Azara Condo Stay
Azara Condo Stay

We provide accommodation for Muslim who visit to Langkawi. Azara Condo Stay located not far from popular spot in Langkawi such as Haji Ismail Group shopping complex, Kuah Jetty, Eagle Square and many more.

FacilityRateLocationContactWebsite

Facility

  • 3 Bedrooms and 2 bathrooms
  • Fully Air Conditioned
  • Cooking Utensils
  • Water Heater
  • Towel is provided.
  • Public swimming pool located nearby homestay.

Rate
Normal Day : RM 150/night
School Holiday :  RM 300/night

Address
Seri Lagenda Apartment,
Jalan Seri Lagenda,
07000 Kuah,
Langkawi

Contact

Name : Saiful / Aza
Tel : 013-2620987

  • Fill in this box


http://www.azaracondostay.com

Map

Guest Review & Feedback

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Langkawi Homestay
Average rating:  
 1 reviews
by shaiful hazry on Langkawi Homestay
very comfortable

Selesa cantik dan memuaskan..

Pakej penginapan dan Kenderaan sewa dgn harga berpatutan dan mampu milik. .

Layanan sungguh mesra serta bnyk membantu dlm aktiviti di langkawi spt island hopping n snorkeling pulau payar

88 thoughts on “Azara Condo Stay

    1. Assalamualaikum///
      untuk makluman Pakej percutian di Langkawi bg Azara’s Condostay
      tarikh yg available untuk bulan Januari

      6-10 Jan
      14-16 Jan
      19-26 Jan

  1. as salam…

    nak Tanya untuk tarikh 21.6.2014-24.06.2014 masih ada kosong lagi x…saya nak tahu jugak berapa harga pada tarikh tersebut…terima kasih.

  2. Dear Azara Condo,

    Wld like to enquire on 01 – 04/05/2014 is there any vacancy? What is the cost? And is there any car/van rental provided? What is the rate? Tq.

  3. salam.

    mohon semak kekosongan pada tarikh 24/5/2014. jika ada, saya berminat untuk buat tempahan pada tarikh tersebut untuk 1 malam sahaja. mohon berikan caj untuk satu malam. juga memerlukan kenderaan untuk 9 orang. samada 2 kereta atau 1 van.
    terima kasih. – mohd sangir –

    1. in syaa Allah ada lg kekosongan untuk tarikh tu. .hubungi atau wassap kami di talian 013-2620987 untuk tempahan penginapan dan kenderaan di Langkawi nnt

  4. Assalam,

    Minggu depan 3/6 ~ 7/6 ,jika masih ada kekosongan untuk salah satu hari tu ,saya ingin booking.

    Shafandi
    0196581901

    1. in syaa Allah ada lg kekosongan untuk tarikh tu. .hubungi atau wassap kami di talian 013-2620987 untuk tempahan penginapan dan kenderaan di Langkawi

  5. AsSallam.
    Saya dan keluarga (5 org) berhajat nak bercuti ke Langkawi. Harap dapat menginap di Azara Condo Stay pada 20-23hb November 2014.

    Sila maklumkan berapa sewa kediaman dan sewa van (Nissan Vennet atau seumpamanya) utk tempoh yg dimaksudkan (4D3N.

    Saya boleh dihubungi di HP : 012-3147090.

  6. Saya rancang nak pergi bercuti pada 3 hingga 6 Disember 2014.

    Kalau boleh saya nak tempat penginapan yang ada swimming pool.

    Boleh bagi quotation untuk 17 orang dewasa dan 5 kanak2 (umur 4 bulan hingga 3 tahun).
    Quotation termasuk:
    1) Penginapan
    2) Pengangkutan
    3) Aktiviti mcm island hopping , Mangrove

    Boleh e-mail kat sha_june@yahoo.com
    tel : 011 – 2321 8432 (Ima)

    Terima kasih

    1. cik boleh wassap ke 0132620987 untuk tempahan dan pertanyaan mengenai pakej yang ditawarkan oleh pihak kami . . terima kasih atas sokongan dan kerjasama yang diberikan kepada kami cik .

  7. Saya nak booking pada tarikh 19hb-22hb Julai 2015.(4 hari3 mlm) masih kosong ke? bagi 6 org dewasa 2 kanak2. ada keta sewa x? exora @innova auto?

  8. Nak ty dari 6.6.2015 hingga 9.6.2015 masih available k, berapa harga semalam, kalau sekali dgn MPV avanza berapa pulak semalam?

    1. Assalamualaikum cik..
      insyaaAllah ada lagi kekosongan utk tarikh tu..
      semalam dari rm250…
      hubungi 0132620987 utk tempahan

  9. Assalam,

    23/11-26/11 (4d/3n), masih ada?
    perlu 4 homestay
    prefer ada transport dan swimming pool
    hrp dpt bagi rate dan pengesahan

    tkasih
    Azli
    Kuantan
    019-9115283

  10. Slm,kami perlukan apartment atau homestay pd tarikh 2/3/4 Jun 2016 pakej 3 hari 2 malam.kami seramai 16 org iaitu dewasa 12 org dan kanak-kanak 4 org(termasuk baby 1 thn)kami perlukan apartment atau homestay yg selesa dan kemudahan yg lengkap.kami jg perlukan sebuah van,dan pakej island hopping.ada tak kekosongan pd tarikh tersebut dan brp harga utk pakej tersebut?diharap cik/encik boleh beri harga murah dan berpatutan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.