agitato
Eylizar Homestay

Homestay near to the Town. 10 minutes which is located at Taman Nilam Langkawi. Chipper and comfortable for family.

FacilityRateLocationContactWebsite
  • 3 rooms (air conditioned)  and 2 bathroom
  • mainhall with television + Astro
  • kitchen appliances and utensil
  • iron and board
  • washing machine
  • provided telekung, sejadah, extra blanket, extra towel
  • refrigerator

Rate

Normal  = RM200 / night
S.Holiday = RM250 / night

Address

P.O Box 490
Lorong Nilam 20,
Taman Nilam,
07000 Langkawi,
Kedah Darulaman.

Contact

Name : Yusri Zainol
Tel : 019-5640251

  • Fill in this box

http://langkawihomestays.com

Map

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

47 Responses to Eylizar Homestay

  1. ann says:

    salam…12-14/2/2013 ada kosong tak?

  2. eylizar says:

    Terima kasih menghubungi Eylizar Homestay..

    Teratak eylizar masih ada kosong untuk tarikh 12-14hb february…sila hubungi kami untuk membuat tempahan awal.

    TQ

    • aiman hilmy says:

      saya nak book 24/5 – 26/5 berapa rate harga dan detail ke email saya..

      • Eylizar says:

        Salam Cik,

        Teratak kami masih kosong dan boleh ditempah pada tarikh tersebut. Harga bagi Teratak Eylizar adalah RM 200 semalam..bagi pakej 3 hari 2 malam kami mengenakan bayaran sebanyak RM 400 shj.
        Encik boleh hubungi kami terus ke -0195640251 Yusri.
        Terima kasih,
        Eylizar

  3. siti says:

    assalamua’laikum..nak tanya 8-10 feb 2013ni available tak?

    • Eylizar says:

      Waalaikumsalam,

      Semua Teratak saya dah penuh pada tarikh tersebut yang ada hanya 3 buah rest house di lokasi Air Hangat sahaja..jika cik berminat sila call saya segera.

      TQ,

  4. harlinda says:

    Assalammualaikumm..nk tanye 2-4hb feb, 2013 available x

  5. syahadah says:

    salam, nak tanya trkh dr 8/3/2013-10/3/2013 dh ada orang book x?? untuk kurg dr 10 orang??rate?? lepas2 ad provide transport x??brape RM if kteorang ambil alza@7org???

  6. dianah says:

    Homestay available x utk 24 jan-27 jan 2013? Berapa harganyer?

  7. eylizar says:

    Salam Cik,

    Untuk tarikh 24hb-27hb semua teratak saya sudah penuh hanya tinggal rest house saja yang masih kosong .Cik boleh tengok dlm website saya- http://langkawihomestays.com -clik menu diatas cik bolehlah lihat dulu rest house tu..

    Harganya : RM 180-200 semalam.

    TQ,
    Eylizar
    eylizar recently posted..Permintaan Penginapan Yang Tinggi Di Langkawi Di musim perayaanMy Profile

  8. khairul says:

    Salam nak tanya 28-3-2013 sampai 31-3-2013 untuk 8 orang masih ada lagi ke..

  9. Ema says:

    Assalamualaikum. Feb 22-24hb 2013 masih kosong? Terimakasih.

  10. sitinor says:

    Kosong tak pada 26-28 Jan 2013. Harga?

  11. aiena says:

    Salam…22-24 feb 2013 still kosong lg x…

    • Eylizar says:

      Salam,

      Masih ada kekosongan untuk tarikh tersebut..

      Sila call kami segera untuk membuat tempahan.
      Harga Tawaran RM 150 semalam.
      call kami:
      017-4256796 LIZA

  12. Jue says:

    Salam…nk tanya 28-30 mac 2013 ada kosong lg tak? berapa erga?

  13. 29. Ada kosong lg tak. Berapa harga

    • Eylizar Homestay says:

      Salam,

      Masih ada kekosongan lagi.
      1.dipekan Kuah dan satu lagi berdekatan Langkawi Airport.

      Call kami segera untuk tempahan.

      017-4256796 LIZA

      TQ,
      Eylizar

  14. 29.3. 13 ada kosong tak. Ada transport gak ker.

  15. nora says:

    kalo utk 9 org ade x ? 4 pasang suami isteri n sorang bujang..awal bulan 5..4h3mlm berapa cost nya…kalo kenderaan bagaimana pula..terima kasih

  16. Eylizar says:

    Salam Cik,
    Masih ada kekosongan lagi …sila call kami segera untuk mendapatkan tawaran harga..

    017-4256796 LIZA

    TQ,
    eylizar

  17. Ridzuan says:

    Ada kekosongan lagi antara 23 – 30 mac 2013 tak? Kalau boleh yg di pekan kuah…dan jugak nak tanya pasal transport sewa if available…

  18. Eylizar says:

    Salam Cik Ridzuan,

    Masih ada kekosongan satu lagi kekosongan untuk Teratak 7 di Taman Intan berdekatan Idaman Suri Langkawi Di Pekan Kuah kereta sewa juga masih ada.

    sila call : 017-4256796 LIZA untuk membuat tempahan segera.

    TQ,
    eylizar

  19. sarina says:

    untuk 25/3-27/3/2013 masih ada kosong tak..brapa harga n transport utk big family..12 org n brapa harga

  20. Eylizar says:

    Salam cik Sarina,
    Pada tarikh tersebut masih ada kekosongan untuk Teratak 5 di Taman Nilam dan bagi jumlah penginap tiada masaalah kerana ruang rumah yang luas.3bilik 2 bilik air.
    harga semalam RM 280 dan bagi van preggio harganya RM280
    harga ini tertakluk pada musim cuti sekolah sahaja. sila call 017-4256796 Liza untuk penjelasan lanjut.
    tq,
    eylizar

  21. ghani says:

    salam, ada tak pekej utk 50org(30d 20knak2),trmasuk transport

  22. eylizar says:

    Salam Cik Ghani,

    Kami mempunyai banyak homestay di Taman Nilam dan rasanya tak da masaalah serta kami juga boleh mengaturkan kenderaan untuk anda. Perkara paling penting sekali ialah Cik kena hubungi kamisecepat mungkin bagi memastikan homestay tersebut di booking oleh cik.

    017-4256796 LIZA

    TQ,
    eylizar

  23. amran says:

    Assallammualaikum…29hb-31hb may 2013 homestay masih ade kosong tak,berapa harganya ya..

  24. eylizar says:

    Waalaikumsalam,
    Masih ada kekosongan cik Amran Sila call/sms kami untuk mendapatkan harga terbaik:

    Sila lihat website saya untuk melihat senarai homestay kami:

    http://langkawihomestays.com

    017-4256796 LIZA

    TQ,
    eylizar
    eylizar recently posted..Percutian Bajet di Pulau LangkawiMy Profile

  25. Halim says:

    Slm
    Ado kekosongan 6-7 Junr
    Rate?
    Better feri dari kperlis or kedAh

  26. eylizar says:

    Wslm Cik Halim,
    Masih ada keksngan
    Kuala perlis dekat sikit 45minit only.

    please call/sms untuk pertanyaan : 017-4256796 LIZA

    tq,
    eylizar

  27. IBRAHIM MAHAT says:

    saya bercadang nk ke langkawi 9 hingga 11 ogos 2013.. kami ingin tahu jika homestay puan ade lagi kekosongan pada hari tersebut.. kalau ade berapa harga untuk 3 hari 2 malam… berapa deposit dan pada siapa kami mahu hubungi..??

  28. mustapa kamal says:

    masih ada kekosongan ke 2-4 dis 2013

  29. amri says:

    salam…
    masih kosong lagi tak 29/12

  30. LAN says:

    Salam…ade kekosongan tak 31/01/2014-02/02/2014

  31. Utk bln 12/2014 dlm 26hb++ masuk ada kosong?
    Nak tanya homestay nie tepi pantai x?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge