68 Comments

  1. liza

    ada lg kosong tak utk 11/11-13/11 2012 ni…?

    Reply
  2. zuleah

    Ada kosong check in pd 15/11 dan check out pd 16/11/12.

    Reply
  3. hisham

    ada kosong tak pada 25-27 october2012?

    Reply
    • adanan

      masih kosong

      Reply
  4. Mohamad Faris

    ada tak kosong pada 24-26 november 2012

    Reply
    • adanan

      salam maaf dah penuh

      Reply
  5. safuan karto

    Ada kekosongan pada tarikh dibawah,

    Tarikh masuk: 22/12/12 (Sabtu)
    Tarikh keluar : 24/12/12 (Isnin)

    Jika ada, reserve untu saya 2 unit 4 bilik.

    Reply
    • safuan bin karto

      kenapa no reply?

      Reply
      • jebeng

        dh call owner ker?

        Reply
  6. adibah hafizah ismail

    11/10/12 & 12/11/12 ada kosong tak..?

    Reply
  7. salasiah

    ada kosong tak utk tarikh ini

    check in: 14/11/12
    check out: 16/11/12

    plus need a MPV..toyota unser + a wira

    (1 auto and 1 manual)

    Unit 4 bilik

    Reply

    • 14/11/12-16/11/12 3hari 2mlm

      Reply
  8. zettyazman

    salam…

    ada kekosongan x pada tarikh 22 – 24 december 2012?

    Reply
    • adanan

      salam . tarikh tersebut masih kosong

      Reply
  9. yani

    salam..ada kosong lg tak 6-7/12/2012

    Reply
  10. Khadijah idris

    nak tanya, utk 19/11-21/11 da kosong lg tak?

    Reply
  11. AZLITA MOHD AFANDI

    Untuk 13/11/2012 atau 14/11/2012 ada lagi tak untuk 10 orang dewasa?

    Reply
  12. aien

    salam,
    nak tanya utk 8& 9hb 12 masih kosong tak?
    rate utk 1 malam berapa?
    tq..

    -aien-

    Reply
  13. Puan Izan bt Mohamad

    15-17 Nov.2012 …brapa RM…ada kekosongan tak???

    Reply
  14. Noraliza

    Salam.

    perlukan 2 unit 4 bilik, pada 17-19 Disember, 2012
    masih available?

    Reply
  15. normee abdul rahman

    assalamualaikum…

    6-8 Dis 2012 kosong lagi tak ? 3 hari 2 mlm berapa? Brp bilik ada aircond?
    kemudahan kereta mpv 1 , saloon 1. berapa ye….harap sangat tuan respon…nak bawa adik beradik makan angin.
    sms kat saya pn normee 019-4001720

    Reply
  16. nadia

    untuk 8/9-12-12 ni ade ksong lg x? brape RM?

    Reply
  17. hasimah

    Msh available utk 20-21.12?

    Reply
  18. azreen ramli

    Salam,masih kosong lg tk utk 22-24/12….sa

    Reply
  19. safuan bin karto

    ada kosong untuk

    Tarikh masuk: 30/1/13(Rabu)
    Tarikh keluar: 31/1/13 (Khamis)

    Alamat dan telefon no?

    Reply
    • adanan

      masih kosong sila hubungi adanan

      017-5680972

      Reply
  20. ary

    untuk 10/02/2013 to 12/02/2013(3hari) ada x?

    Reply
  21. mohd sukeri

    salam. ada kosong x lg untuk tarikh 9-11/2/2013

    Reply
  22. Azley

    Salam En Adnan

    Kalau check in 26th March 2013 hinga 29 March 2013 dan kalau boleh dapatkan sebuah van untuk kegunaan kami disana berapa angaran harga yg boleh dipertimbangkan…….

    Reply
  23. Nizam YUsoff

    Salam..Nak booking pada 2hb – 3rd Jun 13 ( 2 malam )
    Masih ada kekosongan atau tidak dan boleh saya dapatkan Phone No untuk dihubungi.

    Reply
  24. Cikgu Suliana

    Salam. Sekolah kami bercadang untuk melawat ke Pulau Langkawi selepas UPSR ini. Kami mungkin memerlukan beberapa buah rumah untuk 30 orang murid dan 10 orang guru. Boleh kami dapatkan maklumat lanjut..

    Reply
  25. badrul

    salam en nan..
    1/12/13 ~ 4/12/13 masih kosong x..sy family seramai 13 dewasa 6kanak2 akan ke langkawi.kalau boleh kami perlukan van utuk ambil di airport tiba pd 1/12/13 pkl 9 mlm. harap dpt respon dan harga yg berpatutan dr tuan. t.kasih

    Reply
  26. zunurain

    Ada kosong lg ke utk 12-15hb dec 2013 ni

    Reply
  27. maryam

    250 satu malam ker?

    Reply
  28. PN. ZIZALAWATI

    ada kosong tak tu 03/11/2013 ni..

    Reply
  29. yantie

    As salam en.adanan..date 2/12 smpai 5/12 de kosong x?..
    Tlong reply segera yer..tq.

    Reply
  30. rosdi

    13 – 15.12.2013 ada kekosongan lagi

    Reply
  31. sue

    Ada kosong lgi tak check in 31jan check out 2feb 2014? 3hr 2 mlm? Terima kasih…

    Reply

    • tarikh tersebut masih kosong sila hubungi adanan long 017-5680972

      Reply
  32. Eeyka Eeyka

    Salam saya nk tnya…kalau 3hari 2 mlm brapa ye?date 10-12jan 2014

    Reply
  33. HASRI BIN ABD RAHMAD

    SALAM,
    UNTUK 26hb ADE KEKOSONGAN HOMESTAY X?
    NAK BOOKING UNTUK 2hari 1malam

    Reply
  34. LAN

    Salam…nk tanya ade kekosongan tak 31/01/14-02/02/14

    Reply
  35. farhana

    assalamualaikum
    saya n keluarga seramai 4family bekluarga merancang nk bercuti 3hr 2mlm dr 24mac smp 26mac 2014…sedang mncari homestay yg ada 4bilik….nk tnya hrga…n klu ada kenderaan utk dsewa yg blh muatkan 8dewasa n 5kanak2

    ni no yg blh pihak tuan hubungi:
    0125653782(fadzilah_kakak)
    0125655391/0143574027(farhana)

    Reply
  36. Haji Meor Yahaya

    Assalamulaikum,
    Saya ingin menempah homestay tuan pada 17/06/2014 hingga
    19/06/2014 (3hari, 2malam). Ada kosong tak.
    Tel: 023-3838678

    Reply
  37. wardi

    Salam..ada kosong lg x pd 29 nov hongga 1 dus 2014.. wardi

    Reply
  38. Khalid

    Assalam…

    Encik boleh tanya, ada kekosongan pada 5-7/12/14
    Sekiranya ada kekosong sila bagi tahu dan berapa bayarannya….

    Reply
  39. norazam omar

    Sy nk booking Dr 22/11/14 hingga 24/11/14. Minta confirm kekosongan

    Reply
  40. hakim

    Ada kosong lg x..13-16/12/2014..

    Reply
  41. ROHANIZA

    assalam.. 12/12/2014-14/12/2014 masih ada kekosongan tak?

    Reply
  42. Yun

    Pls advise us the price for 2 nights.Check in 7/12/2014 and check out 9/12/14 and we r 11 of us + 10 kids.
    Pls advise asap. TQ

    Reply

  43. nak tny psl harga…berapa ye satu mlm?

    Reply
  44. ali

    Salam Nan, tlg call abg ali. 012-5190221. Alor Setar.

    Reply
  45. Tajul

    ada kosong tak dari 25/12 hingga 27/12/2014
    contact saya 016 3933122

    Reply
  46. dayah

    ada kosong lg x utk 14-16/3 ni??kalo still ada kosong pls inform at my mail : eidayah_88@yahoo.com

    Reply
  47. mohd hafiz

    Salam. ada kosong lagi tak 1/5/2015 – 3/5/2015?
    kalau ada inform pada emel sy. kain_putih89@yahoo.com

    Reply
  48. mohd hafiz

    salam,. ada kosong lagi tak 1/5/2015 – 3/5/2015..
    kalau ada inform pada emel sy. kain_putih89@yahoo.com

    Reply
  49. Rosnah binti ANI

    Sallam,ada kosong tak pada 8/6/15 – 11/6/15.

    Reply
  50. Azira

    Salam, Ada kosong x pada 26.11.2015-28.11.2015
    harga semalam berapa

    Reply
  51. JASS

    check in on 31/1/2016
    check out on 03/1/2016

    kindly pls update weather vacant or not

    Reply
  52. NAZMI

    SILA HUBUNGI SAYA,BERMINAT UNTUK AMBIL 3 HARI 24.12.15

    Reply
  53. Wani

    9 feb hingga 11 feb masih kosong kah?

    Reply
  54. hafiz

    En adnan
    16-22 masih kosong x?
    Kalu ada tlg mklm ke no 018 – 3251843 Ust hafiz

    Reply
  55. fizah

    saya perlukan homestay pada 6-9 Februari 2016.
    satu malam berapa harga??
    ada kekosongan x?

    Reply
    • Mustafa

      saya perlukan homestay pada 23-26 Mac 2016.
      satu malam berapa harga??
      ada kekosongan x?

      Reply
  56. nur

    semua bilik dilengkapi dengan air-cond?

    Reply
  57. Kak azah

    Saya mahu homestay pada 10 hb dan check out 11 hb disember 2016, 1 hari sahaja. Tolong email ya

    Reply
  58. MOhd Farhan Mazalan

    Salam, Masih available ke 11 – 13 December 2016. Sila hubungi saya 0127603358

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge