88 Comments

  1. ahmad syakir

    Assalamualaikum….nak Tanya, utk 15,16,17 Disember 2013 masih Ada kosong x? Berapa harga?

    Reply
  2. Iffah

    Mohon confirm availability 26/01/2014-29/01/2014. 4D/3N.
    Thanks!

    Reply
  3. nur diyana

    available lg tak utk 15/04/14-18/04/14? 4D 3N! THANK YOU 🙂

    Reply
  4. yusnizah

    31 jan – 2 feb 2014

    Reply
  5. jazlia

    ada kosong x pada 14/1/14 – 16/1/14.tq untuk 8orang

    Reply

  6. 14-16 January masih ada kekosongan untuk tempahan hubungi kami segera 0132620987

    Reply
  7. Harlinda Hasnan

    Ada kekosongan x pada 21/3/2014-23/3/2014.

    Reply

    • in syaa Allah ada lg kekosongan. .untuk tempahan call 0132620987

      Reply
    • basri bin mansor

      1 mei malam ada kosong tak

      Reply

  8. Ada kosong tak untuk 17/01/2014 to 19/01/2014

    Reply

    • Assalamualaikum///
      untuk makluman Pakej percutian di Langkawi bg Azara’s Condostay
      tarikh yg available untuk bulan Januari

      6-10 Jan
      14-16 Jan
      19-26 Jan

      Reply

  9. harga brpa pada 17 jan 2014 to 19 jan 2014 ?

    Reply
  10. syamirah

    Ada kekosongan tak untuk 27/03/2014-30/03/2014?

    Reply

    • kekosongan yang ada pada 28.3 sehingga 30.3

      Reply
  11. SITI NOORBAYA

    Salam,

    Nak tanya availability & rate unt 2/2/14 – 4/2/14
    2 malam.

    Reply
  12. farish

    Assalam, ada kekosongan lagi tak untuk 16-18 May 2014.

    Reply

  13. insyaallah ada lg

    Reply
  14. yana

    Salam…ada kekosongan lg x ut 3hari 2mlm 28/2/14-2/3/14…berapa kosnya

    Reply

    • call 0132620987

      Reply

  15. salam..
    masih ada kekosongan x pada 25/2/14-28/2/14 ni?
    berapa kos untuk 4h3m ni?
    tq…

    Reply
  16. zurinah

    assalam.. nak tanya untuk 3hari 2malam start 5 june avaiable x? btw, ada provide transport untuk 5 org.. TQ

    Reply
    • aza

      hubungi kami di talian 013-2620987 untuk tempahan

      Reply

  17. 16hb March -19hb March 2014 ade kekosongan tak?4h 3 m berapa anggaran?

    Reply
    • aza

      hubungi kami untuk tempahan di 0132620987

      Reply
  18. NURUL KHALIL ARIFFIN

    Salam.. nak tya pada 8-10 mac ni ada kekosongan x? brape ye tuk 2mlm?

    Reply

  19. as salam…

    nak Tanya untuk tarikh 21.6.2014-24.06.2014 masih ada kosong lagi x…saya nak tahu jugak berapa harga pada tarikh tersebut…terima kasih.

    Reply

    • in syaa Allah ada lg kekosongan. .hubungi kami di talian 013-2620987 untuk tempahan

      Reply

    • call or wassap 0132620987 utk maklumat lanjut mengenai pakej menarik

      Reply
  20. Tarmizi S

    Dear Azara Condo,

    Wld like to enquire on 01 – 04/05/2014 is there any vacancy? What is the cost? And is there any car/van rental provided? What is the rate? Tq.

    Reply

    • in syaa Allah ada lg kekosongan. .hubungi kami di talian 013-2620987 untuk tempahan

      Reply
  21. mohd sangir

    salam.

    mohon semak kekosongan pada tarikh 24/5/2014. jika ada, saya berminat untuk buat tempahan pada tarikh tersebut untuk 1 malam sahaja. mohon berikan caj untuk satu malam. juga memerlukan kenderaan untuk 9 orang. samada 2 kereta atau 1 van.
    terima kasih. – mohd sangir –

    Reply
  22. anne

    hi masih available x on 09 oct to 11 oct 14?

    Reply
    • Azara's Condostay

      in syaa Allah ada lg kekosongan untuk tarikh tu. .hubungi atau wassap kami di talian 013-2620987 untuk tempahan penginapan dan kenderaan di Langkawi nnt

      Reply
  23. Shafandi

    Assalam,

    Minggu depan 3/6 ~ 7/6 ,jika masih ada kekosongan untuk salah satu hari tu ,saya ingin booking.

    Shafandi
    0196581901

    Reply
  24. Leow

    Any vacancy for 26 to 28 july 2014? for 6 adults and 1 kid? thank you
    contact 0174222532

    Reply
  25. nana

    bg sy harga 3 hari 1 mlm beserta knderaan mpv pada 26-28 sept 2014

    Reply
    • Azara's Condostay

      in syaa Allah ada lg kekosongan untuk tarikh tu. .hubungi atau wassap kami di talian 013-2620987 untuk tempahan penginapan dan kenderaan di Langkawi

      Reply
  26. ZAILANI OTHMAN

    AsSallam.
    Saya dan keluarga (5 org) berhajat nak bercuti ke Langkawi. Harap dapat menginap di Azara Condo Stay pada 20-23hb November 2014.

    Sila maklumkan berapa sewa kediaman dan sewa van (Nissan Vennet atau seumpamanya) utk tempoh yg dimaksudkan (4D3N.

    Saya boleh dihubungi di HP : 012-3147090.

    Reply
  27. nurul

    Salaam..Boleh Senaraikn bulan Oct yg masih kosong

    Reply
    • Azara's Condostay

      puan boleh wassap 0132620987 utk maklumat lanjut mengenai pakej menarik penginapan dan kenderaan di Langkawi

      Reply
  28. imah

    Saya rancang nak pergi bercuti pada 3 hingga 6 Disember 2014.

    Kalau boleh saya nak tempat penginapan yang ada swimming pool.

    Boleh bagi quotation untuk 17 orang dewasa dan 5 kanak2 (umur 4 bulan hingga 3 tahun).
    Quotation termasuk:
    1) Penginapan
    2) Pengangkutan
    3) Aktiviti mcm island hopping , Mangrove

    Boleh e-mail kat sha_june@yahoo.com
    tel : 011 – 2321 8432 (Ima)

    Terima kasih

    Reply

    • in syaa Allah ada lagi kekosongan untuk tarikh tu cik

      Reply
  29. Noraidah@ Eda

    Saya nak guna 07/11/2014 – 11/11/2014 untuk 3bedroom.Boleh tak reply saya urgently.

    Reply
  30. Noraidah@ Eda

    Tolong email saya supaya saya dapat buat booking dan pembayaran.

    Noraidah @ Eda
    edamanjot@gmail.com

    (Serious booker)

    Reply
  31. zuhra

    masih avai x 29-31 jan 2015 utk 3h 2m? dan brapa ye

    Reply
    • aza

      tuan boleh wassap ke 0132620987 untuk tempahan dan pertanyaan lanjut mengenai pakej yang ditawarkan oleh pihak kami

      Reply
  32. zainuri

    ada kosong 16,17/12/2014 berapa, terus tempah

    Reply
  33. Ramlan Saadon

    Salam
    Masih ada kosong untuk 6 orang pada 17/Mar hingga 20/Mar 15.
    Berapa harganya?

    Reply
    • aza

      Maaf tuan dah fully booked tuan

      Reply
  34. fara

    Salam..utk 19.2.15-22.2.15
    5ari 4mlm..de kosg x

    Reply
  35. rohana abas

    19/2-21/2 ada kosong lg tak…3 bedroom tak nak ada tangga. ada lift ok. reply saya secepat mungkin

    Reply
    • aza

      Sorry . cny dah fully booked cik

      Reply
  36. azza

    nak ty pada 31.4.15 hingga 2.5.15 utk 3hr 2 mlm kira macam mana yea? sewe van 2 hari ada skali x dlm pakej ni?tq

    Reply
    • aza

      cik boleh wassap ke 0132620987 untuk tempahan dan pertanyaan mengenai pakej yang ditawarkan oleh pihak kami . .

      Reply
    • aza

      bulan April xdak 31 hb cik

      Reply
  37. Mazlina Zaini

    Untuk 1/5-2/5/2014 ada kosong lagi tak..

    Reply
    • aza

      cik boleh wassap ke 0132620987 untuk tempahan dan pertanyaan mengenai pakej yang ditawarkan oleh pihak kami . . terima kasih atas sokongan dan kerjasama yang diberikan kepada kami cik .

      Reply
  38. rosz

    saya nak booking 19-21 march 2015.sila call saya 0172988416 jika kosong lagi

    Reply
  39. a.rahanuddin

    SAYA BERCADANG UNTUK BERCUTI DI LANGKAWI MULAI 30.4.2015 HINGGA 2.5.2015.

    Sila hubungi saya 010 776 0118

    Reply
  40. nur syafika

    Salam. Tumpang Tanya pada tarikh 23/04 – 25/04 masih ada lagi kah kekosongan bilik??? urgent

    Reply
  41. norizah

    need a room for 2 adult and 2 teenagers on 30 apr to 2 may 15. kindly feedback. tq.

    Reply
  42. wany

    ade sediakan kereta tak??berapa yee??

    Reply
  43. zue

    Boleh tinggalkan contact no. ? 29/4 – 1/5 still available..?

    Reply

  44. Still available from 18~21 June? 7pax…how much?

    Reply
    • aza/Shaiful

      Wassap 0132620987

      Reply
  45. halimah

    Saya nak booking pada tarikh 19hb-22hb Julai 2015.(4 hari3 mlm) masih kosong ke? bagi 6 org dewasa 2 kanak2. ada keta sewa x? exora @innova auto?

    Reply

    • in syaa Allah ada lagi…
      hubungi 0132620987 utk tempahan

      Reply
  46. zamritawang

    Nak ty dari 6.6.2015 hingga 9.6.2015 masih available k, berapa harga semalam, kalau sekali dgn MPV avanza berapa pulak semalam?

    Reply
    • aza/Shaiful

      Maaf..tarikh tu dah fully booked

      Reply
  47. FADHILAH

    Nk tanya,29/5 hingga 1/6 masih available tak?brape ye harga kalau masih available?

    Reply
    • aza/Shaiful

      Assalamualaikum cik..
      insyaaAllah ada lagi kekosongan utk tarikh tu..
      semalam dari rm250…
      hubungi 0132620987 utk tempahan

      Reply
    • aza/Shaiful

      boleh wassap ke 0132620987 utk pakej yg ditawarkan..
      dari rm250 semalam

      Reply
  48. aiman

    nak taye ada tak kekosongan tarikh 23-24 Julai 2015 (1 Malam sahaja). Harga berape ye? TQ

    Reply
    • aza/shaiful

      waamussalam…ada tuan…boleh wassap ke 0132620987

      Reply
  49. silmishafie

    Salam.. Nak tanya, ada kekosongan 2/9 – 4/9?

    Reply
    • aza/Shaiful

      Waalaikumussalam…insyaaAllah ada tuan…boleh wassap ke 0132620987 utk tempahan

      Reply
  50. azli

    Assalam,

    23/11-26/11 (4d/3n), masih ada?
    perlu 4 homestay
    prefer ada transport dan swimming pool
    hrp dpt bagi rate dan pengesahan

    tkasih
    Azli
    Kuantan
    019-9115283

    Reply
  51. Fiza

    Salam

    9 – 11 Nov (3d/2n), Still available tak?
    perlu 1 homestay 3bilik
    prefer ada transport and swimming pool.

    Reply
  52. ruby

    non muslim can booking

    Reply
  53. Ada

    salam…boleh bagi rate untuk 3 hari 2 malam berserta kenderaan mpv.saya akan ke langkawi pada 23, 24 & 25/APRIL/2016..

    Reply
    • Ada

      Ada kekosongan lagi x?

      Reply
    • aza/Shaiful

      Waalaikumussalam maaf cik dah fully booked tarikh tu

      Reply
  54. Haslina

    Slm,kami perlukan apartment atau homestay pd tarikh 2/3/4 Jun 2016 pakej 3 hari 2 malam.kami seramai 16 org iaitu dewasa 12 org dan kanak-kanak 4 org(termasuk baby 1 thn)kami perlukan apartment atau homestay yg selesa dan kemudahan yg lengkap.kami jg perlukan sebuah van,dan pakej island hopping.ada tak kekosongan pd tarikh tersebut dan brp harga utk pakej tersebut?diharap cik/encik boleh beri harga murah dan berpatutan.

    Reply
  55. Ayu

    Salam, ada kosong lg x utk tarikh 30/4 hgga 1/5 ni.. trmasuk sewa kereta brp?

    Reply
  56. zam

    salam, untuk tarikh 1/10-4/10/2016 masih ada? 4H3M

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge