71 Comments

  1. Vimala

    Hi
    !!!!kami sekumpulan 6orng..memerlukanhomestay…date
    2,3,4 dec 2013….r there any room available

    Reply
  2. lina

    saya nak booking homestay utk check in 11/8 n check out pada 13/8

    Reply
    • adiana

      ye :)masih ada kosong Cik/Puan harga utk satu mlm Rm250 x 2 mlm = RM500

      Reply
    • adiana

      hubungi 012 4353552 🙂

      Reply
    • lina

      masih ada kosong,comfirm ke nk booking,harga utk 1 mlm RM250x2 mlm =RM500,ni ni phone sya 012 4353552

      Reply
  3. adiana

    kosong,tp maaf,utk muslim shja 🙂

    Reply
  4. maya

    salam… ada ag tak homestay untk esok…11 ogos… blk 12 hb??? tq.,.

    Reply
    • maya

      maaf penuh

      Reply
  5. lieda

    salam nak tanye homestay untuk raya haji ke 4 5 6..
    3 hari 2 malam..family dalam 12 orng.. ade wat perkhidmatan sewa van x??

    Reply
  6. masnita

    Salam….ader lg tak homestay untuk 7 nov – 11 nov 2013. Brp harganya….tq

    Reply
  7. munirah

    Hi.. saya nak tanya utk date 3-5 nov’13 ada kosong lg x? Nn price bpe?

    Reply
  8. Sahir

    Salam,sy nk book utk 16 – 19 Jan 2013.10 dewasa 7 kanak2.bole sy tau jumlah berapa?

    Reply
  9. badrul

    01~04 Dis 2013,masih ada tak? boleh dpt harga utk 13 dewasa dan 6 kanak2. tq

    Reply
  10. Bri

    Saya nk tempah homestay utk harini dan esok ada tak

    Reply
  11. me

    saya nak tempah bilik ni 3 hari 4 mlm 27/10 sampai 30/10 berapa ya?
    ada sedia kan kerata sewa tak avanza ke atau mpv tuk 4 dewasa 3 kanak-kanank. tunggu kat air port boleh
    berapa semuanya ye

    Reply
  12. mustapa kamal

    nak booking 2-4 dis 2013, masih ada kosong?

    Reply
  13. akma

    salam…
    saya nak tanya de kekosongan lg ke untuk c/in 6/12/2013 and c/out 8/12/2013…
    kami 1 big family 12org (10dewasa and 1knak1 and 1 bby)

    Reply
  14. Omar

    Salam Cik Adiana, saya nk booking pada 21/11 hingga 24/11/2013. Berapa Rate satu malam. Saya juga nak sewa kereta pada tempoh tersebut. Terima kasih.
    Sila hubungi tel: 012-2360367.

    Reply
  15. siti aminah

    Sy nk book dr 30/11-1/12….masih ada bilik ke?

    Reply
  16. MArlina

    Ada lagi kekosongan pada 25-27 Dec 2014?

    Reply
  17. Fadzila

    salam, saya Fadzila dari Klang, memerlukan homestay. tarikh 28/1/14 – 31/1/14..
    Adult – 8, kids – 3..

    plse inform, tq

    Reply
  18. NOORHAZLIN AHMAD

    Saya nak bookd untuk 31 Jan 2014(Jumaat)hingga 2 Febuari 2014 (Ahad). 10 orang dewasa

    Reply
  19. Fauziah

    Assalammualaikum,

    Ada lagi kekosongan untuk 19 – 23 Dis 2013 tak? Mohon rate nya juga.

    Terima kasih.

    Reply
  20. nieta

    sy nk p langkawi 15-16 feb 2014..falily sy 6 org..ade bilik x??how much???

    Reply
  21. Deen

    Sis, 31 – 03/02/2014 ada kosong lgi ke?

    Reply
  22. LAN

    Salam…nk tanya ade kekosongan tak 31/01/14-02/02/14

    Reply
  23. Tim

    As salam.nk tanya, ada x kekosongan pada 30/3-2/4/2014.

    Reply
  24. yana

    Salam…nk tanya ada kekosongan x pd 28/2/14-2/3/14 3D2N.brape ye harganya

    Reply
  25. eja

    need homestay 3mei to 6mei + transport avanza
    – adult 4 children 3

    c/w package (speedboat)on 4mei
    – island hopping
    – mangrove

    Our Flight Schedule
    – 3mei arrived on 22.20pm
    – 6mei return on 12.15pm

    Thanks & Best regards
    Eja

    Reply
  26. farhan

    Puan
    Masih ada kekosongan utk homestay 16 – 19 Jun, 2014?
    Kami sebenarnya memerlukan 2 buah homestay. Berapa harga utk 3 malam dan bagaimana cara booking dan pembayaran ?

    Saya boleh dihubungi pada 013 309 6918.

    Terimakasih

    Reply
  27. schawany

    Salam sis kami 6 org nk book oneday sbelum newyear 30,31,1 mmg nksgt2

    Reply
  28. Faezah

    Cuti skolah bln nov 22-24 ade kosong?

    Reply
  29. bala

    Ada kosong dari 24/10 -26/10

    Reply
  30. noraishah mohamad arshad

    assalamualaikum..
    saya aishah nak tanye untuk 17/10/14 & 18/10/14 masih ada kosong ke?
    Brapa unyuk satu malam.

    Reply
  31. lavanyah

    Hi nak tanya homestay free x dari 21/10 ke 23/10

    Reply
  32. asma

    assalamualaikum..
    saya nak tanye untuk 21/11/2014 masih ada kosong ke?
    Brapa unyuk satu malam untuk yg 3 bilik

    REPLY

    Reply
  33. Farduha

    Salam..untuk cuti sek bulan 12 ni ada kosong x?

    Reply

  34. Ada 0 x cuti sek bulan 12 ni?

    Reply
  35. hashim mohd ali

    salam, ada kosong lagi pada 22/11/14

    Reply
  36. syamimi

    need homestay 13/2/15 to 16/2/15 + transport avanza (auto)
    – 6 adult

    Flight Schedule
    – 13/2 arrived on 8.25pm
    – 16/2 return on 12.10pm

    Please quote best price & email to mimieymj@gmail.com

    Thanks and best regard
    Syamimi

    Reply
  37. Luban Asiah Md Yusof

    Room availability between 30 Jan and 2 Feb 2015. How much the rate?

    Reply
  38. Pn emy

    berapa harga untuk 4 hari 3 mlm bermula 27/3/2015 hingga 30/03/2015.

    Reply
    • suhana

      salam ye masih ada kosong harga 180 satu malam 180 x 3 mlm = 540,umah saya boleh masak,ada beras,minyak,teh,gula,sabun cuci,mesin basuh,toto dn bantal extra,saya juga ada avanza utk di sewa,seratus je satu hari..hubungi syaa 0124353552 pn sue

      Reply
  39. zaitun

    Salam ada kosong lagi x tarih 26/02/2015 sampai 28/02/2015…harge untk 1malam berape???

    Reply
  40. amy

    Salam.Homestay untuk 19 and 20/ 2 /2015 masih kosong

    Reply
  41. Ramlan Saadon

    Salam
    Kami sekeluarga 6 orang perlu homestay dari 17/mar hingga 20/mar 15.
    Perlu ketiga tiga bilek.
    Masih ada kosong? Berapa harganya?
    Harap email pada rsfamily@singnet.com.sg

    Reply
  42. Eddy Mahkceb

    Masih kosong lagi tak 25 – 28 Januari 2015?

    Reply
  43. rohana abas

    saya nak sewa 3 bilik. ada warga emas tak nak ada tangga Tarikh 19/2 hingga 21/2. ada kosong lagi tak

    Reply
  44. dhirahumayra

    Ada x homestay tuk 3h2m utk 4 org

    Reply
  45. kam yuen lan

    need a place to stay 7/10/2015-10/10/2015.3 nights for 2 adults and 4 young adults, will not be cooking but need to rent car. what package can you offer since its off peak season . Please reply . Thank you.

    Reply
  46. rosz

    saya nak booking 19-21 march 2015 ini.0172988416 sila call saya

    Reply
  47. adam

    Salam,

    tumpang tanya, masih ada kekosongan tak apartment pada 1.5-3.5.2015..tq..!

    Reply
  48. nur syafika

    Salam .Masih ada kekosongan pada 23/04/15- 25/04/15
    utk dua unit yg mempunyai 3 bilik? saya juga memerlukan dua unit kreta avanza kalau ada. (urgent)

    Reply
  49. Senthil Kumar

    Hi

    I need homestay for two days on 29th Apr to 1st May,
    Pls advice how much price,
    we are 6adult and 4 kids like to stay at langkawi.

    Regards
    Senthil Kumar

    Reply
  50. wan nurshahidah

    assalam…sy nk book homestay untuk 3 hari 2 malam untuk 4 org pada19/5/2015- 23/5/2015.masih ade kekosongan lagi x?kami juga mmerlukan sebuah kreta myvi.ples reply asap..

    Reply
  51. edd

    as salam puan,

    sy memerlukan homestay utk 1 may check in – 3 may check out

    Reply
  52. kasthuri

    Hi…we r cumin ter on 15th until 19th july to langkawi.is there a homestay available for us where for 11adults and 2 children

    Reply
  53. halimah

    saya nak booking pada 19hb-22hb Julai 2105. Masih kosong ke? berapa jumlah nya bagi 4 mlm. Ada keta sewa juga x? Exora @ Innova bgi 3 hari. tq

    Reply
  54. zamri

    salam nak sewa dari 6.6.2015 hingga 9.6.2015 , 5 dewasa 4 kanak2 berapa harga semalam?

    Reply
    • zamri

      Masih ada kosong sila hubungi saya utk lebih memudahkan perbincangan 012435352 pn sue

      Reply
    • suhana

      Salam masih ada kekosongan.homestay berdwpan swiming pool..ada kemudahan memasak..barang memasak juga disediakan..ada avanza utk disewa hubungi pn sue 0124353552 utk lebih memudahkan

      Reply
  55. suhana

    Salam masih ada kosong..homestay depan swiming pool dn ada kemudahan memasak.avanza juga ada utk d sewa..hubungi saya pn sue 0124353552 utk lebih memudahkan

    Reply
  56. norhaini

    saya nak booking 5hb hg6hb jun 2015 de tak kekosongan

    Reply
  57. akem

    Salam.ade kekosongan x lagi utk 17 September?

    Reply
  58. nazry

    Salam…
    Nak cari budget homestay…december ni..
    0192100493

    Reply
  59. ruby

    nak booking 1 rumah 4 adult 4 children boleh muat kan pada tarikh 12.04.2016 to 15.04.2016
    3malam je.

    Reply
  60. ROSLI ASAAD

    Assalamualaikum. Masih ada kekosongan lagi ke untuk tarikh 10/12 – 13/12. Untuk 4d 3n, berapa boleh bagi. Ada perkhidmatan kereta sewa ke. Saya perlukan Ixora atau avanza

    Reply
  61. salwani

    assalammualaikum,

    saya nak tau pakej untuk bulan December 2016. 3 hari 2 malam(22.12.2016 ~ 24.12.2016). Ada sediakan kenderaan sekali tak? 4 dewasa 3 kanak-kanak(1 OKU).

    Reply
  62. Kak azah

    Slm,kalau nak booking satu mlm jer boleh ke

    Reply
  63. Jauhar Nadia

    kalau saya nak sewa sebulam 25nov-24dec 2016, bole sebut harga tak? call saya 012-6862470 nadia

    Reply
  64. Lyana

    Salam.. nak tanya ada kosong lagi untuk 29 april – 1 may 2017?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge