12/2012 (2 malam) ada kosong tak?
    TQ.

    Reply
  26. Mohd Fikri

    nak tempat untuk 6 org 2 family, check in 11.01.13 dan c/out14.01.13

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      ok, kira 4 hari 3 malam, termasuk cuti hjg mggu rm500. bankin separuh untuk kita confirm tarikh, terima kasih.

      Reply
      • Mohd Fikri

        bagi detail akaun utk bank in. kalau nak dapatkan perkhidmatan sewa kereta yg boleh accomodate 6 org dewasa blh tlg tak ? anyway unit tu kira jadilah

        Reply
        • BlueAisy Homestay

          08021270280528 cimb (hasrul hasri bin mat saad) / 163019479672 MBB (amelia baizatul raiha bt baharuddin) Rm250, jika dah bankin tlg maklum. untuk kereta sewa 0134399299 (Amy), ok terima kasih.

          Reply
  27. rose

    salam .. 14 – 18 dis ada kosong x?

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      wslm, tarikh tersebut dah penuh. terima kasih.

      Reply
  28. Mohmad Nasir Bin Hassan

    Nak tanya pakej 3hari 2malam berapa harga dan tarikh 14.11.2012 hingga 16.11.2012 ada kosong tak.

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      maaf penuh utk tarikh tersebut.tQ

      Reply
  29. Hamidah Binti Othman

    brp harga 2 hari 1mlm tarikh 9/02/2013- 10/02/2013
    4 dewasa , 3kanak2 , untuk 1 unit

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      rm250 sbb cuti sekolah..

      Reply
  30. zainal

    12,13 nov 2012 ada lagi?

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      maaf penuh utk tarikh tersebut..tQ

      Reply
  31. mior

    3 hari 2 mlm date 19/11 to 21/11
    rm bape?

    Reply
  32. mior

    3 hari 2 mlm 19 to 21/11 available tak?
    bape rm?

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      maaf penuh utk tarikh yg diminta..tQ

      Reply
  33. HAFIZ

    Assalamualaikum , saya nak booking untuk 17 November 2012 shj
    apa perlu saya buat

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      maaf, penuh utk 17hb..kalau 18hb, insyaAllah boleh tlg cari kan..

      Reply
  34. EN SUHAIMI BIN A'ZAN

    Saya Nak Tnya ada tak no contact untuk sewa kenderaan MPV

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      emi- 0134399299 atau rizam – 0164434159/0196085118

      Reply
  35. rosma

    19-21hb dec 2012, stil available?

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      maaf, dah penuh.tQ

      Reply
  36. Zila

    3d2n 30/11-2/12..still available lg?ade pakej utk sewa kereta 1x tak?

    Reply
    • BlueAisy Homestay

      sorry, x available..utk kreta sewa, call emi-0134399299.

      Reply
  37. soleha bt osman

    booking pada 2 hingga 4/12/2012 berapa harga?

    Reply
  38. ANIS

    chek in 6hb chek out 7hb.. ada kosong lg x?

    Reply
  39. Vivian

    Is there any unit available on 29/1/2013 to 31/1/2013??

    Reply
  40. mazwin

    boleh bg quotation package utk 5D 4N utk 5 org pd 5/2/2013-9/2/2013 package + kereta sewa

    Reply
  41. zack

    akak, 3 hari 2 malam from 10 Dec to 12 Dec…adakah sudah penuh…kalu penuh utk minggu tuu bila yg available..

    tq

    Reply
  42. nurul asyikin

    Nak tanya 12-13hb desember ada kosong dak? Brp rm utk bilik,ada diskaun dak

    Reply
    • nurul asyikin

      utk 1 rumah brp rm

      Reply
      • nurul asyikin

        Ada pakej dgn kereta/van sewa dak

        Reply
  43. wan rosli

    nak tanya 6/3 hingga 9/3/13 ada kosong x,
    berapa rm?

    Reply
  44. PARAMES

    hi,i’m parames frm kuala lumpur i would like to booked your homestay on 24/3/2013 until 27/3/2013.how much it will cost,pls let me know.we are around 8adult and 1 child,do u provide extra bed?

    tq
    parames raj

    Reply
  45. wan rosli

    assalamualaikum…..
    saya wan rosli yang nak booking 6-9/3/2012 tu….
    kereta sewa dari airport 7 petang…. tp balik di jeti tengah hari….
    vios berapa…. ?
    avanza berapa …. ?

    Reply
  46. safuan bin karto

    Ingin menempah bilik 1 unit 2 bilik

    Check in 29/1/13 (Selasa)
    Check out 31/1/13 (Khamis)
    Bil: 5 dewasa 1 kanak-kanak

    Berapa harganya?

    Reply
    • safuan bin karto

      Tempahan bilik: Budget pakej 3 hari 2 malam RM280.00

      Tarikh masuk: 29/1/13 (Selasa)
      Tarikh keluar:31/1/13 Khamis)

      Harap mendapat maklum balas

      TK

      Reply

  47. nk tny..utk bln 1 2013 1 mlm brape ye..sbb xde cuti skolah kn..klu 2 mlm brape..

    Reply
  48. shuhada

    salam…saya shuhada, boleh saya tahu masih ada lagi kekosongan untuk 29 & 30 jan 2013 x?

    berapa untuk 2 hari 1 malam?

    Reply
  49. NURINA

    nak tanya 25-27 januari 2013 @ 8-10 febuari 2013 ada kosong x?

    Reply
  50. diana saad

    tarikh 1-3 march 2013 harga penginapan brape and ada kosong lg x?

    Reply
  51. affa fandi

    salam..brp harga kalu 29/1/2013(selasa)-31/1/2013(khamis)..tq

    Reply
  52. Mohd

    Salam..

    Saya nak tempah untuk Budget Package

    4 days 3 night = RM390

    Check in : 18/2/2013
    Check Out : 21/2/2013

    Harap mendapat maklumbalas dengan email semula kepada saya.

    TK

    Reply
  53. Selvan.R

    Check in 23/12/2012
    Check out 25/12/2012
    Perlukan 3 atau 4 bilik apartment ataupun seperti yang anda akan syorkan.

    Reply
  54. myra

    salam..ad kekosongan tk utk tarikh 10-13/2/2013..
    ad swimming pool??
    rate??

    Reply
  55. bohari yaacob

    Assalamualaikum,
    Saya satu famili..6 org..semua dewasa..11-15/2/2013
    Ada kosong..berapa rate?..
    Jazakallah
    Bohari

    Reply
  56. diela

    salam, sy nk tanya untuk 24 dan 25 januari ada kosong x?
    bape rate nyer?
    satu malam rate bape?

    Reply
  57. syahadah

    salam, nak tanya trkh dr 8/3/2013-10/3/2013(jumaat-ahad) dh ada orang book x?? untuk kurg dr 10 orang??rate?? lepas2 ad provide transport x??brape RM if kteorang ambil alza???

    Reply
  58. Musa b Md Tahir

    Saya pengerusi Kelab Guru, SMK Senggarang, Batu Pahat, Johor, ahli 44 orang. Check in 25/3/2013 (Isnin), check out 27/3/2013 (Rabu). Harap dapat email atau hubungi saya untuk tujuan package penginapan, kenderaan dan sebut harga. mushjtahir@yahoo.com/0197412571

    Reply
  59. Norliyana

    Salam, saya nk booking 2 apartment, 17-20 September 2013. available tak?

    Reply
  60. Diba

    Salam… kalau nak 2 rumah untuk 3 hari 2 mlm (Khamis-jumaat) untuk bulan 2 boleh dapat berapa harga?
    Untuk pelajar …

    Reply
  61. norazlina

    check price untuk 2 & 3hb feb..2 malam brp…

    Reply
  62. blueaisy homestay

    kami masih kosong pada 24-26 jan 2013..last minute cancel..tQ.

    Reply
  63. blueaisy homestay

    budget package hanya utk 2012 shj..tQ

    Reply
  64. taskan

    salam.saya ingin membawa keluarga bercuti pada 27-29 Mei 2013.Ada kekosongan,berapa kos sewanya dan sewa kereta?

    Reply
  65. ziana_gee

    saya nak tanya date untuk 06-03-2013 hingga 09-03-2013 ade kosong tak? and than berape RM untuk 3 malam tu?

    Reply

  66. 29.3 13 ada kosong tak

    Reply
  67. suzzana salehan

    salam, sy nk tanye ade lg kekosongan dr 28/02/2013(check-in mlm around 11pm) – 04/03/2013 (check-out mlm around 9pm)ade x?

    Reply
  68. wan dalilah

    nk tnye 24,25hb 5.de kekosongan lg x.bape rm semua?bg mklumat dgn detail.

    Reply
  69. Mieya

    untuk 1 hingga 4 jan 14 available x?
    brape ye?

    Reply
  70. SHANTHI

    berapa harga 16-20/7/2013 ?
    boleh accommodate berapa org dlm sebuah rumah ?
    cooking allowed ke?

    Reply
  71. aisyah

    Salam. Utk 24.5.2013 hingga 27.5.2013 ada kekosongan tak.

    Reply
  72. azurani

    salam, dalam bulan 5 weekend ada kosong tak?
    nak tido semalam jer. sabtu pagi sampai petang ahad.
    berapa orang boleh stay dalam 1 rumah?

    Reply
  73. azurani

    bulan 5 11/5-12/5…ada kosong lagi tak?

    Reply
  74. zuhairi

    Salam tuan rumah..

    Tumpang tanya..untuk 22/04 ngan 23/04 check out 24hb dew kosong lg x?
    terima kasih

    Reply

  75. salam tarikh 30 mei – 1 jun 2013 ada kekosongan ka? dan berapa harga ya ( 3 hari 2 malam )mohon penjelasan dari pihak tuan/puan.

    Reply
  76. eija

    Dear lau nak sewa pada 27/28/29 6 bpe rm ye..tmmasuk dlm package 3day 1nite ke

    Reply
  77. min

    15 to 17 jun, ada kosong tak?

    Reply

  78. Assalam…

    27/06/2013 untuk 1 malam ada kekosongan tak..
    mohd irham recently posted..Mawaddah HomestayMy Profile

    Reply
  79. suehazri

    Salam nak tanye, untuk tarikh 28 ,29 & 30/10 / 2013 ada kosong lagi tak… Rm brape ya

    Lagi 1 kalau saya check in lambat n nak check out lambat kena cas tambahan x…???

    Reply
  80. ayurahim

    untuk 3hari 2mlm pada tarikh 19-21october 2013 berapa???

    Reply
  81. Sahir

    salam.sy nk tau jumlah utk 4hari 3mlm (16 – 19 Jan 2013).10 dewasa 7 kanak2

    Reply
  82. Bri

    Saya nk tempah utk harini dan esk masih ada kosong tak

    Reply
  83. aisyah

    assalamualaikum…
    nk tanya… 3h 2m (4/4/14 ~ 7/4/14) ade kosong lagi x n brape price rate.. thanks

    Reply

  84. ada kosong tak 6 dan 7 dis? 3h2m..katil semua double ke?

    Reply
  85. waida

    salam…sis
    17-20 dis 2013 masih available x??
    kira berapa ye per night

    Reply
  86. Faizal

    Ada kekosongan lagi tak utk 8 /12 check in – 11/12 checkout…?Need to book kereta boleh arrange?

    Reply
  87. Faizal

    check in 8/12 dan checkout 11/12/13 masih available?
    Boleh arrange sewa kereta brp rate/day?

    Reply
  88. Amirul

    salam..ntuk tarikh 20hb-22hb november 2013 ni masih ada kekosongan x..n brapa unit..klu ada 3unit cantik gak

    Reply
  89. salina

    Sy nak tanya kalau sy nak bermalam utk 3hari 2 mlm iaitu 23,24 dan 25/12/2013 nibrapa harga ye?

    Reply
  90. fina

    saya nak tanya homestay ni pakai lif or tangga sebab ayah saya oku

    Reply
  91. Muhamad Isa

    14/12 masih ada lg ke

    Reply
  92. samsidah

    1&2 feb ada kosong tak?

    Reply
  93. Norhayati Sidek

    3hari 2mlm untuk 08/07/2014 – 10/07/2014 masih available ? berapa harga ?

    Reply
  94. SITI NOORBAYA

    Salam,

    Nak tanya availability & rate unt 2/2/14 – 4/2/14
    2 malam.

    Reply
  95. LAN

    Salam…nk tanya ade kekosongan tak 31/01/14-02/02/14

    Reply
  96. Md akhir Family

    Salam sya nak tnya, still availbe x 31 jan – 1 feb. stu mlam je. tq 🙂

    Reply
  97. yana

    Salam…ada kekosongan lg x utk 3hari 2mlm 28/2/14-2/3/14…berapa kosnya

    Reply

  98. salam, nk tnye utk 4/3 – 7/3/14 msih ada kosong lagi tak..brape total nye ea..ada sewa kereta skali x..

    Reply

  99. as salam….

    Saya ini bertanya tentang harga utk satu malam & apa maksud packeg budget utk 3 malam RM250…saya akan ke langkawi pada tarikh 21.06.2014-24.06.2014 (sabtu hingga selas), ada kosong x pada tarikh tersebut…terima kasih.

    Reply
  100. idayu

    nak tanya 3-7april 2014 ada lagik x n berapa harga?

    Reply
  101. Umm Mohamad

    Assalam

    If saya nak book on 19/6-21/6, masih ada kosong and brp harga ya.

    Jazakallahu khair

    Reply
  102. Leow

    Any vacancy for 26 to 28 july 2014? for 6 adults and 1 kid? thank you
    contact 0174222532

    Reply
  103. rokiah

    As salam….sy n

    Nak tanya..utk 23 hingga 25 Oktober, masih kosong lagi tak?

    Reply
  104. hairul

    16.11 – 20.11 still ada kosong tak?
    harga?

    Reply
  105. syafiqah

    salam..hrga tok 6 adults..3H2M+avanza pd 12/1/2015-14/1/2015..hrp rply

    Reply
  106. Norliza

    Salam,
    Nak tanya, 19-21/12/2014 available x?

    Reply
  107. Ho Zhen Hong

    18/1/15 night to 22/1/15 noon
    what is the price rate?

    Reply
  108. Ho Zhen Hong

    18/1/15 night to 22/1/15 noon + avanza
    what is the price rate?

    Reply
  109. Abdul Rahim

    Assalam…
    Saya cuba call tapi hp off mode…nak tanya tarikh 3/2/2015 hingga 6/2/2015 masih kosong lagi tak?…kalau ada sy nak terus confirm…

    Reply
  110. rohana abas

    saya nak call no. mana..saya ada warga emas…nak sewa 3 bedroom apt. tarikh 19/2 hingga 21/2. ada lg kosong tak

    Reply
  111. ayiera

    tuk awal bulan april ade kosong x?

    Reply
  112. ayiera

    3d2n

    Reply
  113. amalina

    Berapa cas utk 3hari 2 malam pd tarikh 10-12april 2015

    Reply
  114. nur syafika

    salam. masih ada kekosongan utk 2 homestay?
    sy memerlukan satu homestay 3 bilik pada tarikh 23/4 -25/04?

    Reply

  115. Bape rm utk 4h3m…pd 27, 28, 29 n 30/4/2015

    Reply

  116. Hi,

    Still available from 18~21 June 2015? 7 pax. How much

    Reply
  117. halimah

    Saya nak booking pada tarikh 19hb-22hb Julai 2015.(4 hari3 mlm) masih kosong ke? Berapa harganya?. ada keta sewa x? exora @innova auto?

    Reply
  118. zamri

    Saya nak booking 6.6.2015 hingga 9.6.2015 , 5 dewasa 4 kid berapa harga semalam?

    Reply
  119. blueaisy homestay

    Harga blueaisy homestay 2015:

    Hari biasa: rm150/malam
    Cuti sekolah/umum: rm250/malam
    *waktu check in:selepas 2ptg
    Waktu check out: sebelum 12 tengahari
    **semua harga pakej telah ditamatkan

    Reply
  120. aiman

    nak taye tarikh 23-24 Julai 2015 (1 malam) available tak? Harga berape yerr?

    TQ

    Reply
  121. Leyya

    Salam. Homestay nie sekali dengan kereta sewa tak

    Reply
  122. Jackel

    I’m Chinese can I rent on 1,2,3 October for 3 day 2 night ?

    Reply
  123. Zaffira

    Salam saya nak tanya kaalu untuk 22/4/16-25/4/16 masih available tak ? Dan berapa harga ye ?

    Reply
  124. Ada

    untuk 3 hari 2 malam untuk 10 orang dewasa
    tarikh 23 april ~ 25 april 2016
    berapa hrga klo include kereta

    Reply
  125. Jauhar Nadia

    kalau saya nak sewa sebulam 25nov-24dec 2016, bole sebut harga tak? call saya 012-6862470 nadia

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge