agitato
Awies Homestay
Strategic location and affordable price which make our homestay the best option for lodging in Langkawi for vacation or other event.

FacilityRateLocationContactWebsite

Facilities

Our homestay equipped with :-

  • 3 bedrooms
  • 2 bathrooms
  • main hall
  • dining hall
  • air conditioner in master bedroom and main hall
  • cooking appliances
  • ceiling fan in every room
  • sofa and couch
  • alkaline water is provided.

Rate

Affordable price to Langkawi with promotion rate !! RM 180 – 2 days RM 360 – 3 days

Address

No 78, Taman Cenderawasih,
Mukim Ulu Melaka,
07000 Langkawi,
Kedah.

Contact

Name: Shurgawi Ahmad
Tel : 0194795721

  • Fill in this box
Map

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

47 Responses to Awies Homestay

  1. Azman Sulong says:

    saya akan ke langkawi pada 11/03/2012 selama 3H2M. Trediri dari 3 dewasa dan 5 kanak-kanak. Masih ada kekosongan…. jika ada berapa kosnya….

    juga nak dapat rate kenderaan seperti exora/innova/citra.(7 seater) ..

  2. rosnita says:

    salam , saya akan ke langkawi pada 21hb – 24hb jan 2013 , berapa harga yg perlu dibayar?

  3. shurgawi says:

    rm 540 utk 4h/3m

  4. jamali says:

    sy nak pg pd 24-26.11.2012 brapa harga yer…mcm mana nak bayar

  5. saiful says:

    tuan harga untuk 4 malam boleh kurang lgi x?

  6. awie says:

    maaf pd semua yg bertanya dlm hal homestay disini..krn sy x sempat nak buka internet..so utk memudahkan sila sms @ call sy 4awie 0194795721, suzita 012402277

    sorry ye..

  7. SUDHA says:

    3h2mlm 01/3/13 ~ 03/03/13 utk 10 orang
    masih ada kosong ke

    cara bayaran?

    • shurgawi says:

      utk 3h2m date tu masih available…cuma rm 360 aje…klu utk tempahan sila sms 0194795721.

      awieshomestay utk muslim aje,utk non muslim akan diberi kpd rakan 2 homestay non muslim

  8. fida says:

    30/11-2/12 masih kosong x? brapa harganya?

  9. eli says:

    Saya nak sewa untuk 4hari 3 malam pada 10-13 december 2012 brape harga? Boleh encik hubungi saya eli 019-285 7179 segera sekiranya ada kosong pada tarikh itu.

  10. awies says:

    maaf cik date tu dah fully book

  11. FARIS B.A.BAKAR says:

    salam,3h2m pada 11hbfeb2013 utk 6org(family)masih ada lg ke?dan van utk disewa klu 3hari berapa?kira semasa kami sampai 11hb t/hari dan balik pada 13hb tu mcmana kira utk vansewa?

  12. awies says:

    Salam Faris…utk 11-13/2/13 masih available.Cuma RM 560 untuk 3h2m termasuk van vannete.Ape 2 call@ sms sy shurgawi ahmad 0194795721

  13. hafizah says:

    Boleh sy bertanya masih ade lg ker homestay untuk 3hr 2 mlm pada 9hb2.2013 hingga 11.2.2013

  14. Noraliza says:

    Salam. Saya mencari penginapan untuk family pada 17-19 disember, 2012..2 buah rumah 3 bilik rasanya memadai. Kami juga perlukan van/coaster/kenderaan sesuai untuk 22 org termasuk 8 kanak kanak. Harap dapat bantu..

  15. jat says:

    nak tanya untuk 23 hb 12 2012 hingga 25 hb 12 2012 masih ada kekosongan lagi x? kalau ada berapa harga dia…

  16. awies says:

    maaf cik date tu semua penuh..

  17. muar says:

    Salam awie,cuti sekolah ni ada lg tak tarikh yg kosong untuk 3-4 hari?

  18. harlinda binti hasnan says:

    salam..sy berminat untuk bt tempahan pada 15hb.feb.2013 hingga 17hb.2.2013. 13 orang dewasa 2 orang kanak2 3 thn dan 8 bln.Berapa harganya? kereta sewa boleh tlg uruskan?

  19. zul says:

    salam..sy nak tanya 21-23/12/2012 ni masih ada kekosongan lagi tak.. saya bercadang mahu menginap di sana 3h2mlm.

  20. natasha says:

    ad x homestay kosong lagi ,untuk 3 hari 2 mlm je ,pada hari raya cina ni ~ klau boleh nak sewa van skali.. sbb fmily kami ni rmai.(boleh tahu brapa harga?).

  21. syahadah says:

    salam, nak tanya trkh dr 8/3/2013-10/3/2013 dh ada orang book x?? untuk kurg dr 10 orang??rate?? lepas2 ad provide transport x??brape RM if kteorang ambil alza@7org???

  22. Tracy Vilanova says:

    Hello. Is your home stay available for Feb. 14 – 19 (5 nights). What is your rate? We are 2 adults, 2 children, and a baby.

    Could you also help with a 5 seater car?

    Thank you.

  23. Azimah says:

    Salam…28/03/2013 hingga 01/04/2013 available x? Berapa kos 5 hari 4 malam tersebut? Berapa minit perjalanan dari airport? Terima kasih.

  24. Sharifah Masnah Wan Su'ut says:

    saya akan ke langkawi pada 16-20 April 2013. kami ada 9 org dewasa… brapa yg kos nya…

  25. su says:

    salam…saya plan ke langkawi pada 24-27/5/2013. masih ada kosong lagi tak utk 3H 2M. Klu blh sy hdk transport yg sesuai utk 8 dewasa 9 kanak2…tima kasih

  26. su says:

    oopppsss!!!! sorry tersalah date 27-29/5/2013. masih ada kosong x lagi?

  27. amy says:

    Salam… saya cadang ke langkawi 8/6 – 10/6/13 (3h2m). masih ada homestay kosong tak? ada pakej skali dgn van or mpv? lbih kurang 8-10 org dewasa. thanks

  28. maz says:

    salam.masih kosong ke 1&2 jun 2013. tq

  29. reco lantern says:

    Salam and nk tnye berape ekkk 1 mlm

  30. reco lantern says:

    Nk tnye lgi,ade van x,

  31. reco lantern says:

    Ade kosong lagi.

  32. sofea says:

    Ade kosong x pd 2/11-4/11/13

  33. aisyah says:

    assalamualaikum…nak tanya 3h 2m (4/4/14 ~ 7/4/14) ade kosong lagi ke n brp rate price…tq

  34. akma says:

    salam…

    nak tnya de kekosongan lg ke untuk c/in 6/12/2013 and c/out 8/12/2013…klu de berapa ratenya? nak tau jga de x cntact numb untuk kereta sewa tq

  35. zaki says:

    ada xlg kekosongan utk 1/12-3/12/2013 n berape rateny termasuk kereta sewa?

  36. Aslan says:

    Sy cdng nk ke Langkawi pd 22/12 ~24/12/13 . En Awie masih ada kekosongan tak? kalau ada berapa harga? dan harga kereta sewa sekali. 2 orang sahaja.

  37. Mr Shah says:

    Saya memerlukan homestay untuk 3 malam. check in 24/12/2013, check out 27/12/2013. sila email saya beserta harga.

  38. Deen says:

    Bos, 31-03/02/2014 ada kosong lgi? Harga?

  39. SITI NOORBAYA says:

    Salam,

    Nak tanya availability & rate unt 2/2/14 – 4/2/14
    2 malam.

  40. LAN says:

    Salam…nk tanya ade kekosongan tak 31/01/14-02/02/14

  41. Roslizarazak says:

    Assalam Bleh tau brp kos utk 3h2m, penginapn skali n pengangkutn. kami 17dwasa,18knk2 + n bby.

  42. siti aminah says:

    saya akan tiba di langkawi pada 26/5/14 di airport dan pulang pada 28/5/14. masih ada kekosongan bilik pada tarikh tu? saya perlukan 1van dan 1kereta saya nk tahu berapa kos.. terima kasih…URGENT..

  43. Muhamad says:

    Klu sy nk tempah 14 sep hingga 16 sep ni brapa harga?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge