Adiana Homestay
  • 3 minutes from Kuah Jetty
  • 20 minutes from Pantai Cenang
  • 3 minutes from Kuah Jetty
  • 2 minutes drive away to Compleks Hj Ismail Group and Idaman Suri
  • 20 minutes to Langkawi International Airport
FacilityRateLocationContactWebsite

  • Master bedroom (Queen sized bed)+Bathroom+Air-conditioned+Ceiling fan
  • 2nd room (Queen sized bed )+Air-conditioned
  • 3rd room (1x Single bed)+ceiling fan
  • Extra TOTO and pillows provided
  • Towels, and soaps provided
  • Wardrobes in every room
  • Living room completes with sofa and televison
  • Rice cooker and tableware(mugs, plates and spoons)
  • Cloth-Washing machine
  • Prayer mat (sejadah)
  • Iron and Ironing board

Rate

Monday to Thursday = RM150 / night
Friday to Sunday = RM180 / night
School Holiday = RM250 / night

Address

Apartment Sri Lagenda
Jalan Sri Lagenda
07000 Kuah
Langkawi

Contact

Name : Suhana Othman
Tel :Β 012-4353552

  • Fill in this box

Map


Guest Review & Feedback

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Langkawi Homestay
Average rating:  
 0 reviews

71 thoughts on “Adiana Homestay

  1. salam nak tanye homestay untuk raya haji ke 4 5 6..
    3 hari 2 malam..family dalam 12 orng.. ade wat perkhidmatan sewa van x??

  2. saya nak tempah bilik ni 3 hari 4 mlm 27/10 sampai 30/10 berapa ya?
    ada sedia kan kerata sewa tak avanza ke atau mpv tuk 4 dewasa 3 kanak-kanank. tunggu kat air port boleh
    berapa semuanya ye

  3. salam…
    saya nak tanya de kekosongan lg ke untuk c/in 6/12/2013 and c/out 8/12/2013…
    kami 1 big family 12org (10dewasa and 1knak1 and 1 bby)

  4. Salam Cik Adiana, saya nk booking pada 21/11 hingga 24/11/2013. Berapa Rate satu malam. Saya juga nak sewa kereta pada tempoh tersebut. Terima kasih.
    Sila hubungi tel: 012-2360367.

  5. need homestay 3mei to 6mei + transport avanza
    – adult 4 children 3

    c/w package (speedboat)on 4mei
    – island hopping
    – mangrove

    Our Flight Schedule
    – 3mei arrived on 22.20pm
    – 6mei return on 12.15pm

    Thanks & Best regards
    Eja

  6. Puan
    Masih ada kekosongan utk homestay 16 – 19 Jun, 2014?
    Kami sebenarnya memerlukan 2 buah homestay. Berapa harga utk 3 malam dan bagaimana cara booking dan pembayaran ?

    Saya boleh dihubungi pada 013 309 6918.

    Terimakasih

  7. assalamualaikum..
    saya aishah nak tanye untuk 17/10/14 & 18/10/14 masih ada kosong ke?
    Brapa unyuk satu malam.

  8. need homestay 13/2/15 to 16/2/15 + transport avanza (auto)
    – 6 adult

    Flight Schedule
    – 13/2 arrived on 8.25pm
    – 16/2 return on 12.10pm

    Please quote best price & email to mimieymj@gmail.com

    Thanks and best regard
    Syamimi

    1. salam ye masih ada kosong harga 180 satu malam 180 x 3 mlm = 540,umah saya boleh masak,ada beras,minyak,teh,gula,sabun cuci,mesin basuh,toto dn bantal extra,saya juga ada avanza utk di sewa,seratus je satu hari..hubungi syaa 0124353552 pn sue

  9. need a place to stay 7/10/2015-10/10/2015.3 nights for 2 adults and 4 young adults, will not be cooking but need to rent car. what package can you offer since its off peak season . Please reply . Thank you.

  10. Salam .Masih ada kekosongan pada 23/04/15- 25/04/15
    utk dua unit yg mempunyai 3 bilik? saya juga memerlukan dua unit kreta avanza kalau ada. (urgent)

  11. Hi

    I need homestay for two days on 29th Apr to 1st May,
    Pls advice how much price,
    we are 6adult and 4 kids like to stay at langkawi.

    Regards
    Senthil Kumar

  12. assalam…sy nk book homestay untuk 3 hari 2 malam untuk 4 org pada19/5/2015- 23/5/2015.masih ade kekosongan lagi x?kami juga mmerlukan sebuah kreta myvi.ples reply asap..

  13. Hi…we r cumin ter on 15th until 19th july to langkawi.is there a homestay available for us where for 11adults and 2 children

  14. saya nak booking pada 19hb-22hb Julai 2105. Masih kosong ke? berapa jumlah nya bagi 4 mlm. Ada keta sewa juga x? Exora @ Innova bgi 3 hari. tq

    1. Salam masih ada kekosongan.homestay berdwpan swiming pool..ada kemudahan memasak..barang memasak juga disediakan..ada avanza utk disewa hubungi pn sue 0124353552 utk lebih memudahkan

  15. Salam masih ada kosong..homestay depan swiming pool dn ada kemudahan memasak.avanza juga ada utk d sewa..hubungi saya pn sue 0124353552 utk lebih memudahkan

  16. Assalamualaikum. Masih ada kekosongan lagi ke untuk tarikh 10/12 – 13/12. Untuk 4d 3n, berapa boleh bagi. Ada perkhidmatan kereta sewa ke. Saya perlukan Ixora atau avanza

  17. assalammualaikum,

    saya nak tau pakej untuk bulan December 2016. 3 hari 2 malam(22.12.2016 ~ 24.12.2016). Ada sediakan kenderaan sekali tak? 4 dewasa 3 kanak-kanak(1 OKU).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.